Marokkaans tuig in Den Haag en Brussel doen hun naam weer eer aan

Hoe vaak hebben wij het met u al niet gehad over de haast geruisloze integratie van Portugezen, Italianen, Spanjaarden, Hongaren, Vietnamezen, Chinezen, die zowel naar Nederland als naar België kwamen om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Dit kan, zoals gisteren weer eens bleek, niet gezegd worden van wat zo langzamerhand toch wel het volk met het meest negatieve imago van alle van het Afrikaanse continent afkomstige migranten, de Marokkanen.

Terwijl er in de Haagse Schilderwijk rellen ontstonden omdat het tuig de voetbaloverwinning van Marokko wilde vieren waardoor het land naar de WK voetbal mag vertrekken, ging het er in Brussel nog erger aan toe en konden 20 politiemensen naar het ziekenhuis, terwijl er geen enkele Marokkaanse raddraaier werd opgepakt !

En dan moeten wij Pim Fortuyn ongelijk geven toen deze eens zei dat zich in Nederland een soort “vijfde colonne” aan het vormen is. Deze vijfde colonne behoort inmiddels tot het dagelijkse straatbeeld, vertoont zich openlijk, legt al na het hen belieft hele wijken in Nederland plat, terwijl zo als in de Schilderswijk bleek de politie weliswaar aanwezig was, maar sussend stelde dat men “ZE “rustig maar hun feest lieten vieren ! De wijk bleek voor de gewone Nederlandse burger gedurende dat “feest “niet meer begaanbaar.

In Brussel was het nog erger en wij citeren :

Ook de uitbater van een getroffen nachtwinkel was nog zwaar onder de indruk. De man stond machteloos, zo vertelt hij. “Ik vroeg hen ( de Marokanen )  te stoppen, maar ze stopten niet en braken alles af. (…) Ze wilden me vermoorden, maar ik stond veilig achter mijn toonbank.” 

De man haalt ook uit naar de Belgische overheid, en het feit dat er geen politie kwam om hem te beschermen. “Alles is kapot. Ik belde de politie, familie en vrienden, maar de politie kwam niet. Als ze onmiddellijk waren gekomen, dan waren die mensen weggegaan. Maar ze kwamen niet.”

“Ik heb vier kinderen en probeer mijn geld te verdienen. Ik betaal mijn belastingen, maar krijg geen bescherming terug.”  

De Brusselse politie stond klaar, had traangas en rubberen kogels ter beschikking, maar mocht van de leiding niet ingrijpen om de zaak niet te laten escaleren !

Voor het gehele artikel dat verscheen met indrukwekkende foto’s klik hier op de link naar het VRT Nieuws .

Mogen wij de kreet waarvoor Geert Wilders zich nu dient te verantwoorden voor de rechtbank herhalen toen hij vroeg “Willen jullie minder Marokkanen ?” en zouden deze willen vervangen door de vraag “Willen jullie überhaupt nog wel Marokkanen ? “, want de gewone burger in de steek gelaten door de overheid die hem en haar tot veiligheid en bescherming is verplicht, laat hem/haar in de steek, bevreesd voor het feit dat men de overheid racisme zou kunnen verwijten.

Echter met een bevolkingsgroep die met uiteraard de nodige uitzonderingen telkens weer kans ziet negatief in het nieuws te komen , mag toch gerust de vraag gesteld worden of je deze mensen en hun gedrag nog langer  mag en moet tolereren  ?

 

 


8 Reacties

 1. Siem zei:

  Het zou een zegen zijn voor Nederland en Europa als alle Marokkanen terug gingen naar Marokko. Daar krijgen ze met heel andere politieagenten te maken. Wat is het toch tuig van de richel. En Wilders? Die heeft of krijgt altijd gelijk!

 2. only you zei:

  Het zefmedelijdende gedrag van deze lui neemt ernstige vormen aan zodanig dat ze het nog geloven ook?

 3. watergeus zei:

  de Marokkaanse politie verschilt niet van de Belgische of Nederlandse politie alleen de hun opgedragen orders van hogerhand verschillen van elkaar dan weet u waar de schoen klemt dus blijf maar stemmen op de zo genaamde politiek correcte partijen dan zullen deze opstootjes alleen maar blijven toenemen in de toekomst en uit draaien op moord en doodslag tussen verschillende volksstammen ik kan alleen nog zeggen wees voorbereid op deze gekke mensen wereld en vertrouw alleen op uw zelve in geval van calamiteiten dat is maar weer gebleken.

