Neemt Willem Alexander wel het goede vliegtuig ? Zorg dat je erbij komt ( foto’s + video)

Een OM dat 20% van de zaken die  door de politie na veel tijd en kosten daaraan te hebben besteed, worden aangedragen “gewoon “seponeerd, en nu weer een Koninklijke Marine die het verschil tussen een KDC-10 en een C130 niet kent en dat afdoet als een foutje, welkom in de open inrichting Nederland!!Wij doen het maar weer even via wat plaatjes. De staatsomroep plaatste dit bericht met de hier getoonde twitter foto van de Koninklijke Marine

En het was te verwachten, dat dit reacties op zou roepen, waarvan wij de eerste plaatsen MET weer de reactie van de Koninklijke Luchtmacht. Vraag blijft waar gaan de geredde evacuees nu naar toe , wordt dat Houston  of Miami ?

En denkt u nu niet dat dit een foutje van de Marine is. Aanvliegend op Curaçao met prachtig zicht krijgt een KLM  DC 6 toestel van de  toren op Hato  het clear to land bericht. Gelijktijdig ziet de cockpit bemanning  duidelijk zichtbaar een Neptune van de Koninklijke Marine net voor hen eveneens de landing inzetten naar Hato. Eerste reactie de KLM machine weer optrekken, wegdraaien en de toren oproepen dat er iets fout zit, ofschoon niemand in het KLM toestel gehoord had  dat de toren ook aan de marine machine een toestemming had gegeven te landen, noch dat dit toestel in de buurt was.  Cirkeltje gedraaid,  alsnog geland en gelijk naar de toren waar de vliegers van de Neptune al ter verantwoording waren geroepen. Wat blijkt ? De vliegers van de Neptune  hadden een clearence tot landing aangevraagd voor het 10 minuten vliegen verder gelegen Aruba en deze ontvangen, en dachten boven Aruba te zitten in plaats van Curaçao!

Maar nu ! Het feit dat de KLM bemanning ( naam gezagvoerder bij ons bekend daar hij ons het verhaal zelf vertelde )  spontaan tijdens de hernieuwede landing het liedje  “Zorg dat je erbij komt, bij de Marine moet je zijn “via de voor allen hoorbare frequentie inzetten,  bracht de toenmalige KLM  directeur Fons Aler , luchtmacht vlieger zo tot boosheid, dat er even met ontslag gedreigd werd van de zangers.

Enfin, het is dus nog niet veel beter geworden daar bij de Marine !6 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Welterusten voor onze MP en tweede slaapkamer .
  a.s. Vrijdag actiedag voor St. Maarten
  Wanneer heeft dat kabinet eindelijk eens genoeg. Schandalig
  Ik dacht dat het voor onze ouderen was en zieken en gehandicapten NEDERLANDERS.

 2. Jaak zei:

  Wees tevreden, beste noorderburen. Tel uw zegeningen. Op de parketten (OM’s) zitten tegenwoordig ambtenaren (ze noemen zich procureurs) die beweren dat iedere Belg veronderstelt wordt de wet te kennen. Behalve dan de zittende en de staande magistratuur. Indien het ingewikkelder is dan een gasboete of een parkeer-misdrijf, wordt er al vlug op kosten van de klager een externe deskundige aangesteld. Als uw parketten 80% van de misdrijven begrijpen, is dit niet eens zo slecht in vergelijking met wat wij hier meemaken. In zijn openingsrede van het nieuwe juridische jaar werd dit euvel reeds dikwijls openbaar gemaakt door de procureur-generaal(s). Geen bekwaam personeel. Of zoals een commissaris van de gerechtelijke politie het (tegen mij verwoordde): ik kan het niet, maar de procureurs nog minder. Om die reden worden zelfs de grofste misdrijven geseponeerd. Officiële reden is dan = gebrek aan middelen.

 3. Jaak zei:

  Was het Churchill die opmerkte dat de waarheid goed moet beschermd worden. Niets beter dan rond de waarheid een scherm van leugens, halve leugens en halve waarheden aan te brengen. Wie is gebaat bij de waarheid?

 4. check zei:

  Als ik die oude vlm Martin Air DC10 zie word ik weer boos. Rasoplichter Bernard heeft zijn vriend schreuder weer eens geholpen en waarschiojnlijk ook zijn zakken gevuld. De DC10 ’s waren zwaar onrendable en duur dus moest Schoeuder ze kwijt, Geen nood dan slijten we ze voo een godsvermogen aan de luchtmachrt zei de oud nazi Bernard. En zo geschiedde deze sleupers gauw met medewerking met de al even corrpte politiek in de mik van de luchtmacht gestoken. Je moet noet vragen wat de kosten voor een vluchtje zijn , maar in nbaggerland slapen ze en zijn toch zo gek als een deur. Klootjesvolk het achtewerk van een varkens is slimmer. Zou die Willie nou echt denken dat hij wat bijdraagt met zijn bezoek of moest hij even door naar pampaland ? Je lacvht je toch een slag in de rondte om al die zakkenvullende hulpverleners , die weer over elkaar heen sltruikelen om eens lekker in Curacao aan de piano bar te gaan staan. Hebben jullie ook al die gelleerden op de kwelbuis gezien die zich expert noemen en met een gelerd gezicht de grootste onzin uit zien kramen. De enige manier om ze te helpen is op de Chinese manier, GEEF ZE ALLEMAAL EEN HENGEL, DAN GAAT ZE MISSCHIEN EENS WERKEN I.P.V. TE ROVEN

Comments are closed.