Vluchtelingen : er is een tijd van komen en van gaan

Zoals gewoonlijk ligt het grootste deel van de huidige spanningen tussen Nederlanders en toegereisde nieuwkomers bij de regering. Door de mensen die ons land bereikten vanuit onveilige gebieden en dan met name de landen waar een oorlog heerst niet van te voren duidelijk te maken dat zij TIJDELIJK welkom zouden zijn in ons land, maar dat er ook weer een tijd van teruggaan zou aanbreken, zijn er valse hoop en verwachtingen geschapen

En ook zoals ook weer gewoonlijk is de  Nederlandse burger hiervan het slachtoffer . Wij schrijven doelbewust slachtoffer, want in je eigen straat zoals onlangs in het dorpje Rijen gebeurde door een Somalische familie het ziekenhuis in geslagen te worden, past toch niet meer in het beeld van een gezamenlijke elkaar respecterende multi culturele samenleving die met name links ons nog steeds voorspiegelt en waar miljarden euro’s van uw belastingcenten in verdwijnen.

In Duitsland, waar de gemeenschap met een zelfde probleem kampt, durft de politiek dit precaire onderwerp wel ter sprake te brengen. Uiteraard spelen de komende verkiezingen daarbij een rol. Maar zou u gedacht hebben dat de waarschuwing richting tijdelijk opgevangen personen uit ultra rechtse kringen  komt zoals ons dat door de MSM wordt voorgespiegeld, niets is minder waar want dan zou richting AfD gewezen kunnen worden. Echter de uitspraak dat na komen en opvang er ook weer een tijd is aangebroken om te vertrekken komt van de centrum partij FDP, die kans maakt om coalitiepartner  in de komende Merkel regering te worden.

Maar tracht u eens te denken aan een van de inmiddels wat ouderwetse films, waarin de held uit zijn dorp opbreekt om de wereld te gaan verkennen, of de strijd tegen het kwaad aan te gaan  als wij aan de oude Western films denken. De film eindigt met de toepasselijke muziek als de man moegestreden,tevreden en voldaan zijn dorp van waar uit hij vertrokken is weer binnen rijdt. Of denk aan de ruim 1 miljoen Belgische oorlogsvluchtelingen die in de 1e wereldoorlog ons land binnenkwamen en werden opgevangen. Nergens in de demografische gegevens kunnen wij terugvinden dat zij na einde van de oorlog in ons land beleven, om een enkele uitzondering na, gedreven door de verliefdheid op een Nederlands meisje.

Allen gingen zij terug naar huis !

Maar als het gaat om de tegenwoordige “vluchtelingen” opvang is in de meeste kringen, indien er in ons land nog over gesproken wordt, elke vorm van enige relativering verdwenen. “Vluchtelingen” zijn per definitie zielig, de MSM helpen hierbij nog een beetje met de bekende foto’s en huilverhalen, en ben je het daarmee oneens, door er op te wijzen dat inmiddels in veel landen waar deze “vluchtelingen” vandaan kwamen de orde en rust is weergekeerd, dan…. ben je een ultra rechtse paria en sta je voor straf gelijk in de hoek.

Mensen die uit oorlogsgebieden gevlucht zijn en dat terecht deden, maar die nadat de vrede hoe broos dan ook is teruggekeerd, willen maar een ding, en dat is naar huis om te helpen hun land weer op te bouwen.

Mensen die inmiddels op hun 3oste en 40ste de geneugten van het bestaan van een pensionado in ons land hebben ontdekt, nooit iets zullen gaan doen, na 10 jaar nog geen fatsoenlijk Nederlands spreken ,een vereiste om te kunnen werken, blijven hier en zullen slechts terugkeren, zoals dat steeds meer geconstateerd wordt voor een vakantie om de familie ter plekke te bezoeken, waarna zij zich weer genoeglijk wentelen onder de voor hen door u betaalde warme deken van zorg, pamperen en medeleven. Want , zij zijn gevlucht , dus zielig.

Een van de grootste  groepen “vluchtelingen ” in ons land zijn b.v. de Eritreeërs. Geen oorlog in hun land, dus ? Toch wonen er tienduizenden in ons land zonder een economische bijdrage te leveren. Wat te denken van de plotseling tot homo “bekeerde” sub Sahara bewoners, een van de mogelijkheden om bij ons over je krullenbol te worden gestreken.  En hoe zit met al die Irakezen , Afghanen of binnenkort Syriërs. De echte ware vluchtelinge zijn reeds teruggekeerd naar hun land van herkomst of doen dat binnenkort, de rest geniet, nogmaals, hier van een ruim pensioen en dat niet op hun 67ste, maar tientallen jaren eerder.

Waar is de politicus die dat aan durft te kaarten en… dan ook acties en maatregelen neemt ? Lezers, die hebben wij niet !

En dat betekent dat wij worden opgescheept met de restjes van die mensen die ook in hun land van herkomst niet langer welkom zijn, de kleine of grotere criminelen uit Noord Afrika, de Balkan,  uitgevochten  ISIS terroristen  en geradicaliseerde moslims.  Allen worden zij door de zieligheidsindustrie zoals vluchtelingenwerk Nederland ( wist u, dat zij bijna 6 miljoen Haagse subsidie per jaar ontvangen ) als “vluchteling “betiteld”. Homo’s uit Tsjetsjenië ,  moslims uit Myanmar, kortom de hele wereld is bij ons  welkom en bijna niemand gaat begrijpelijkerwijze terug.

Echte vluchtelingen  en die zijn er, de hebben heimwee en willen slechts een ding,  zo snel mogelijk terugkeren naar huis. En de rest zijn leugens !


5 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Dit is wat de PVV al een tijdje geleden zei, maar iedereen of bijna iedereen kotst op de PVV terwijl zij het bij het rechte eind hadden en hebben.
  Nu maar WEER door gaan met LINKS pamperen?
  Ik hoop van niet.
  Van mij MOETEN ze terug, dit kunnen wij gewone burgers niet meer betalen dus WEG wezen.
  Moeten wij Nederlanders lijden onder deze gelukzoekers die NOOIT genoeg hebben. Moeten onze premies van hun een luilekkerland te geven WEER verhoogd worden? NEEN OPZOUTEN EN NEEM RUTTE MEE.

 2. dina zei:

  Die opvreters blijven hier en het wordt nog erger. Maar waar zijn de stoere mannen van NL gebleven, ik weet nl. een groep die bezig is om aan de situatie in Nederland effectief iets te doen en wel zonder geweld.
  Het is tijd om er wat aan te doen.

 3. Haagse Harry zei:

  Wegwezen met die profiteurs en landverziekers..!!

  Dat ze te beroerd en te belabberd zijn om in hun eigen land geen poot uit te steken, behalve wanneer ze een mes tussen je ribben duwen, teneinde op een gemakkelijke doch laffe manier aan geld te komen, zegt al meer dan genoeg over deze onderontwikkelde kuddeknurften.

 4. Theo Hofman zei:

  Ach, dat vertrouwen in die Wilders toch!

  Rechts lullen en weer links een kabinetstermijntje vullen!

 5. Haagse Harry zei:

  Dat is hem nou net bijdehandje Theo Hofman, die Wilders is ook al niet te vertrouwen “De eeuwige roeptoeter”!

Comments are closed.