Uitslag Zwitsers volksreferendum : Steunuitkering aan gelukszoekers wordt gehalveerd

Misschien zit u op een terras, in de tuin of op het balkon. Bent u “links” , kerkelijk of behoort u tot de Nederlandse “Pamperbrigade”dan niet verder lezen. Het resultaat van een zojuist beëindigd Zwitsers Volksreferundum, de enige wijze om zoals in ons land een op hol geslagen RODE VVD c.s. onder conrole te krijgen heeft daar wel tot resultaat geleid.

Gelukszoekers met een voorlopige F Status, dat betekent dat zij onder een aantal voorwaarden in Zwitslerland mogen blijven ontvangen in plaats van de tot nu toe geldende steun  à  € 776  nu € 310  per maand. Dat moet ze er toe aanzetten, te gaan werken en een economische bijdrage te gaan leveren aan hun gastland.  Voorlopig geldt dit uitsluitend voor inwoners van het kanton Zürich.

E.e.a. toont weer eens aan, dat het systeem van referenda zoals in het Alpenland gehanteerd, de enige wijze is om de bevolking een democratische inbreng te laten geven voor problemen en zaken die de burger aangaan.

De besparing voor de Kanton huishoud kas bedraagt naar schatting € 27 miljoen. Dat betekent dus een besparing van belastingcenten over de balk gooien aan mensen die  voor het meredndeel zoals inmiddels is gebleken helemaal niet van plan zijn te zullen gaan werken en dwingt deze handophouders de handen uit de mouwen te steken of…… terug te gaan naar ….. huis………..of…. ? De lol is er immers af.

Het bestuur van het Kanton Zürich had in April dit jaar reeds deze wijziging goedgekeurd, maar wachtte op de uitslag van het volksreferendum dat vandaag werd gehouden en waarin het besluit van het Kantonbestuur werd bekrachtigd.

En dat noemen we nu democratie !

 


9 Reacties

 1. Haverbeck zei:

  Een white pill noemen ze dat in Yankee slang. Zolang we geen minderheid zijn heeft dit zin idd.

  En het is het enige dat Zin heeft tot die tijd. Want we worden naar het Ravijn gedirigeerd door Libtards, Retards en Ruttes. Und die Frau Merkel.

  Ze zullen, onze Germaanse neven, wel weer massaal op haar stemmen. Dit Volk is te goed van Nature. Ze trappen al tientallen jaren in dirty tricks. En het is teveel op bierfeesten, stranden en meubelboulevards. Ze dansen op de Vulkaan

  Aufregend!

 2. Haagse Harry zei:

  Wat je daarmee bereikt is naar mijn mening alleen maar meer rottigheid, roof overvallen en meer van dat gedoe.

  PAK AL DIE ISLAMIETEN EN BRUINE RATTEN, GOED OF SLECHT BIJ DE BRON AAN!

  DONDERSTRAAL ZE HET LAND UIT!

  NIET GOEDSCHIKS DAN HEEL ERG KWAADSCHIKS!

 3. andre zei:

  een kanton is het zelfde als een provincie, een gebied waar de mensen die er vertoeven een belang hebben en dit ook tot uiting kunnen brengen, laat ik het een klein stukje regionaal zelfbestuur noemen. Zoals het door de psychopaten al lang geleden bestuursrechtelijk is ingedeeld is er een vacuum getrokken tussen dit regionaal zelfbestuur en het landelijk ja nu zelfs eurpees bestuur. Publiekrechtelijk gaan er dan hele andere belangen spelen dan het regionale belang en geld is hierin niet regionaal maar verplaatsbaar. Geld is immers een ziekte.

  In nederland hadden we hetzelfde als de kantons met een echte stadhouder, deze stadhouder hield de belangen aardig recht met wat eigen belang natuurlijk maar dat is normaal (kennelijk) Ineens hadden wij ene willem van oranje die stadhouder was van alle nederlandse kantons. ja geen telefoon geen internet maar alle regionale belangen aan de keuninklijke laars lappen voor eigen gewin wat de start was voor de tijd waar we nu in leven. Geopolitiek is voor het plebs onbereikbaar maar geopolitiek heeft nu wel zn langste tijd gehad en dan blijken de psychopaten ineens helemaal niet meer zo onaantastbaar.

 4. andre zei:

  het gaat dus om deze wimpie

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_III_van_Oranje

  en hoever de oranje waanzin toen al was doorgeslagen is de fatale slag bij beachy head

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Beachy_Head

  hier geeft keuning wimpie doodleuk zn vrouw de schuld van het verlies terwijl hijzelf de regie stuurde en de verbinding met de bankmannetjes een feit werd.

  familie onderling is dan weer: keuning wimpie wordt begraven ergens onder een tegel en de rest van de familie gaat er met de eer vandoor tot aan heden.

 5. Haverbeck zei:

  update 2017-09-24_212933
  via compact tv livestream, zojuist beeindigd

  AfD heeft het zeer goed gedaan. Men is vol vertrouwen hierover. Het gaat weer een paar mm vooruit, denk ik dan. Maar zo gaat dat met zg democratie. De sterkste wint al lang niet meer.

  We krijgen een paar zeer Spannende jaren. Niet alleen in Duitsland. Trump is ook een heel onzekere factor, met zijn rare bewegingen naar Syrie, Iran en Noord-Korea.

  De conclusie nu is dat al eeuwen alles achter de schermen bepaald wordt en dat we dat nu doorkrijgen.

  Hoelang gaat er overheen dat het weer Westers gaat rollen.
  Ipv volgens het plan van Parasieten en Globalisten, die zelf de grootste Racisten zijn.

  Wij leven tot dan in een Omgedraaide wereld.

  “Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.”

  —Michael Ellner

 6. Arnout zei:

  Dat lijkt slim op het eerste gezicht, maar dat is het niet. Niemand kan fatsoenlijk leven van iets meer dan 300 euro. Dus gaan ze zich aanbieden op de arbeidsmarkt voor minder geld. Lonen gaan daardoor dalen. Ook voor gevestigde burgers.

  Of ze plegen criminele praktijken. Nog slechter voor het land.

 7. Grumbit zei:

  Binnen Zwitserland zullen de andere kantons (lees: Provincies) dan ook snel om moeten anders zoeken de gelukszoekers hun geluk gewoon in het volgende spreekwoordelijke ‘drop’ (Lees: Kanton).

  En als dan heel Zwitserland om is zullen andere EU-Lidstaten ook wel aan deze maatregel moeten, puur en alleen om de gelukszoekers die niet meer in zwitserland willen zitten want: Geen GRATIS ‘Geluk’! niet hun plakkie land op te laten lanterfanten.

  Grum.Bit.

 8. Papaver zei:

  Het zou meer effect hebben als Europa nu eindelijk in de herkomstlanden bekend zou maken dat er geen geld, huis, gezondheidszorg en werk wacht op gelukzoekers.

 9. formidabele zei:

  Je kan moeilijk, alles waarom het draait helemaal onderuit halen?
  Alles is betrekkelijk net als gratis krijgen?

Comments are closed.