Politie is UW grootste vijand, maar de beste vriend van criminelen ( Video)

De verslaggevers van “WeAreChangeRotterdam” waren afgelopen Prinsjesdag aanwezig  bij de uitgifte van een nieuw geldsysteem . Dat leide tot grote verwarring bij de haastig opgetrommelde politie, die besloot een aantal genodigden zonder verdere verklaring gedurende eneke uren staande te houden.  Let bij de video opnames en de verklaring die uiteindelijk door de “politiecommandant “werd gegeven op de zenuwachtige trekjes van ogen en mond  van deze Hermandad.

Op Prinsjesdag lanceert Sven Hulleman zijn Nieuwe Gulden aan kantoor, Lange Voorhout te Den Haag. Net voordat de introductie begint grijpt de politie in. De politie houdt de geïnteresseerden maar liefst drie uur lang vast op de stoep voor het kantoor van Hulleman. Personen die voor de bezetting vertrokken met ‘waardepapieren’ die uitgegeven werden door Hulleman moesten zich legitimeren. Daarna werden de papieren door de politie in beslag genomen.

Opmerkelijk gegeven is dat er volgens de politie sprake was van een manifestatie. De definitie daarvan kon de politie niet geven. De manifestatie wordt niet afgebroken, nee, de politie gaat ‘faciliteren’ , dat is het totaal belachelijke werkwoord wat gebruikt wordt om individuen/burgers twee uur lang tegen hun wil vast te houden op straat, binnen een kooi van fietsen. Omringd door minstens 50 agenten en een tiental ‘agenten in burger’. De politie kon ook geen antwoord geven op de vraag waarom voor eenzelfde groep mensen die zich op tien meter afstand van de bijeenkomst op de stoep van restaurant WOX bevond andere regels golden. Onder de aanwezigen bij WOX waren een aantal succesvolle zakenmensen die landelijke bekendheid genieten. Doorgaans staan ze bekend als ‘vastgoedjongens’, niet zelden kwamen ze in contact met justitie en of de onderwereld. Zij stonden samen met bekende mediahoofden al vroeg aan de borrel een paar meter verder op de stoep aan het Lange Voorhout. Het enige verschil is dat zij op de stoep een goed glas wijn dronken in volstrekte vrijheid terwijl 10 meter verderop geïnteresseerden in een nieuw monetair systeem op een ‘droogje’ en in een kooi van politiefietsen stonden.

Na anderhalf uur is ook de NOS toevallig ter plaatse, de NOS cameraman neemt enkele snippets op en een geluidsreporter blijft achter. Als hij poolshoogte komt nemen wordt hij eerst door de politie gevraagd mee te lopen, even later komt hij weer terug. Sven Hulleman legt hem de situatie helder uit maar de NSB journalist kopieert in zijn tweet op twitter doodleuk het verhaal van de politie. Afsluitend krijgt Hulleman van de commandant van de politie ter plekke te horen dat hij een bekeuring ontvangt. Aan de mensen die door de politie drie uur zijn gegijzeld werd verder geen enkele mededeling gedaan. De politie verdwijnt even georganiseerd als dat zij verschenen. De rust was weer teruggekeerd in Den Haag.


21 Reacties

 1. Geentoekomst zei:

  Politie is een gehersenspoeld kutvolk, alleen ter bescherming van de ”elite” en hun crimineel geldsysteem. Ik begin nu zo langzaamaan genoeg te krijgen van deze wereld en het schaapvolk dat het bewoond. Wat zal de dood een welkome oplossing zijn.

 2. antonio zei:

  De politie laat zien nog steeds de NSB genen te bezitten. bekijk die rotkoppies maar van de “agenten”. Het druipt er van af.
  Misschien iets off topic, maar de inwoners van de meeste landen die meedoen met de EU hebben nog steeds niet begrepen (of willen het niet begrijpen) in een BEZET land te leven waar iedere dag de knevels een beetje worden aangedraaid.

