EU – Brussel berichten uit een open inrichting

Om u maar weer eens met keiharde feiten door de EU zelf bereidwillig aangereikt te laten zien welke open inrichting in Brussel de meest kolderieke onzin verkondigd hier twee korte op zich zelf staande berichten, die wij uit de EU  nieuwsgaring haalden.

Het eerste artikel  van afgelopen week :

Steeds meer vluchtelingen die in Griekenland zijn gestrand  proberen met het vliegtuig andere EU-landen te bereiken met behulp van  valse paspoorten. Dit  werd gemeld in een gezamenlijk  verslag van de EU-politieautoriteit Europol en het EU-grensbewakingsbureau Frontex. Er was sprake van een “aanzienlijke toename” van het aantal gevallen van vluchtelingen die met valse paspoorten met Griekse vliegtuigen naar andere EU-landen wilden reizen.

Het aantal ontdekte gevallen steeg van 429 in het eerste kwartaal van 2017 naar 729 in het tweede kwartaal – 70 procent. De meeste nagemaakte persoonlijke documenten werden  ontdekt bij  Syriërs, Afghanen, Iraniërs, Turken, Albanezen en Eritreeërs. Syriërs zouden voornamelijk valse Griekse en Italiaanse identiteitskaarten of Duitse en Syrische paspoorten gebruiken.

Afghanen daarentegen werden meestal gevangen met valse Franse identiteitskaarten of Koreaanse paspoorten. Voorkeursbestemmingen voor vluchtelingen met valse paspoorten waren Duitsland, Zwitserland, Italië, Nederland, België en Duitsland.

Nu het tweede bericht eveneens als het bovenstaande bericht van afgelopen week :

Nieuws over het thema “Zero visibility: EU-commissaris voor Veiligheid Julian King dringt aan op stopzetting van de grenscontroles in het Schengengebied. Ons doel is om de nationale grenscontroles zo snel mogelijk af te schaffen”, vertelde King aan journalisten van de mediagroep Funke.  Wij aanvaarden dat de lidstaten in gerechtvaardigde uitzonderingsgevallen gedurende een beperkte periode hun toevlucht kunnen nemen tot nationale grenscontroles. We willen echter terug naar een volledig functionerend Schengen systeem : ” Het Schengengebied, waarin 26 Europese landen afzien van de controle van de binnengrenzen, is” op zich geen veiligheidsrisico “, aldus de Britse EU-commissaris. De uitdaging bestaat erin de buitengrenzen van Europa beter te beveiligen. We werken hier heel concreet aan – en we steunen de grenswachten in landen als Bulgarije, Griekenland, Griekenland, Italië en Spanje met Europese troepen -” King waarschuwde ervoor om een verband te leggen tussen de vluchtelingenstroom en de dreiging van terrorisme. Anders spelen wij  IS  in de kaart door ze de indruk  geven dat om het even om welke migratie het gaat , dit tevens  een veiligheidsrisico zou zijn. En dat plezier willen we ( de EU) ze niet doen.

Dus kort samengevat, er komen steeds meer illegale vluchtelingen de EU binnen – EU bekendmaking 1, maar bekendmaking 2, we moeten de interne grens controles , een van de summiere laatste zeven om illegalen tegen te houden,  opheffen!

 


5 Reacties

 1. Sander Driessen zei:

  Was het u bekend dat Vater Juncker gediend heeft in das Deutsche Heer van 1939 t/m 1945?

 2. Onno zei:

  De psychopaten van de OI (Open Inrichting) worden wel opvallend met Euro’s overgoten…..dat dan weer wel.

  Echte forensisch deskundigen worden ondertussen monddood gemaakt, door de bevolking (die toch alles voor zoete koek aanneemt en dus door psychopaten als ‘gullible fool’ gezien wordt die je levend kunt uitpersen, bakken en braden e.d.) “via dr. Oetker” (de regering heeft kasten vol wezenloze wetenschappers achter de hand, die voor geld alles verklaren wat de regering horen wil!) wijs te maken, dat je pas wat over een psychopaat kunt zeggen als je hem (of haar, meestal hem) op je spreekuur persoonlijk hebt gezien/onderzocht/ontmoet (zoals een mens met griep of mazelen). Klinkt logisch voor de goegemeente maar is beslist contraproductief en dus af te raden.

 3. nobody zei:

  De werkloosheidscijfers vliegen omlaag als er nog meer illegalen ons landje komen binnenvallen, toch of heb ik het mis!
  want … éénmaal slaaf altijd slaaf.
  Ik gooi mijn bijltje er nu bij neer.

 4. Theo Hofman zei:

  Ze zijn knettergek daar in Brussel, maar de burger van Europa nog vele malen gekker.

  En ondanks dat u alles betaald, zou het ook nog steeds beter met u gaan!

  Gelukkig is het die gekke, maar o zo tevreden en alles betalende burger wel weer 5 jaar toegestaan om zich flesjes Round-Up aan te schaffen.

Comments are closed.