Nederlanders kunnen een voorbeeld aan Catalanen nemen

Woensdag loopt België, d.w.z Brussel vol. Er worden 20.000 Catalanen verwacht die donderdag in Brussel gaan demonstreren voor de onafhankelijkheid van Catalonië. Zelfs de in de naburige steden zoals in Gent is geen hotelkamer meer te krijgen volgens de Belgische VRT omroep.

Misschien eens een voorbeeld voor het stijgende aantal ontevreden Nederlanders, die de Haagse willekeur en dictatuur van met name het kabinet Rutte 3 zat zijn en roepen om de broodnodige wijzingen in het overheidsbeleid . Screenshot Belgisch VRT nieuws.

 


2 Reacties

  1. Theo Hofman zei:

    25.000 Catalanen hebben zich geregistreerd en men gaat vanuit er dat velen uit eigen beweging komen.

    Stilletjes hoopt de organisatie op 50.000 demonstranten!

    In Baggerland komt het aantal demonstranten bij lange na niet boven de honderd, TENZIJ deze wordt georganiseerd met behoud van inkomen of door de overheid.

Comments are closed.