 3. Kees zei:

  Ja en nu?

  Na dit voor mij minachtende optreden van een stelletje in uniform geklede sujetten, die uitsluiten hun orders opvolgen van hun commandant

  (waar heb ik die woorden trouwens eerder gehoord en wat waren toen ook alweer de gevolgen?)

  geeft mij een interessante voedingsboden voor een “GROOTS VERVOLG” op deze blamage en wanvertoning van de huidige psychopathische staat.

  Sven laat zo spoedig mogelijk van je horen wat de volgende stap is, opdat men niet en nooit meer om ons heen kan en mede door dit belachelijke optreden hun eigen ondergang in werking hebben gezet!

 4. Ho Lee Fuk zei:

  TROOSTELOOS !!!!! Wat een zielig zooitje…
  Democratie is DOOD in Nederigland (..en heeft ook nooit bestaan..)

 5. AllIWant zei:

  Daarmee heeft Hulleman wél de aandacht voor zijn Nieuwe Gulden gekregen die hij wenste. Want op een steenworp afstand trokken intussen de koetsen van ‘Hunne Koninklijke Hoogheden’ voorbij die dit jaar aan een nog nooit vertoond veiligheidsscenario waren onderworpen. Dat zou natuurlijk ook kunnen verklaren waarom Hermandad zo overdreven op zijn qui-vive was.

 6. Tom zei:

  Ik heb van dit schandalige wettenloze politieoptreden een brutale machtsvertoning akte genomen en kan het beter bij deze woorden laten want de duivel is inderdaad achter zijn gordijn uitgekomen.

  Hulde voor de mensen die daar gegijzeld werden en zich desondanks de onderdrukking op nette en correcte wijze verweerden.

 7. dina zei:

  Het wordt alleen maar erger, we mogen hier nix meer, dat was al 2 jaar geleden bekend, toch.. beste mannen van NL, doe je plicht een keer.

  hoezo hulde voor die mensen die gegijzeld werden @Tom, het was eigenlijk toch een spelletje? Kom op en… sta op verdomme !!!!

  ik heb de liquidatie met eigen ogen gezien tijdens gijzeling Treinkaping, Yde de Punt, van ver.

  Gradus ik ben nu niet aan het zweven????

 8. Theo Hofman zei:

  Wat is dit voor een 40/45 vertoning?

  Maar nu zijn ze niet in het zwart, maar in gele Calimero hempjes!

 9. Ook dat nog zei:

  Verderop stonden ‘vastgoedjongens’ (strak in het pak), DUS ‘criminelen’ die ongemoeid werden gelaten? Nou, nou…
  Terwijl een clevere zakenman (berslist geen ‘crimineel’, natuurlijk, maar ook strak in het pak) een publiciteitsstunt van jewelste uithaalde en BEWUST het volle pond van de politionele aandacht vroeg. Omdat iedereen – zoals hij moest weten – die dag in Den Haag in de kijker werd genomen die een ongewoon harde scheet liet.
  Ik vind het onterecht dat de politie hier op deze manier de zak krijgt. Laat er werkelijk iets gebeuren en het land is te klein vanwege de kritiek op de veiligheidsdiensten. Hulleman is m.i. terecht geverbaliseerd wegens het willens en wetens in gevaar brengen van de openbare orde.

 10. formidabele zei:

  Met een beetje moeite, zie je dat we direct dezelfde maffia-toestanden als in Mexico krijgen, dan hebben de misdaad en politie het voortouw?

 11. Tom zei:

  @Dina, jij zegt :”beste mannen van NL, doe je plicht een keer”

  Maar wat moeten de mannen dan precies doen ? En de vrouwen dan??
  Wat zouden die mensen die enkele uren zonder opgaaf van reden gegijzeld werden volgens jou dan anders moeten doen tegen dit soort machtsvertoon van de politie ?

