BREAKING: Spaanse regering Madrid bedreigt Catalaanse premier Puigdemont met de dood

De Spaanse regering heeft laten weten, ” dat indien de Catalaanse premier Puigdemont morgen toch de Catalaanse onafhankelijkheid eenzijdig zou uitroepen hij wel eens hetzelfde lot zou krijgen van “de persoon die 83 jaar geleden het zelfde deed.”

En voor diegenen die niet weten wat dit betekent, 83 jaar geleden werd Lluís Companys i Jover (21 Juni 1882 – 15 October 1940)  die president van Catalonië was gedurende 1934 en gedurende de Spaanse burgeroorlog door de Gestapo  gearresteerd aan dictactor Franco overgedragen die hem in  october 1940  liet executeren.

Een treurige daad van pure onderdrukking zijdens de Spaanse regering, hoe u ook over de wens van de Catalanen moge denken.

Een daad die ons doet denken aan het de plotselinge moord op Pim Fortuyn, die kans liep de premier van ons land te worden, hetgeen tot in hoge (politieke) kringen sommigen onwelgevallig was.

Wat moeten wij hier nog aan toe voegen ?

 


2 Reacties

  1. andre zei:

    spanje heeft nu een probleem en daarmee brussel ook. leon trotsky begon zijn carriere 25 december 1916 in barcelona laat het hier ook maar eindigen 10-10-2017.

    net als soros had trotsky zijn naam veranderd en heette voorheen lev Davidovitsj Bronstein en heeft rusland totaal gesloopt, de weg vrijgemaakt voor stalin in rusland en voor azie was het mao. zijn freemansion seniors waren bankmannetjes en tevens crown agents schiff, jp morgan en warburg

  2. Wolf zei:

    @ Andre ,Zeer interessant , daar hebben niet veel mensen weet van, waaronder ikzelf. Dank voor uw bijdrage bij deze.

Comments are closed.