Zweedse radiozender Mix Megapol gehackt door ISIS ( Video)

De radioluisteraars in Zweden konden hun oren niet geloven toen ze vrijdagochtend hun favoriete zender Mix Megapol, een Isis propaganda Engels liedje uitzonden waarin Westerlingen werden uitgenodigd om deel te nemen aan de Heilige Oorlog.

De radio had songs gespeeld  van Ed Sheeran en Carl Ray Jepsen toen de noten van “For Love of Allah” begonnen. De het lied werd  meer dan een half uur uitgezonden  in het gebied rond de stad Malmö, maar ook op de radio website, die ongeveer 90% van de Zweedse bevolking in 24 steden bereikt.

Protesten

Duizenden mensen hebben het radio’s geblokkeerd, als protest  het vreemde fenomeen. Een woordvoerder van de particuliere Bauer Media groep, die Mix Megapol Radio in Malmö bezit, verklaarde dat de politie en de overheidsinstantie die belast is met het toezicht op digitale communicatie over het ongeval geïnformeerd zullen worden. Iemand heeft zich met onze frequentie bemoeit via  een piraatzender,”zei in een persbericht Jakob Gravestam, directeur Marketing voor de particuliere Bauer Media groep. Mix Megapol is een van de belangrijkste radiostations in Zweden en heeft een recordhoogte van één miljoen vierhonderdduizend luisteraars per dag.

De tekst

Dit zijn enkele passages van het liedje:”Voor Allah zullen wij naar de poorten van het paradijs marcheren waar onze maagden ons wachten. Wij zijn mannen die houden van de dood, net zo graag als u van het leven houdt, wij zijn soldaten die dag en nacht vechten.”


3 Reacties

 1. nobody zei:

  De Zweden hebben die moordenaars massaal toegelaten en geaccepteerd, daarmede een vrijbrief gegeven om hun meisjes dagelijks te kunnen verkrachten, dat komt hard aan hè, mannen….

  Isis ?? breekt in op de radiozenders omdat Zweden al een verloren land is.

  Accepteer dan ook maar de rest, tv-zenders met ge-halal en binnenkort moordpartijen.

  Maar waar zijn de echte Vikingen , waar is iedereen!!!!

 2. Tonnie zei:

  Dag en nacht vechten?
  Misbruiken bedoel je?
  Ze geloven de sprookjes nog steeds van de 72 maagden die je krijgt als je sterft?

Comments are closed.