  En tot slot zeg je in een regel”sta op verdomme!!!”
  Als eens alle mensen die dit en andere artikelen lezen hun ongenoegen in een reactie zouden beschrijven dan zouden niet zoals nu ongeveer 10 reacties komen maar honderden zoniet duizenden reacties die dan een begin van samenhorigheid en fysieke opstand en demonstraties inluiden.

 12. dina zei:

  Tom,
  Kijk dat bedoel ik, dat er een begin wordt gemaakt van samenhorigheid en fysieke opstand enz.
  Het was een prikkel om de mensen wakker te maken, het gaat helemaal verkeerd hier. Iedereen slaapt maar lekker verder.
  Vr. groet 😉

 13. Gradus zei:

  Ik denk dat ook hier geldt: “Don`t shoot the messenger”. Inderdaad: KOM OVEREIND, SLACHTVEE ,!!!!!!!!!

 14. Tom zei:

  Oké Dina fijn, dan is voorlopig vast te stellen dat wij met nog enkelen hierzo ons aandeel aan kritiek vandaag weer hebben geleverd !, nu laat die duizenden reacties van alle anderen die NIET reageren , misschien nooit hebben gereageerd maar komen..hallo allemaaaal? Jazeker kom er maar in met uw reactie’s, schijft uw ongenoegen met gepaste woordkeuze maar neer…
  Wellicht dat GeenNieuws genoeg serverruimte heeft om de ongekende enorme stroom data aan reacties die nu “proest kuch”op gang komt te verwerken dus daar ligt het niet aan.
  Ook echt niet dat er maar circa 15 ontevreden personen zijn van de 17 miljoen Nederlanders, er zullen vast meer mensen zijn die hebben vastgesteld dat dit land afwentelt in armoede en gitzwarte tijden om het zo maar eens uit te drukken.

 15. dina zei:

  Gradus,
  U moet mij wel hebben op de één of andere manier, iedere keer dat ik reageer maar ik kan het pareren.
  GN kan trouwens ook ingezonden reacties negeren, toch ???
  Volgens Tom mag ik niet meer reageren want er komen zgn. duizenden nu hun mening geven, haha ….
  Beste Gradus ik verlaat deze site en hoop dat u nog een vriendelijk woordje hebt voor mij. Het gaat heel moeilijk worden de komende tijd, en Solo ik zal altijd blijven lezen wat je schrijft.

 16. only you zei:

  Staat er in de krant dat de burgemeester van een plaats al anonieme brieven over criminaliteit krijgt, laat me aub niet lachen?
  Bang dat ze zelf niet gepakt zouden worden?

 17. Gradus zei:

  Beste Dina: ik heb totaal niets tegen u of uw commentaren.
  En ik meen het: KOM OVEREIND en stel u te weer!
  De wereld wordt onleefbaar als we niets doen.

 18. Dina zei:

  Beste Gradus, dank voor uw bericht.
  Ik ben al lang OVEREIND, maar de sufferds hier in dromenland nog lang niet.
  Ik heb uw reactie in een verkeerde context gelezen!!!
  Bij deze mijn hartelijke excuses.
  En zo is het de wereld wordt onleefbaar als we niets doen.

 19. Tom zei:

  @Dina, ik heb niets tegen jou maar wel iets aan te merken op jou laatste onnozele commentaar waarbij je onder andere in een reactie zegt “van tom mag ik niet meer reageren”.
  Wil je mij uitleggen of aanwijzen waar ik gezegd of gesuggereerd heb dat jij NIET meer mag reageren?? Dacht even nergens.
  Moeilijk vraagje hé Dina !

 20. Dina zei:

  Beste Tom,
  Soms lees ik iets te snel en reageer daarop, de kunst is om het later nog even weer te lezen en dan pas te reageren. Inderdaad je hebt het nergens gezegd. Excuses.
  Zo’n moeilijk vraagje was het niet, Tom !

Comments are closed.