Verhoging Zorgkosten ! Herinnert u zich deze verkiezingsbeloftes nog !!

Hoe zat het ook al weer met die zorgkosten ? Zit uw partij er ook bij  ? Een plaatje zegt meer dan woorden


10 Reacties

 1. Haverbeck zei:

  Dank voor het Inzichtelijk overzichtje.

  Invoeren Nationaal Zorgfonds lijkt mij het beste. Dingen zoals Energie, Transport, Gezondheid, die ons allemaal generiek aangaan, niet aan de Graaiers laten.

  Maar verder heeft Artikel 1 hier weinig met de 1st Amendment te maken…

  We gaan maar weer stemmen op de nitwits die ons naar de Afgrond leiden.

  IKEA, bier, voetbal enz zijn belangrijker…
  Maar niet als er ondertussen pogingen worden gedaan om de grond onder de voeten weg te maaien

  Ik geloof wel dat het politiek correcte geklungel op de weg terug is, niet vanuit de politiek correcte klungels zelf, maar vanuit de nooit liegende Onderbuik des Volkes. Rode pillen worden op grote schaal geslikt.

  En in Oost-Europa blijven ze normaal doen.
  De Parasiet voedt zich daar nog niet met hersenen

 2. Victor zei:

  Ja maar dat zijn verkiezingsbeloftes, niemand heeft ooit gezegd dat het ook gebeurde, komt bij dat de verhogingen wel moeten, de verzekeraars verdienen echt niets aan de zorgverzekering, hooguit paar miljard per maatschappij, mijn idee zou zijn omdat tuig een poosje op water en brood te zetten wegens diefstal maar lukt niet te weinig gevangenissen

 3. Tonnie zei:

  Nee ik stem niet op de GROTE LEUGENAARS.
  En over plundering gesproken RUTTE in ST. MAARTEN,wie plundert er in NEDERLAND???
  Ik zei Pinokkio, dus geef zelf eens het goede voorbeeld, mag wel verwacht worden van een MP.

 4. Tonnie zei:

  Nu hoor je ze niet meer zoveel partijen er op tegen zijn, wat hebben wij aan de tweede slaapkamer, en dat ook nog van een kabinet dat demissionair is.
  Zie je wel stemmen is totaal ZINLOOS.
  Ze doen toch waar ze zin in hebben met de zorg, de rijken betalen niet of krijgen alles vergoed. En ons koningshuis?
  Krijgt een gehele etage ter beschikking maar betalen ho maar.

 5. peter zei:

  Niet gestemd, het verneuken is voor mij geweest…wacht nu op een stille dood van de demoncratie u weet wel dat Neonazi systeem welke soevereine staten bombardeert !

 6. GerD zei:

  Eigen risico is natuurlijk wat anders de zorgpremie.
  Neemt niet weg dat onder Rutte de terugtrekkende overheid minder levert maar er wel meer voor vraagt door decentralisaties en op afstand plaatsen van zorgtaken en publieke diensten.
  Qua loonbelasting lijkt het allemaal wel mee te vallen onder Rutte, maar de crisis heeft diepe sporen getrokken en is voor tal van Nederlanders nog altijd aan den lijve voelbaar.

 7. Alfredo zei:

  Algemeen: wie niet de moeite neemt om te gaan stemmen, moet achteraf niet lopen zeuren!
  Ook onbegrijpelijk voor mij maar het volk heeft wederom gestemd en gekozen, ondanks alle “vergeten” verkiezingsbeloften van de vorige verkiezingen, en de huidige wederom “vergeten” verkiezingsbeloften, en krijgt dus waar het om vraagt!
  Ik persoonlijk ben helemaal klaar met deze partijen die in achterkamertjes allemaal “fijne” zaken voor het volk bekokstoofd! Nu nog de rest van De Nederlandse kiezers en dat men dan misschien de volgende keer eens 5 minuten nadenken voordat men het kruisje zet! Blijven hopen en vooral blijven “lachen”

 8. Solo zei:

  Commercialiseren, privatiseren, centraliseren, decentraliseren, participeren, thematiseren, fuseren, concretiseren, optimaliseren, bureaucratiseren…

  Eigenlijk maakt het geen enkele r… uit. Overheid: laat het los en stuur je dure ambtenarij op vakantie (bijvoorbeeld naar Sint Maarten). Er moet ECHTE marktconcurrentie komen en dus ook een ECHTE keus voor verzekerden/consumenten. En dat zeker niet alleen in de Zorg.

  Wat we missen, vooral bij overheden, is het mechanisme van vraag & aanbod, de pure concurrentie dus, waardoor minstens de helft van ‘de inspanningen en het geld’ aan diverse strijkstokken blijven hangen.

  (Terug) dus naar een systeem, waarbij iedereen zijn stinkende best moet doen om een opdracht in de wacht te slepen, OOK de overheid, en waarbij de verzekerde eindelijk beseft dat hij het voor het ZEGGEN en KIEZEN moet hebben, want HIJ (en niemand anders) betaalt!

Comments are closed.