Kerstmarkt Lyon gaat niet door vanwege mogelijk gevaar voor moslim terreur

Beelden zegen meer dan woorden, dus daarom hier een screenshot van het bericht in de Franse krant “Le Progrés” waarin wordt meegedeeld dat de traditionele kerstmarkt op de Croix Rousse geen doorgang kan vinden. De kosten voor de bewaking tegen een mogelijke extremistische moslim aanslag die € 20.000 per week bedragen zijn zo hoog dat de organisatie de markt heeft afgeblazen.

 

En daar helpen zelfs niet de “Weihnachtsgeschenke “van Mutti Merkel tegen, die nu overal in Duitsland te zien zijn, keurig in Kerst cadeau- papier verpakte betonblokken aan het begin van winkelstraten of toegangen tot kerstmarkten, om de goedgelovige burger toch maar vooral het idee van veiligheid te geven.

Zo ver zijn we nu gekomen, mede of vooral dankzij het ruimhartige gelukszoekersbeleid van onze Berlijnse Führer en haar adjudanten in Brussel en dit is nog maar het begin!

 


2 Reacties

  1. Victor zei:

    Helaas geeft dit weer koren op de molen van de omvolkings gekken, binnen kort in dit theater de afschaffing van alle christelijke feesten en deze vervangen door islam feestdagen, in de hoop dat er dan rust komt.

    Het volk moet in opstand komen, maar ja brood en spelen hé, ok tv bier en chips.

    Gelukkig heb ik geen last van, lekker zonnig en rustig, verwacht ook nooit meer in Europa te komen

Comments are closed.