Beatrix 80 jaar, viert feest met o.a. “vrienden ” en lacht het volk hartelijk uit ! ? !

Wij sluiten ons graag aan bij de Libelle, de Linda en gelijksoortige suffertjes die vandaag over elkaar heen buitelen met het bericht dat Beatrix die niet meer als “hare majesteit” maar sinds haar aftreden eenvoudig als “hoogheid  ???” wenst te worden aangesproken vandaag haar 80ste verjaardag viert. Druk moment  en eveneens voor alle in de oranje roes zwevende meelopers op de diverse royalty sites en programma’s.

Maar lezers, is dit nu niet een mooi moment als de familie vanavond in intieme kring bij elkaar komt om een vorkje te prikken, eens tegen elkaar te zeggen ” wij hebben nu 200 jaar genoeg geprofiteerd, bij elkaar gestolen, schandalen veroorzaakt, dat nu het moment is gekomen om tegen onze lijfeigenen te zeggen, bedankt, wij stappen met z’n allen op. Leg maar een torpedobootjager in de haven van Vlissingen klaar, we pakken op tijd  het goud en de diamanten en zeten koers naar het land waar menige Duitser na de 2e wereldoorlog zijn heil zocht, Argentinië.

Een democratisch gekozen president had het met de streken en schandaaltjes van de oranjes nooit een volledige ambtsperiode volgehouden, was door een woedende meute van zijn bed gelicht en als persona non grata het land uitgestuurd. Deserteren in een oorlog ? Daar staat toch levenslang op ? Heulen met de bezetter ? Idem , maar niet in een land waar er nog steeds mensen zijn die jaarlijks gekleed in hun lange onderbroek naast een koets gaan lopen op weg naar een bijeenkomst waarin van een briefje wordt afgelezen hoe het land verder naar de afgrond wordt geleid en bestolen. Of mannen, nou ja ? die als hofmaarschalk in dienst treden van de familie om tasjes te dragen, of anderen die bevreesd om hun militaire pensioen opbouw als hotemetoot aan het hof dienst doen, in plaats van te zeggen dan maar niet die ster of streep erbij, ajuus bekijk het maar met je zelfbedachte poppenkast.

3 Februari is er een officiële ontvangst van bevriende staatshoofden in het paleis op de Dam, geschatte kosten 1 miljoen, op te hoesten uit de algemene middelen en… in algemeen belang.

Vandaag lekker intiem een hapje eten, waar ? Dat is geheim, maar vooruit omdat u het bent een tip, de Hoefslag in Bosch en Duin, waar het restaurant voor de chique klanten gemakkelijk  afgescheiden kan worden van de Bistro voor de minder goed bedeelden. Woont u in de buurt, ga eens kijken, wij schrijven dit niet zo maar.

Maar het geeft weer een ontluisterend beeld van de laffe houding van een nog steeds groot deel van de Nederlandse bevolking, die zich gewoon in de maling laat nemen, laat bestelen en dit toestaat.

Wij zijn bang dat er weinig meer aan te redden valt.

PS

En wat betreft die in de titel genoemde “vrienden ”  een nieuw woord voor hielenlikkers ?


9 Reacties

 1. JoMMie zei:

  Op de voorste rij op de foto zit de volgende generatie al klaar: HOREN – ZIEN – en (vooral) ZWIJGEN.

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Zoveel fatsoen hebben ze niet om op te stappen vanavond, het komt zo lekker binnen
  snik snik en wij ons eigen maar blauw betalen aan die uitkeringstrekkers.

 3. herlaar zei:

  Zolang klootjesvolk sprookjes adoreren, zullen zij er op vergast worden, ach, presidenten zijn ook weer zo saai.

 4. Onno zei:

  Deserteren in een oorlog ? Daar staat toch levenslang op ?

  Vuurpeloton destijds…..!

  Bovendien is gebleken, dat zelfs (o.a. ook) de naam Oranje (om aan dat kleine prinsdom, een vorstelijk geschenk van Karel de Grote aan een buitengewoon goed krijgsman die hem grote diensten had bewezen, via een erfdochter baatzuchtig begeerde -want leenmannen mogen uit eigen naam geen oorlog voeren- soevereine status te ontlenen) gestolen is d.m.v. een illegaal (!) huwelijk.

  Deze hondsbrutale en glibbergladde ‘pure evil’ psychopaten/massamoordenaars hebben namelijk op extreem gewetenloos slinkse wijze (zoals inmiddels van psychopaten bekend, maar in de vroege Middeleeuwen niet…!!!) via de militair zwakke RK kerk, proactief agressief crimineel de omgeving bedreigend van vader op zoon, zoals uit bisschoppelijke brieven blijkt (de bisschop van Münster was landheer van hun eerste leengoedje Laurenburg), illegaal (want nog niet eens van de allerlaagste landadel) een klein leengoed in beheer gekregen, hebben deze functie mogelijk onder verdere bedreiging erfelijk weten te behouden en zijn, toen iemand uit de adel, de toemalige overheidsadministratie, rond a.D. 1200 eens navraag ging doen naar de legitimiteit van dit alles, n.a.w. VOLKOMEN IJSKOUD GELOGEN (zoals psychopaten dat hoogst overtuigend, want zonder verhoging van de polsslag…natuurlijk acterend weten te brengen!!!) gaan beweren dat hun mannelijke lijn als bastaardtak van Karel de Grote zou stammen.
  Dat zal echter nooit aangetoond zijn, maar vermoedelijk heeft de adel dat toen (wegens gebrek aan kennis van de ‘alien mindset’ en MO van psychopaten incl. het hoogst overtuigende toneelspel) dan maar ABUSIEVELIJK (!) voor waar aangenomen.

  Laatstelijk wordt het helemaal een schertsvertoning uiteraard en met hun ongrondwettelijk (en gewetenloos) uitwijken naar Londen zijn ze (officieel dan, maar psychopaten stoppen niet vanzelf) definitief afgedankt.

 5. attie zei:

  Ja,nog een paar jaar dan krijgt dat domme ding ook anderhalf miljoen zakgeld.Er wordt nu overal beweerd dat ze zo ontzettend intelligent is,ze leert zelfs Chinees. Dat zou je toch niet zeggen dat ze zo slim is,toen ze geboren werd.
  Maar ja, heur gymnasisum diploma ligt al klaar hoor. Dat komt altijd goed.

 6. Theo Hofman zei:

  Het zal toch gebeuren dat er weer een visgraatje in een koninklijke strotje blijft steken en dat ze deze keer wat meer pech hebben met die dwarsligger uit die strot trekken!

 7. Joepiedepoepie zei:

  Uitlachen zeker. Hartelijk uitlachen zeker niet. Hartelijkheid impliceert iets van goedheid en dat heeft onze geliefde ex vorstin allang niet meer. Ze heeft haar ziel en zaligheid lang geleden aan satan gegeven in ruil voor geld macht en rijkdom

 8. *punt50* zei:

  Landgenoten: binnenkort gaat de hele bups weer op skivakantie: misschien verdwijnt er weer eentje onder de sneeuw.

Comments are closed.