Jean Claude Juncker, State of the Union 2017, nee hoor hij was niet dronken, hoewel? ( video update)

Even snel om u op de hoogte te houden. De voorzitter van de Europese Commissie heeft vanochtend  zijn “State of the Union “voorgelezen. Dat om 09.00 uur , een van de weinige momenten dat de ontbijt cognac nog niet zijn werking toont. Spijtig genoeg kunnen wij u alleen de Engelse versie aanbieden, anders was het Frans of Duits geworden.Inhoud hoogtepunten : Meeeeeeeer Europa . Veel leesplezier hier.

en hier nu de video

 

 


7 Reacties

 1. edwina regina zei:

  The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which”. -George Orwell, Animal Farm

 2. dina zei:

  @edwina
  Ik heb het boek van Orwell nu in mijn handen, ik heb het in gebonden versie, dus twaalfde druk, vanaf 1983, ik zou zeggen, voor de liefhebber: ISBN 9029533099, als dat nummer nog bestaat natuurlijk.
  Er zullen meerdere drukken van Orwell zijn maar …. lees maar!!

 3. dina zei:

  Beste redactie,
  U hoeft mijn reactie niet te plaatsen over Orwell, Animal Farm.
  Het boek lezen in de Nederlandse taal is veel aangrijpender dan in de Engelse taal zoals @edwina wilde suggereren.

 4. andre zei:

  ja die glibber rutte kan het mooi bij elkaar vertellen.
  1 oktober is judge day voor de next exit “catalonia”

  catalonie is een bijzondere regio met veel historie zo hadden zij de eerste gasfabriek die het mogelijk maakte voor straatverlichting in barcelona. maar ook in 1960 hadden de catalanen de technologie ontwikkeld om aardgas naar boven te halen en te verwerken tot een bruikbare fossiele brandstof. in 1960 had keuninklijke olie dit ook spontaan gejat. Schotland gaat de volgende kater worden voor juncker en door de visegrad club wordt hij naar de AA gestuurd.

Comments are closed.