Als je blanken het land uit jaagt is je toekomst verdwenen

Ook dit jaar publiceerde het World Economic Forum dat jaarlijks zijn bijeenkomst in Zwitserland houdt de GCI Global Competitiveness Index. Slecht nieuws voor de oprukkende moslim gemeenschap en de op blanken scheldende Afro Afrikanen, want in het overzicht waarin Nederland de op 3 na beste plaats van de 132 onderzochte landen inneemt is de eerste “moslim “staat de Verenigde Arabische Emiraten die op plaats 17 staat  en komen wij pas op plaats 58 een Afro Afrikaans land tegen, namelijk Rwanda.

Slecht nieuws dat je moet leven in een door jou veracht land, dat aan blanke en Joods Christelijke tradities hecht, je van je natje en droogje voorziet, maar waarvan je de gulle gevers het liefst zo snel mogelijk zou zien verdwijnen, omdat ze discrimineren, je geen kans geven en zich superieur zouden voelen.

Toch is het nog steeds zo dat innovatie en competiviteit  afhankelijk zijn van de handen uit de mouwen steken, vroeg aan de bak, uren maken, je bezig houden met zaken die er toe doen, dan op vrijdag straten verstoppen door de gebedsgang of in een shisha lounge maar wat aan te lummelen. Want zonder deze geleverde inspanningen zouden de moskeeën in Nederland niet bestaan, de handophouders onder de bruggen moeten slapen, er geen bussen klaar staan om je op een willekeurige plek in het land je onzin te laten spuien , toegestaan door een linkse burgemeester.

Maar dat schijnt niet door te dringen tot de hoofden van deze mensen, die denken dat ook zij een positieve bijdrage leveren aan het land.

Wereldwijd zien wij het zelfde beeld. Slechts in die landen waar de blanke man of vrouw de schouders er onder zet, bloeit de economie op, die er tenslotte voor moet zorgen dat aan het einde van de dag iedereen een min of meer goed gesmeerde boterham heeft. En de bijdrage daartoe komen wij op deze bovengenoemde lijst die u hier kunt downloaden pas halverwege tegen.

Betekent dit dat de blanke superieur is ? Wij willen dat woord niet gebruiken , maar het betekent wel dat met alle rottigheid die je in de westerse economieën tegenkomt, er toch wel gebuffeld wordt, er geen tijd is voor allerlei onzin en door een de Westerse wereld vreemde godsdienst de islam,  gezeurd wordt over zaken die in een moderne samenleving niet thuis horen.

Steeds meer blanke Europeanen emigreren of willen dat , en de politiek juicht dat met name Afro Afrikanen nodig zijn om over 20, 30 jaar de economie in Europa in gang te houden . Kijk eens naar Zimbabwe of Zuid Afrika en u weet wat het resultaat is, en reis eens door het Midden Oosten om te zien welke bijdrage die verfoeide blanken daar leveren om de zaak aan de praat te houden. Natuurlijk niet voor niets, maar wel de factor waar naast het beschikbare geld, deze landen op drijven.

Het mag toch wel eens gezegd worden, want wat dragen ook wereldwijd nu eigenlijk moslim of Afro Afrikaanse landen aan de algemene welvaart bij ?


5 Reacties

 1. only you zei:

  Voorbeeld van Zambia, z Afrika en nu Nederland, deze mensen uit de koloniën komen hun gram halen, maak dan dat je weg komt?
  Gisteren werd ik al door een groep Eritreaers belaagd door hun onvoorstelbaar onbeschofte houding?

 2. andre zei:

  nou eigenlijk best wel veel. Den blancken mensch heeft dan niets meer te plunderen aan grondstoffen aldaar. De zieligheids industrie heeft geen input meer en ik denk toch wel het allerbelangrijkste ja levensmiddelen zullen minder divers zijn en duurder worden die we op de fiets moeten gaan halen.

  Het zijn de psychopaten met hun marxistische bestuurders die de boel expres in de soep laten lopen om zelf op de troon te blijven zitten. En wees eerlijk als je een willekeurig afrikaans land pakt en elke EU prominent vervangt 1 op 1 door een afrikaner van de straat zal bruxxel beter functioneren dan het nu doet. Maar de positie van frans timmermans zal komen te vervallen want er is geen afrikaner die zijn functie wil overnemen uit bijgeloof.

 3. Fenny zei:

  Kijk wat er b.v. met Zimbabwe is gebeurd waar Mugabe jaren aan de macht was en zich heeft verrijkt ten koste van de bevolking.
  Ooit was het de graanschuur van Zimbabwe en Afrika , maar door het vermoorden en verjagen van de blanke boeren is dit land totaal naar de afgrond gegaan, er werd niet meer gewerkt op het land.
  Wat een geweldig goed geschreven artikel , zo zal het ons ook vergaan als we al die gelukzoekers (analfabeten) binnen halen, maar op den duur komen die lui om van de armoe als de blanke niet meer voor ze werkt.

 4. Vingerprint zei:

  Helaas is de welvaart van toean blanda gebaseerd op schulden die de wereld te gronde zullen richten.
  Hij die niets bezit heeft ook niets te verliezen.

 5. Theo Hofman zei:

  @Vingerprint 10.35

  Wie niets heeft, heeft niets te verliezen, behalve dan de financiële middelen die gemoeid zijn met de ontwikkelingshulp en de onverbreidelde subsidies in eigen land.

  En om de door u benoemde schulden te verkleinen, moeten ze daar maar eens mee beginnen en daar wordt iedereen beter van!

Comments are closed.