Rutte, Een sterk land nog beter maken, hoe krijg je het uit je strot !

Om zo iets in het openbaar te zeggen,  bewijst toch wel dat de spreker in een volledig andere wereld leeft en bovendien geleid door zijn narcisme het hem een zorg zal zijn hoe de burgers van Nederland de verwoestende politiek van de afgelopen coalitie VVD / PvdA heben doorstaan. Dat een nog giftigere cocktail van VVD, D66, CDA en CU hier nu het gevolg van is, uitsluitend om de ster van Rutte niet te laten verbleken is het diep trieste resultaat.

“Een sterk land nog beter maken voor iedereen “,  de uitspraak van Rutte een dezer dagen is stuitend en toont aan, dat Nederland hard toe is aan bestuurders met kennis van zaken gestoeld op de echte maatschappij en niet op in het Torentje of elders in het Binnenhof of andere ambtenaren clusters bedachte onzin, die uitsluitend ten doel heeft hun eigen bestaan van deze verwoestende fantasten in stand te houden.

Maar zo lang het Nederlandse volk verdeeld blijft, 28 politieke partijen die dit jaar  aan de verkiezingen mee deden, en zich meer interesseren voor wie het al dan niet vrijwillig met wie gedaan heeft , er gekeken wordt naar programma’s als Heel Nederland Bakt DWDD of hun nieuwsgaring en opinie halen bij Pauw in plaats van eens de tijd te nemen een goede buitenlandse TV zender of on line krant te lezen, al is het slechts om het blikveld te verruimen, zal het niet beter worden.

Een tijdje geleden lazen wij  op deze site een reactie dat juist de diversiteit van de Nederlander zijn sterke kant was (is) en dat zouden wij kunnen beamen, indien het gaat om zaken als inventiviteit, naar oplossingen zoeken of  export bedrijven. Maar zelfs dat laatste gaat tegenwoordig slechts onder leiding van een niet legitiem staatshoofd vergezeld door de dochter van een melkboer, die gelukkig inmiddels van het toneel is verdwenen, alsmede een figuur die van al zijn buitenlandse missies in Ivoorkust, Mali een puinhoop heeft gemaakt. Dat laatste zelfs in de ogen van de lokale media, en dan moet je er echt wel van alles aan gedaan hebben om te falen.

De Nederlander is het slachtoffer geworden van zijn eigen ongeïnteresseerdheid, zijn oppervlakkigheid, zijn verdeeldheid en de politiek die dit haarzuiver in de gaten had en … heeft ! .. maakte hier gretig misbruik van. Dit alles heeft geleid tot het huidige beeld, dat bestaat uit wekelijkse medingen over zich zelf middels fraude of nepotisme bevoordelende ambtenaren, politici en met tegen hen aanschurende boeven. Miljoenen verdwijnen ten koste van de burger en die doet ….. ? …… niets.

De media die dit zouden moeten signaleren trekken angstig de staart in, een klein berichtje nauwelijks zichtbaar en snel weer van het net gehaald is het enige dat de MSM durven of willen, want “his Masters Voice “zit in den Haag of op een of andere raadhuis en je bijt niet in de hand die je voert.

En daarmee is dat “mooie land” waar Rutte het over heeft en dat hij nog sterker wil maken verworden tot een vergaarputje van zaken die in een normale maatschappij in veel gevallen het daglicht niet kunnen velen. Ingrijpen ? Nee, want zij die dat zouden moeten en kunnen doen, maken zelf deel uit van een stroopachtige Maffia, die in tegenstelling tot de echte naamgenoot waar heldere regels en sancties heersen, zelfs voor deze criminele organisatie een aanfluiting is geworden.

 


9 Reacties

 1. andre zei:

  innovatief en divers zit in het karakter van de mens althans……maar wat rutte heeft bewerkstelligd is dat de mens murf is gemaakt. het is niet meer zo dat je geld kan verdienen of iets innovatiefs vol overgave kan uitrollen. nee want je wordt op alle fronten tegen gewerkt met debiele regelgeving waar geen touw meer aan vast is te knopen of de omgekeerde bewijslast van overheden die hiermee een groot deel van je tijd verruineren en geen enkele ambtenaar is voor rede vatbaar voor hun eigen idioterij. rijk, gemeente, semi overheden maar ook de belastingdienst. ik ben eind 2014 weer begonnen maar het heeft simpelweg geen zin, voorheen was het achteraf belastingen betalen maar nu wordt je met alles preventief al pootje gehaakt voor je ook maar iets kan doen. en dat is een slecht teken, een heel slecht teken.

 2. Theo Hofman zei:

  Een sterk land nog beter maken?
  Volgens mij kan je alleen een ziek land beter maken,

  Maar past wel bij het elke werkende €1.000 erbij uitspraak dat lachend de wereld ingeworpen wordt door een onrendabele bende leider!

  Het blijkt later altijd een sterk verhaal, blijft ziekelijk en het wordt echt niet beter!

  Maar gelukkig blijken de Baggerlandse belanghebbende altijd begripvol en maken het vakje toch weer rood, omdat ze geloven in het volgende sterke verhaal.

 3. AllIWant zei:

  De ‘diversiteit’ van de Nederlander, als ‘Chinees van het noorden’, heeft vele ‘keuzemenu’s’ en wordt het beste gesymboliseerd door Wim Duisenbergs (ECB) denkbeeldige, nationale europictogram, de ‘wietplant’.

  * ‘Wat je niet kunt veranderen moet je óf accepteren óf negeren’.

  Volgens de Chinezen de enige manier om door te gaan met je leven en je eigen ding te doen. Zonder verstrikt te raken in een spiraal van doelloos wensdenken en neerslachtig gemopper.

 4. GerD zei:

  Na jaren afbraakbeleid en verdieping van de crisis door onkunde en machtswellust, probeert de lachende leugenaar mondiaal economisch herstel op zijn conto te schrijven. Terwijl veel burgers nog van niets merken.

  Toch is niet alles slecht wat nu voor ligt. Als het gaat om eigen bijdragen in de thuis- en bejaardenzorg wordt er weer wat genormaliseerd. Maar dan heb je ook wel een van de weinige lichtpuntjes te pakken.
  Visieloosheid, vertwijfeling, laffe compromisjes en sigaar-uit-eigen-doos-trucjes… We zullen het er mee moeten doen.

  En als je de oppervlakkigheid en domheid van de Nederlandse bevolking in ogenschouw neemt, dan moeten we helaas constateren dat een malafide personeelschef van een pindakaasfabriek nog niet zo slecht bij ons past. We willen kennelijk bedonderd worden.

 5. Wim D. zei:

  Pssst! De vaaderlandse eenheid is hersteld. Op voorstel van Wilders/PVV en van Staay/SGP gaat de nationale driekleur wapperen in de Tweede Kamer.
  Behalve PvdD iedereen wild enthousiast over “…een mooi en duidelijk symbool van de natie”.

  Schitterend! Nu nog uit volle borst ‘van Duytsen Bloed’ zingen bij het begin en het einde van elke vergadering!

  ‘Een vlag op een modderschuit’ of ‘een vlag die de lading niet dekt’ of gewoon een nepvertoning en de schaamte voorbij?

  De grapjassen hébben geen land meer en ook geen ‘natie’, want die hebben ze verkocht aan de globalisten.

 6. AllIWant zei:

  @Wim D. Het kan natuurlijk ook zijn dat ook ‘Holland’ zich wil ‘afscheiden’? 🙂

Comments are closed.