EU Brussel : Tuig zoekt tuig

Nee dit is niet de u misschien nog bekende moppentrommel, een programma  dat de veelal ouderen onder u nog wel zullen kennen en waarmee ook toen al de overheid trachtte middels “brood en spelen ” de  burger rustig te houden, hetgeen tot op de dag van heden nog steeds lukt. Hoe lang nog ? Dat is een interessante vraag die wij later nog wel eens zullen beantwoorden.

Vandaag echter de schijnwerpers maar weer eens richten op een nest criminelen, die steeds overmoediger worden als het gaat om hun macht, invloed en toegang tot meer centen uit te breiden.

Wij beginnen met het verhaal over voormalig EU commissaris John Dalli, een Maltees, die beschuldigd wordt van poging tot corruptie van zijde van de tabakslobby, het zou om een bedrag van 60 miljoen euro gaan, werd gedwongen afscheid te nemen en terug te keren naar Malta. Wij schreven hier reeds over in 2013.

John Dalli werd enkele jaren geleden gedwongen tot ontslag vanwege een vermeende omkopingspoging door de tabaksindustrie. Via een tussenpersoon zou hij 60 miljoen euro hebben gevraagd.

Uit het eindverslag van federaal onderzoeksrechter Jean-Pascal Thoreau van het federaal parket blijkt nu dat Giovanni Kessler, de topman van de Europese antifraudedienst OLAF, zelf een illegale telefoontap organiseerde om het ontslag te forceren.

Het Duitse Europarlementslid Ingeborg Grässle (Europese Volkspartij) volgt dit dossier al jaren. Zij eist disciplinaire maatregelen van de Europese Commissie tegen Kessler. John Dalli liet vanuit Malta weten dat hij aan de Europese Commissie eerherstel en een financiële compensatie vraagt.

Wij wisselen van toneel. De man die zich EU commissie voorzitter noemt, dus in feite de premier van “de Verenigde Naties van Europa “, Jean Claude Juncker heeft een nieuwe assistente nodig. Nu heeft hij er al voldoende zouden wij zeggen, zijn pagina bekijkend, maar vooruit er is altijd nog plaats voor een extra dame van plezier.

De Europese Commissie heeft de voormalig minister  van de Brusselse regering Joëlle Milquet , tegen wie een onderzoek loopt wegens belangenvermenging, aangesteld als speciaal adviseur van voorzitter Jean-Claude Juncker  Ze zal hem advies verlenen over hoe slachtoffers van misdaden, waaronder terrorisme, beter vergoed kunnen worden.

Een woordvoerder van de Europese Commissie wilde woensdag niet ingaan op de vraag of ze kan aanblijven als ze veroordeeld zou worden.
U ziet, men neemt het in Brussel niet zo nauwkeurig bij het uitzoeken van medewerkers die u als het hen zo uitkomt toch iedere keer er weer van trachten te overtuigen dat “eerlijkheid het langst duurt ” .
Opeens om het huis van Timmermans geplaatste hoge hekken, wie betaalde die ?
Voormalige EU parlementsvoorzitter Martin Schulz, die op kosten van de EU zijn verkiezingscampagne voor de SPD in Duitsland voerde, de namens de EU aangestelde Brexit onderhandelaar Barnier net als zijn collega EU commissaris Moscovici beide met een strafblad,  of EU parlementslid Guy Verhofstadt, die grossiert in huizen welke middels te verlenen subsidies moeten worden opgeknapt.
Ach,  er zijn nu eenmaal rangen en standen.

 


4 Reacties

 1. Roepiedeltoetie zei:

  Schijnbaar hebben de lui van de NWo geen verantwoording af te leggen voor aftrekposten, zoook wat hun uitspraken als die van huilie Frans betreft?
  Te gek voor woorden overigens?

 2. Haagse Harry zei:

  Voor een regering in de dwarsliggende landen en streken van Europa kan je als echte Nederlander alleen maar heel veel respect hebben.

  Wat betreft het overige EU-ELITE-TUIG in deze NEP-EU vervloek ik ze allemaal……

  MAAR BESTE MENSEN HET KOMT ALLEMAAL GOED..!!

  IK WEET ZEKER, dat als het leven van dit EU-ELITE-TUIG over gaat naar het eeuwige, ze stuk voor stuk bevend en klappertandend met een broek vol angststront voor de enige echte “Schepper” zullen staan.

  OOK WEET IK ZEKER, dat hun straf en verblijf in de voor hen eeuwig durende hel niet misselijk zal zijn………

  WAAROM IK DAT ZO ZEKER WEET?

  Gewoon omdat UITSLUITEND DAAR t.z.t. 100% gerechtigheid plaats zal vinden..!!

  NU EEN GROTE BEK EN GEILEN OP MACHT, MAAR OP DE BEWUSTE DAG BEN JE NOG MINDER ALS EEN STUK STRONT.…..

  Wat bovenstaand staat beschreven is uiteraard niet alleen van toepassing op het genoemde EU- ELITE-TUIG, maar voor een ieder die hier zijn/haar medewerking aan heeft verleent of zich als zijnde “GOD” heeft gedragen gedurende zijn/haar leven in deze helse wereldse wachtkamer van de werkelijke HEL!

 3. Onno zei:

  Psychopathisch project van Churchill en de USA/GB ‘deep state’ die EU:

  Om het lastige Europa finaal af te slachten, aangezien ze tijdens “Dresden” nog niet genoeg kernfissiebommen klaar hadden en de ‘fall out’ van deze dingen een probleem is gebleken om er, bij grootschalige inzet, achteraf zelf ongeschonden mee weg te komen, zo hebben de onvoorstelbaar gewetenloze “laboratorium-testen” incl. Hiroshima en Nagasaki aangetoond.

Comments are closed.