Kijkje bij de EU in Brussel, zodat u ziet waar uw centen blijven. ( video)

Een artikel voor de fijnproever, want ofschoon beelden meer zeggen dan woorden is het bij de hier geplaatste video wel handig als u over enige basiskennis van de Franse taal beschikt.  Zo niet, dan niet getreurd want in het programma “Lieux Interdits ”  (plaatsen waar het verboden is om te komen )    van de Waalse TV wordt u meegenomen naar o.a. de gebouwen van de EU om u te laten zien waar uw belastingcentjes naar toe gaan. De reportage duurt ruim een uur, maar als u nadat u eenmaal via deze link  bij de video bent aangekomen, dan begint de rondleiding door de EU paleizen van 0.28.45.

Maar ook de inleiding is interessant, zeker voor onze Belgische lezers, waarvan het aantal wekelijks  stijgt , ( dank) , want u krijgt dan een inzicht in de werkverblijven van uw huidige premier Michel plus een straat in Bussel waar het goed toeven is, prijs per vierkante meter appartement € 10.000 en waar diegenen wonen die liever niet door de gewone man gezien willen worden.

Veel kijkplezier !


2 Reacties

  1. formidabele zei:

    Die worden door deze instelling al zo zwaar geïnflateerd, dat je met je pensioen nog moet gaan bijwerken om het hoofd boven water te houden?

Comments are closed.