Theo Hiddema (FvD) geeft oplossing integratieprobleem en botst met Ahmed Aboutaleb

Weinig gevoel voor humor en sarcasme bij de NOS, die droog melde dat FvD Kamerlid mr. Theo Hiddema een oplossing heeft aangedragen voor het integratieprobleem.  “De beste integratie vindt plaats tussen de lakens ” liet Hiddema afgelopen nacht weten in een interview met Roelof de Vries van het programma ” de Overnachting”  vanuit de Amsterdamse Balie . ( Hier te beluisteren) .

De NOS wist vanochtend te melden dat Hiddema gezegd heeft, dat “de beste integratie plaatsvindt door rassenvermenging . Als de Marokkanen zich gingen vermengen met de Hollandse vrouwtjes, dan is er verder niets aan de hand, Dan heb je geen integratieclubjes en deskundigen nodig …

En zoals te verwachten kreeg hij gelijk tegengas, want de opmerking zou racistisch zijn, iets dat iedere policor mens in ons land voorin de mond bestorven ligt. Maar Hiddema is als strafpleiter tegen dit soort onzin opmerkingen bestand, want ging hij voort, ‘geslachtelijke vermenging kan niet racistisch zijn, in tegendeel “. Het programma “de Overnachting” is dan ook zover u dat nog niet had geraden een VARA productie, waar de humor in dit soort zaken ver te zoeken is.

Wij kunnen Hiddema slechts volop gelijk geven, zijn dan ook geen VARA lid en wat hem misschien ontgaan is zijn een tweetal zaken :

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam liet in een interview weten, dat hij het niet op prijs zou weten te stellen indien een van zijn dochters met een christen jongen naar huis zou komen.  Dat is racistisch, want wat is er verkeerd aan een normale echte Hollandse jongen, die de door de vaderlandse linkse politiek zo gewenste integratie en Multi culti vermenging  een zetje geeft ?

Een geheel andere zaak die Hiddema ook ontgaan is, is het feit dat indien de door hem aangehaalde “integratie ” voet zou vatten er duizenden  armlastige gekleurde medemensen achterblijven op de stranden van o.a. Gambia , waar ieder jaar zoals wij reeds jaren geleden schreven tientallen ook Nederlandse vrouwen zich eens even lekker laten verwennen en daarvoor grof betalen.

Hier het citaat uit dit artikel  “de recessie, hoe komt u daar bij “  van  oktober 2008

Gisteren liet de Franse TV zender Tele 2 een uitzending zien getiteld ” Envoyé Spécial ” en zo zaten wij opeens niets vermoedend te kijken en luisteren naar de sexuele ontboezemingen van mevrouw Odette van Rooij. Deze mevrouw, net als nog een aantal geïnterviewde Nederlandse dames reist regelmatig naar het Afrikaanse Gambia om zich daar aan het strand eens lekker te laten verwennen door een grote neger. Mevrouw van Rooij vertelde, dat zij in Nederland twee kinderen heeft, een goede baan in de IT sector, maar voor een “goed gesprek” gaat er niets boven een neger, die zijn nog zo natuurlijk. Dus mocht u er ook eens uit willen, bel even met Odette, zij kan u vast nog wel aan een leuk adresje helpen

Het leverde ons overigens wel gelijk een boze mail op van mevrouw van Rooij , want ofschoon zij enkele malen volop herkenbaar in beeld was, zou als wij haar naam,  die zij zelf in de uitzending noemde,  niet zouden verwijderen, dit haar privacy schaden. Wij noemen dat “de kater in het donker knijpen “.

Gelijk alle NGO’s weer in de stress die Hiddema van broodroof betichten. Echt goed doen kun je het in ons land dan ook nooit.

 

 

 


11 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Hebben wij een nieuwe moslimpartij?
  Als hij het “goede” voorbeeld geeft volgen er heel misschien meer.
  Het klinkt wel goed Hiddema de vrouwtjes weer terug achter het aanrecht.
  Hoofdoek aan, en luisteren naar het mannetje.
  Terug naar 1900 in de RK kerk?
  Noemen jullie dat vernieuwing?
  Ga toch terug naar je grot, en dat zit in de politiek haha.

 2. Karina zei:

  Heeft Hiddema zelf dochter(s)?
  Ik wil het beste voor mijn dochter.
  Ik wil een veilig en gelukkig bestaan voor mijn dochter.
  Dat is de reden dat ik haar demotiveer zich te mengen met alles wat islamitisch is.
  Als goede moeder is dit mijn plicht.

 3. mikkie zei:

  Theo zegt niet dát hollandse meisjes moeten sexen met Marokkanen maar dat het snellere integratie teweeg brengt áls ze dat zouden doen.
  En dat is zo. Mijn zoon heeft een tijdje verkering gehad met een marokkaans meisje. Helemaal goed. Ze was lief en intelligent.
  Maar ík zou het ook niet doen. Ik val niet op Marokkanen…Ook niet op Turken, trouwens. Maar ik zou dan ook niet de Marokkanen en Turken perse willen laten integreren. MAROKKANEN en TURKEN MOETEN ZELF WILLEN INTEGREREN!!!! LIJKT MIJ!!! Anders klopt er mi iets niet…
  Wat mij betreft blijven Marokkanen en Turken gewoon in hun eigen land.
  Ik discrimineer niet maar hoe zou Marokko of Turkije het vinden als er ineens een miljoen werkloze Nederlanders en Belgen bij hun op de stoep zouden staan?

 4. Axel zei:

  Integratie van goede genen lees; Westerse, met slechte genen lees; eeuwenlange neef/nicht huwelijken/ islamitische inteelt is mijns inziens nu niet bepaald de meest gedroomde combinatie voor in dit geval de Westerse beschaving, om zichzelf daarmee op een hoger plan te tillen.

 5. Slegs Blankes zei:

  @Axel: door middel van een etniciteitstest is het tegenwoordig mogelijk om vast te stellen dat het DNA van westerlingen (genealogisch) is samengesteld uit honderden populaties en evenzoveel geografische, raciale en etnische invloeden over de gehele wereld. Het is dus niet meer dan een verzinsel dat de ethica (‘goed’ of ‘slecht’) van genen zou kunnen worden vastgesteld aan de hand van de huidskleur.
  ‘White Innocence’ (‘Witte onschuld’) is een sprookje.

 6. SB zei:

  Ter herinnering: Ook de bewonderde en vaak geciteerde Pim Fortuyn zei geen problemen te hebben met Marokkaanse jongens. Integendeel!

Comments are closed.