Poolse premier Beata Szydlo : De Europese commissie heeft contact met de Europese burger verloren

De Poolse premier Beata Szydlo heeft hard uitgehaald naar de Europese commissie en Vice Voorzitter Frans Timmermans in het bijzonder. In een toespraak verweet zij “Brussel ” geen contact meer te hebben met de Europese burgers en dat deze houding zou kunnen leiden tot een breuk.Volgens Szydlo in een interview met de Britse krant The Financial Times is men zich in Brussel niet bewust van de zorgen die de EU burgers zich maken maar slechts belust op uitbreiding  en aanzien.

Voor het gehele artikel in de Financial Times klik hier.

 


4 Reacties

 1. andre zei:

  en daarom ook geen bexit net zolang zeuren zagen draaien en moeilijk doen tot er maar weer nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven.

  alleen werkt dit niet meer, de tijd dat wij als klootjesvolk op hebben moeten kijken naar lieden als een frans timmermans zijn toch echt voorbij. wat kan fransje eigenijk? neem nu die andere oorlogshitser niet frans maar hans, ook de zelfde omvang en zonder toegvoegde waarde. In bangkok paste hij maar net door het wc raampje toen hij moest vluchten nadat hij het thaise parlement had toegesproken zoals hij dat op maiden heeft gedaan.

  het is niet het contact dat verloren is gegaan het is veel erger.

 2. Axel zei:

  Was er ooit ‘burger contact’ geweest dan had deze moloch (eu/ brussel) nooit bestaan en had Europa zijn energie, tijd en geld beter besteed kunnen hebben dan aan het ontmantelen van dit perverse, ondemocratische en bovenal onnodige gedrocht.

  De EEG – een organisatie die zich bezig hield met handelsbelangen tussen oa. de europese lidstaten- was het hoogst haalbare en dient derhalve per omgaande hersteld te worden.
  Goedschiks of kwaadschiks!

 3. Tonnie zei:

  Het kan me niet snel genoeg gaan dat de EU in elkaar dondert, heeft nooit recht van bestaan gehad.We hadden immers NEE gezegd.

Comments are closed.