Waar zijn alle Zweden heen, waar zijn zij gebleven ? ( video)

De titel zal de meer ouderen onder u  onder u bekend voorkomen . het was immers Marlene Dietrich  die het liedje zong, waarbij het door ons gebruikte woord “Zweden” in de originele tekst luidde “Blumen “.

Maar ofschoon inwoners van Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en ongetwijfeld nog een paar plaatsen in ons land de beelden op de video als inmiddels “normaal “zullen beschouwen, hun schouders ophalen, zijn wij telkens weer geschokt bij het zien van dit soort impressies. Dit heeft niets meer met Multi culti te maken, dit is een niet meer te stuiten tsunami, waarbij de “Dijkbewakers”in den Haag aan wie wij ons leven toe hebben vertrouwd, jammerlijk hebben gefaald.

Oordeel zelf , op naar Malmö , maar misschien zo ver u dit artikel van ons gemist heeft, lees dit nog eens, de kortste rede van Putin