Integratie lukt wel , maar dan zonder baardmannen , hoofddoeken en negers ( video)

De integratie is mislukt, iets dat zelfs de hardleerse Haagse politiek inmiddels heeft begrepen. Dit betekent dat het trekken aan een dood paard is, om nog pogingen toe te doen om dit te veranderen.

Elke poging strandt op het feit dat u als echte Nederlander dan geen stapje, maar meters achteruit zult moeten gaan, zodat het suikerfeest, offerfeest, de ramadan,  de viering van de afschaffing van de slavernij  volop gevierd kunnen worden en u vanaf de zijlijn gedogend toe MAG kijken, mits u tot de politiek correcte groep Nederlanders behoort, die dit allemaal toejuichen.

Om e.e.a. nog eens duidelijk te illustreren, dat wil zeggen te laten zien dat mensen van verschillende komaf wel degelijk op een gezellige manier met elkaar om kunnen gaan, dit ook laten blijken en spontaan een feestje beginnen, waarbij geen in jurken gehulde baardmannen, in lappen getooide hoofddoekjes en geen veel te lang in de zon gelegen gekleurde medemensen  aanwezig zijn en … !!! dat trouwens ook niet willen, zodat de zelf opgelegde slachtofferrol duidelijker over komt, tonen wij u hier 2 video’s.

Beide met het zelfde thema, namelijk spontaan een feestje bouwen.

De eerste video is opgenomen in de Britse stad Manchester, een stad bekend om zijn rassenonlusten en u zult zien, dat het hier gaat om mensen die elkaar wel tolereren  en die een verschillende achtergrond hebben. Geen van de 3 bovengenoemde groepen zijn vertegenwoordigd, ofschoon het spontane feest zo maar in het openbaar plaats vindt.

De 2e video geeft een soorttgelijk beeld , maar dan in de Canadese stad Ottawa.

Wat moeten wij naast deze beelden hier nog aan toe voegen ?


4 Reacties

 1. Roepiedeltoetie zei:

  Die kosten de staat dubbel geld gezien als luis in de pels van de overheid, er kan 2x zoveel geld naar toe,1ste leven op kosten van de staat en 2de de ellende die ze de staat bezorgen zorgt uiteraard voor werkgelegenheid voor anderen?

 2. Axel zei:

  Wellicht iets waar menigeen nog niet aan heeft gedacht, maar de mislukte integratie van verschillende groepen in NL heeft uiteindelijk het grote voordeel dat degenen die het betreft zonder enige omhaal linea recta kunnen worden gerepatrieerd naar de ‘ roots’ landen van herkomst.
  Want, hij/zij die niet integreerd, behoeft ook
  niet ‘uit-tegreren’

  (…..dat het niet willen integreren nog eens zo nadelig zou uitpakken voor deze lui cq het hen uiteindelijk de kop zou gaan kosten,…..juist dat was dan weer iets wat zij blijkbaar volledig over het hoofd zagen)

  Enerzijds buitengewoon grappig natuurlijk, anderzijds een fantastisch geluk bij een ongeluk!
  Voor NL welteverstaan!

 3. Jantje zei:

  “Officieel” is maar 4% moslim in Nederland. Waarom moeten hier dan al die barbaarse feestdagen komen?
  De slavernij is door de blanke witmens afgeschaft, maar nog lang niet in Afrika en/of de moslimlanden. Er is dus totaal geen reden voor een feestdag daarvoor.

Comments are closed.