100 Kerstkaarten voor slechts 1 euro , ons kerstgeschenk aan onze trouwe lezers

Regelmatig ontvangen wij reacties waarin men ons vraagt toch eens artikelen te plaatsen met een leukere inhoud dan u van ons gewend bent. De soms wat cynische toon waarin wij de dagelijkse gang van zaken in Nederland en de wereld becommentariëren, valt niet altijd in even goede aarde. U ziet dat die oude Joseph Goebbels toch gelijk had, door de media te beheersen en slechts positieve ontwikkelingen over het Reich te laten publiceren, hou je lezers met de kop diep in het zand gedoken.

Waar zou Rutte toch die wijsheid vandaan hebben?

Maar vooruit, wij zijn de beroerste niet en daarom hier ons eenvoudige welgemeende  kerstgeschenk aan alle trouwe lezers, die ons dagelijks volgen, zowel in goede als ook in slechte tijden.

Ongetwijfeld zult u indien u niet in het virtuele tijdperk bent geboren, dus nog wél kunt nadenken, een eigen opinie er op na houden en zelf beslissingen nemen, zich afvragen wie u dit jaar een kerstkaart gaat sturen. De nadruk ligt uiteraard op het woord “KERST “ ! En indien u gezegend bent met  een grote vrienden- en kennissenkring, loopt dat al gauw in de papieren. De kaart zelf, de verzendkosten, 100 kaarten slaan zo een gat van € 150 in uw huishoudbudget en ondanks dat het volgens een Haagse clown steeds beter gaat in Nederland is dat voor velen van u een bezwaar. Dan maar wat minder en scheve gezichten trotseren ?

Nee, dat hoeft niet meer als u ons geschenk in ontvangst wilt nemen.

U pakt uw stapeltje betaalformulieren die de bank u gestuurd heeft, of indien u al wat meer gevorderd bent, opent u op uw computer de pagina waarop u b.v. normaal uw Heren en Meesters in Apeldoorn uw afgedwongen tribuut betaalt, immers zij moeten kunnen doorgaan met hun leuke reisjes en lekkere etentjes.

Eenmaal aangekomen op die pagina of het formulier vult u de naam in van diegene die u een kerstwens wilt sturen, zijn of haar rekeningnummer, u geeft als te betalen bedrag op ÈÈN eurocent , en in het vakje waarin u mededelingen of motief van de betaling in kunt vullen, schrijft u b.v. ” vrolijke feestdagen , oom Achmed” !  dan nog even op verzenden drukken of  de formulieren bij de bank afgeven en uw kerstwens wordt voor welgeteld 1 eurocent binnen 24 uur bij de ontvanger afgeleverd, hetgeen je niet altijd kunt zeggen van een normaal per post verzonden gelukswenskaart via Postnl. waar ze tijdens deze dagen nog wel eens de neiging hebben, de in hun ogen overtollige ballast achter de bosjes te gooien.

Nee, dankt u ons niet door ons bankrekeningnummer te vragen en ons een kaart te sturen, gewoon even de reactie pagina gebruiken, want  onze ervaring toont dat een bankovermaking naar de Kaaiman eilanden echt te lang  gaat duren. Lees de Panama Papers er maar op na.

Al vast een vrolijk feest toegewenst, ofschoon daar niet al te veel redenen voor zijn, maar dat bewaren wij voor een andere gelegenheid voor het eind van dit jaar.

 


2 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Kijk hier kan ik om glimlachen en dit geschenk neem ik dan ook met beide handen aan.
  Onder dankzegging voor de vele mooie artikelen die ook dit jaar weer waren te lezen op deze site, neem ik even de proef op de som nemen, je weet immers maar nooit!

  T.M.Hofman
  NL45 INGB 0003 0094 11

  Ik hou jullie zeker op de hoogte hoeveel kaarten ik ontvangen heb.

 2. Vingerprint zei:

  Omslachtige procedure. Achmed zal denken dat hij wordt bestookt door ransomware. Gaat tegenwoordig nóg sneller en goedkoper met WhatsApp.
  Mijn wens: “Vreten op Aarde”, aan alle mensen met een goed gevulde beurs.

Comments are closed.