Twee nieuwe rampen bedreigen opnieuw St. Maarten (video)

En terwijl de bevolking op het door de orkaan Irma opgelucht ademhaalde en de aangekondigde collega van Irma José  het eiland slechts schampte, hebben zich inmiddels twee nieuwe rampen aangekondigd.

Ten eerste is daar de vanuit een veilig den Haag aangekondigde mededeling van  Rutte dat plunderaars die betrapt worden !!! zwaar zullen worden bestraft, OEPS!! … Van onbevestigde bronnen vernamen wij, dat de beoogde taakstraffen van 20 uur per geconstateerd geval minstens naar 30 uur zullen worden verhoogd. Op de vraag van de verslaggevers, aanwezig toen Rutte zijn waarschuwing uitsprak, of de 350 Nederlandse militairen ter plekke mogen schieten, hulde Rutte zich in zijn bekende zwijgen. De desbetreffende alinea’s in de MSM zijn inmiddels niet meer te lezen of the beluisteren en overal weggehaald !!!! misschien om de toekomstige coalitie partner CU niet voor het hoofd te stoten .  Maar e.e.a. moet bij de plunderaars  ongetwijfeld zijn ingeslagen als een bom.

Dus !! moesten wij uitwijken naar het lokale nieuws op St. Maarten die de betreffende alinea WEL durfden/mochten plaatsen en nog niet onder het Haagse juk leven . Klik hier

Verder vertelde Rutte dat op ons land de zware last lag patiënten van het eiland te halen, dit n.a.v. de vraag of Nederland al toeristen evacueert. Gelukkig dat het Franse deel van St. Maarten alleen maar bestaat uit kerngezonde mensen, want Rutte vervolgde dat andere “landen “dit soort problemen niet kennen, gelukkig maar!

Nu is het misschien niet opgevallen, reden dat wij een video ( attentie lange voorreclame van booking.com) van de Franse zender C News hebben bijgevoegd, maar op de getoonde beelden van de plunderaars is geen enkele blanke te ontdekken.  Voer voor de talloze vaderlandse deskundigen, die onmiddellijk zullen zeggen dat dit komt door de grote onredelijke verdeeldheid van inkomens tussen de verschillende bevolkingsgroepen, waarbij de kansloze en onbegrepen burgers nu hun kans schoon zien om alles te roven wat er maar te roven valt. Wij schrijven het maar vast even, want dit gaat komen als de pseudo professoren van onze linkse universiteiten zich hierover gaan buigen.

De tweede ramp die zich vanmiddag aandient is dat de spits van het Nederlandse A-Team bestaande uit Willy en Ronald vandaag op veilige afstand , namelijk op Curaçao aankomen. Willy heeft uit voorzorg al zijn drie uniformen meegenomen, landmacht, marine en luchtmacht met daarnaast alle beschikbare  medailles, zodat indien hij naar St. Maarten zou gaan, het gerinkel de plunderaars waarschuwt, zoals dat in de alpen met koebellen gebeurt.

Ongetwijfeld zal Willy de plaatselijke bevolking vertellen dat wij met hen meeleven en al druk aan het sparen zijn om ze te helpen. Nee, zelf was hij toevallig in de haast naar Schiphol te komen zijn betaalpas en portemonnee vergeten ! Maar dat trachtte hij weer goed te maken :

Een hele cultuurshock voor W.A.  na een soortgelijk PR opvijzel verhaaltje toen WA afgelopen week de Amsterdamse Jordaan bezocht

Inmiddels heeft Frankrijk, 900 man militairen en politie ter plekke, en is wel er een schietbevoegdheid afgegeven bij het constateren van plunderingen. Barbaren hoor, die Fransen, Nederland gaat dan ook in Brussel vragen om voor Macron en consorten een aanklacht aan de pantalon te hangen bij het Europese Hof.

Verder heeft het Franse waterleidingbedrijf Veolia dat ook op het Franse deel van St. Maarten de waterverzorging in handen heeft zes verplaatsbare ontziltingsinstallaties geïnstalleerd, om de burgers van drinkwater te voorzien. Al het drinkwater op het eiland komt uit 2 stationaire ontziltingsinstallaties die vanwege energie problemen plat liggen. Nederland heeft het maar gelaten bij wat flesjes Spa water zonder koolzuur.


7 Reacties

 1. H,Naudin ten Cate zei:

  Wat moet de koning daar zoeken , dat geld dat nu gepaard gaat kon beter aan de hulpverlening besteed worden die nu al heel slecht en erg laat is!

 2. Victor zei:

  Het is opvallend hoe Nederland en den haag steken laten vallen, wat dat aangaat verdienen de Fransen respect, staat natuurlijk tegen over dat er van hogerhand besloten is dat irma niet over st Maarten zou gaan, jammer dat irma niet luisterde, veel meer militairen sturen kan ook niet, zijn er gewoon niet, met scherp op plunderende tuig schieten, ook niet geen munitie, rest ons flesjes water te brengen, het te belachelijk voor woorden

 3. Realist zei:

  Er hadden van te voren al minstens 1000 militaren naar het eiland moeten worden gebracht en genoeg hulpgoederen. Voor het geval het uit de hand zou lopen (men had het kunnen weten hoe het ging in 2015).
  Dit had wat geld gekost, maar daar is het leger in principe voor. Niet om Franse belangen te verdedigen in Mali of ergens anders in Afrika.

 4. Pauletta zei:

  ‘rest ons flesjes water te brengen..’
  Nou wie weet, wellicht komt Max nog een paar micro-kredietjes uitdelen!

 5. only you zei:

  Schijnbaar zijn de verstoringen van lanseerraketten door de dampkring daar verantwoordelijk voor?

 6. Theo Hofman zei:

  Waar praten we over, wellicht een taakstrafje.

  Wie hier in Baggerland de boel komt plunderen, krijgt zelfs een beloning!

  Zijn verblijfsvergunning, met een kans dat de rest gratis wordt overgebracht.

Comments are closed.