EU commissie lid Günther Oettinger ontmoet George Soros en zijn zoon in Brussel

De EU commissarissen Oettinger en zijn collega Jourová hadden 9 november j.l. in Brussel een ontmoeting met George Soros en zijn zoon Alexander, de drijfveren achter de Open Society om  de  om de toekomst van Europa te bespreken.  Soros en zijn zoon zijn o.a. de financiers achter Open Society European Policy Institute.

Daar beelden vaak meer zeggen dan woorden , laten wij het hierbij , maar het mag duidelijk zijn, dat Soros c.s. mede dank zij zijn goed gevulde geldbuidel tracht in Brussel een voet tussen de deur te krijgen.

Hoe de Open Society o.a. denkt over de toestroom van wat zij vluchtelingen noemen kunt u hier lezen en het is weer een klein stukje in de puzzel die verklaart wat de financiële ondersteuningen zijn die de Open Society aan de diverse “hulporganisaties” geven.

 

 


5 Reacties

 1. Michaël zei:

  Günther moet zichzelf laten nakijken. Welke idioot gaat nou dingen bespreken met Soros? Geld breekt normen en waarden. De familie Soros moet onder de grond. Voor een betere wereld

 2. Richard zei:

  Oettinger was Minister-President in Baden Württemberg. Nadat hij niet meer werd herkozen zocht Berlijn een mooie wegschuiffunctie. Dat werd Brussel. Aanvankelijk had hij het moeilijk. Hij sprak enkele woorden bruinkoolengels en het Zwabische dialect dat was het dan. Hij heeft veel bijgeleerd. Overigens…best een sympathieke man.

 3. nobody zei:

  Als ik z’n paddekop zie van Soros, gaan bij mij de stekels omhoog.
  Vernietiger van de Westerse Wereld. Van mij moet hij op de brandstapel.
  En zijn zoon ? wat een sulletje, moet er ook op gegooid worden.
  We moeten toch terug naar de middeleeuwen?

 4. Rob zei:

  Soros haat Europa, hij wilt het liefste alle zogenaamde vluchtelingen hierheen halen. Hij probeert verkiezingen te manipuleren, links Europa loopt met hem weg, tsja wat verwacht je anders van steuntrekker, hij sponsort WEL. Met liegen en bedriegen heeft hij zijn fortuin bij elkaar geharkt. WEL fijn om te weten dat Europa door al die zooi wat hierheen wordt gebracht er in de toekomst uitziet als het midden oosten, dan zal ook elk koningshuis vallen door de zogenaamde vlucht .goede vooruitzichten voor Willem en nazaten

Comments are closed.