 4. harry1 zei:

  Lees deze reactie eens van een reageerder op geen stijl:
  (zou mijn reactie kunnen zijn ik heb er ook gewoond, toen prima buurt)

  Waarom doet de politiek niets? De Hegeliaanse methode: ontketen een burgeroorlog omdat je er zo’n rotzooi van hebt gemaakt en los hem dan op als de grote verlossen, diep triest!

  ik heb de Jan Evertsenstraat nog gekend als een gezellige Amsterdamse straat, met échte Amsterdammers die er woonden, (hard) werkten en er hun boodschappen deden.
  Nu woont er alleen nog maar kudtvolk dat niet spoort, uit moslimistan.
  Of: ‘Hoe een hele hoofdstad naar de kloten ging.’
  Omdat een linkse kliek wereld’verbeteraars’ zo nodig de Derde Wereld hier welkom moest heten, die ze kenden van die mooie, kleurrijke Novib-kalender op hun koelkast. Met al die lachende, vriendelijke mensen erop.

  En het meest verschrikkelijke is nog, dat een groot deel van die linkse moraalruiterij nog steeds ervan overtuigd is dat het hierheen halen van primitief gepeupel uit moslimlanden niet alleen noodzakelijk is, maar bovendien een culturele verrijking voor ons land, waarvan de oorspronkelijke, veel rijkere cultuur inmiddels grotendeels aan gort is geslagen.

  Het is alsof de Beeldenstorm van 1566 in slow-motion wordt herhaald. In gang gehouden door een politiek correcte kliek blinde verraders; verloochenaars van hun afkomst, wanbeheerders van hun erfgoed, vernielers van hun cultuur en verraders van het land dat hun voorvaderen met bloed, zweet & tranen hebben opgebouwd.

  Peter Emile | 12-11-17 | 14:54

 5. Eelke Piers zei:

  Zijn deze Marokkanen niet de Berbers en Toearegs uit de Atlas? Geen echte Marokkaan wil vereenzelvigd worden met deze bandieten die de oude slavenhalers waren

 6. watergeus zei:

  nu komt naar voren wat ik in mijn voorgaande reactie beweerden de politie mocht niets doen wat enkele agenten anoniem zijden tegen de VRT dit om escalatie te voorkomen staat nu ook in de landelijke dagbladen maar word natuurlijk tegen gesproken van hogerhand

 7. Marc zei:

  In Nederigland gebeurt dit dagelijks in het hele land en de Roverheid laat zichzelf volop laten nemen door alle in onze steden neergestreken berggeiten uit de uithoeken van ieder islamitisch land.
  Het lukt ze zelfs om de minachtende middeleeuwse gewoontes door de strot te drukken van de Nederiglandse Roverheid op kosten en ten koste van hun eigen bevolking…

  De normale bevolking in zowel Turkije, Marokko, Tunesië etc etc. Onderschrijft en bevestigd dit volledig waar je in de normaal ontwikkelde delen van deze landen geen enkele hoofddoek meer op straat of dan wel in overheidsgebouwen ziet is dit in Nederigland wel steeds meer het geval, of je nu een bank , overheidsinstanties een gemeentehuis en binnenkort zelf ook nog een politiebureau en de politie op straat wat het volgende doel is.

  Deze dwangmatige en ook nog eens onophoudelijke stroom van bezetters vanuit de achteraf gelegen bergen en achterstandsgebieden weten ons deze middeleeuwse gewoontes op te dringen in Nederigland en ons omringende landen waar zijn dan ook nog eens bijna volledig verantwoordelijk zijn voor het absorberen van alle mogelijke uitkeringen en vele voorzieningen die door ons onze ouders en voorouders zijn opgebouwd..

  Chapeau en bedankt vreselijk onderdanige Nederiglandse Roverheid !!!!

 8. Fenny zei:

  Waarom word dit Riftuig niet net zo behandeld als de hardwerkende Nederlanders
  Toeteren, een bon
  Paar km te hard, een bon
  Geen gordel om, een bon
  Politiemensen in elkaar slaan , vast en naar de rechter
  Waarom gaan ze niet fijn na een overwinning van Marokko ( want dit is Nederland) in Rabat de boel afbreken en stenen en vuurwerk naar de politie gooien . Nee dat doen ze niet , ze worden dan gelijk opgepakt.
  Nederland het afvoerputje van Europa

Comments are closed.