Donald Trump , shithole countries en de verongelijkte houding van linkse rakkers (video)

Koren op de molen, zeker in ons land , van de linkse en dus bij voorbaat altijd verongelijkte linkse media waaronder wij inmiddels het merendeel van de MSM en de staatsomroep NOS mogen tellen. Trump zou boze racistische dingen gezegd hebben over alle lieve cultuurverpesters die ook net in als de EU , de VS trachten binnen te komen.

Hij noemde daarbij specifiek Haïti, San Salvador en … Afrikaanse landen. Niets mis mee, want voor iedereen die in de landen genoemd in deze opsomming gewerkt heeft en dus in tegenstelling tot het Nederlandse journaille echte ervaring heeft wat betreft de omgang met een groot deel van deze lokale bevolking, weet je dat het nooit iets zal worden in die landen en… dat diegenen die die lanen trachten te ontvluchten zeker helemaal nooit zullen bijdragen tot enige economische voorspoed in de VS of zo u wilt in ons eigen land.

Wij citeren de krant die e.e.a. aan het licht bracht , de Washington Post :

President Trump grew frustrated with lawmakers Thursday in the Oval Office when they discussed protecting immigrants from Haiti, El Salvador and African countries as part of a bipartisan immigration deal, according to several people briefed on the meeting.

“Why are we having all these people from shithole countries come here?” Trump said, according to these people, referring to countries mentioned by the lawmakers.

Trump then suggested that the United States should instead bring more people from countries such as Norway, whose prime minister he met with Wednesday. The president, according to a White House official, also suggested he would be open to more immigrants from Asian countries because he felt they help the United States economically.

In addition, the president singled out Haiti, telling lawmakers that immigrants from that country must be left out of any deal, these people said.

“Why do we need more Haitians?” Trump said, according to people familiar with the meeting. “Take them out.” 

Maar het was nadat ook de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra door de Nederlandse  media was onderuit gehaald natuurlijk een prachtig moment om te laten zien welke wolf in schaapskleren Donald Trump is. Dat hierbij de benodigde talenkennis in dit geval Amerikaans / Engels weer eens !!! volledig ontbreekt, dat nemen we maar weer op de koop toe.

Trump is een zakenman, recht voor zijn raap en dat laatste valt slecht bij de bestaande politieke elite in de VS, die een dergelijke benadering  minder gewend zijn, ofschoon het in de politiek in de VS rauwer er aan toe gaat als in den Haag waar het toppunt in de EU van elkaar omzichtig benaderen een dagelijks misselijk makend verschijnsel is. Tot een kabinetslid of een collega Kamerlid spreken via de voorzitter, is op zich zelf al een waanzinnig unicum en draagt niets bij tot de discussie. Voeg daaraan toe  dat een Kamervoorzitter die volledig incapabel om is een discussie te leiden, dit mede ingegeven door haar niet Nederlandse genen en het beeld is compleet.

De door Trump gebezigde kreet “shit hole countries ” is in de normale wereld een kreet te vergelijken met  “Kl…..te landen” en wordt als er weer eens iets helemaal verkeerd gegaan is in een dergelijk land en je de gevolgen daarvan bespreekt ook in ons land gebezigd, dus is er niets mis mee.

Dat Trump n.a.v. zijn een paar dagen daarvoor met de Noorse premier gevoerde gesprek dan en passant zegt, “geef mij maar Noren ” is iets geheel anders dan wat de MSM u willen laten geloven, namelijk dat Trump specifiek geworven zou hebben over de immigratie van Noren.

Maar de Amerikaanse democraten hadden weer even wat munitie, want het uiteindelijke doel is natuurlijk dat Trump dient op te stappen, iets wat door de met een linkse saus overgoten Europese politici ook graag zouden zien.

Zuid Afrika reageerde ondanks het feit dat het land niet genoemd was naar typische “Afrikaase “gewoonte met de opmerking dat Trump’s opmerking racistisch is en een woordvoerder  van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, Rupert Colville  zei “Je kunt niet hele landen of continenten, waarvan de bevolking niet blank en daardoor niet welkom is, wegzetten als ‘shitholes'”,

 

Wij herhalen het nog maar eens, Trump is in vele opzichten een ongeleid projectiel met alle negatieve gevolgen daarvan, maar hij zegt wel in heldere taal waar hij voor staat en waarvoor hij door de Amerikaanse kiezers op een democratische wijze is verkozen.

Dat dit niet in goede aarde valt bij de hielen likkend politieke wezels in Europa en zeker in ons land, dat mag duidelijk zijn. Dat ook in de VS er met man en macht aan gewerkt wordt via bij elkaar geknipte video fragmenten Trump in een kwaad daglicht te stellen blijkt uit deze video :

Maar hier stopte het niet want wat Twitterde Trump :


8 Reacties

 1. Robert-Panamá zei:

  Bijna overal waar Afro’s tezamen wonen is het een shithole. In Panamá is de stad Colon met een meerderheid aan Afro´s een shithole. Ik heb in Nigeria en St. Lucia gewoond. Trump heeft gelijk.

 2. Vingerprint zei:

  Geen wonder, dat Trump niet alleen door zijn politieke tegenstanders wordt gezien als dom, seksistisch en racistisch.
  Als president zweert hij trouw aan de Grondwet van zijn land, om er vervolgens de kachel mee aan te maken. Maar de uitspraken over ‘shitholes’ ontkent hij achteraf.

  Honderdduizenden van oorsprong afkomstig uit een’shithole’ (El Salvador) moeten verblijfs- en werkvergunning inleveren om – volgens plan – binnen 18 maanden te worden uitgezet. Terwijl veel van deze mensen soms al tientallen jaren in Amerika wonen en er zijn ingeburgerd. Verreweg de meesten betalen belasting, zijn niet afhankelijk van de staat en staan niet als ‘crimineel’ te boek.

  Maar – voor de volledigheid – er schijnen toch voorstanders van deze aanpak. Blijkbaar niet alleen bij de ‘right wing’ in de VS.

 3. Henk/Paris zei:

  @ Vingerprint , vooruit het is vrijdagmiddag , ook bij ons in Parijs is de weekend borrel haast binnen handbereik ofschoon wij gelukkig niet zoals bij u in NL er reeds omstreeks 14.00 de brui aan geven.
  Overigens even off topic : u noemt zich “vingerprint ” maar zou dat niet “vingerafdruk “moeten zijn of anders “Fingerprint ” , of was de kennis van de Engelse taal niet voldoende, daarom heb ik even een artikel uit de NYT voor u vertaald – kost niets

  LOS ANGELES – Bijna 200.000 mensen uit El Salvador die meer dan een decennium lang in de Verenigde Staten hebben mogen wonen, moeten het land verlaten. Het is de meest recente omkering van het immigratiebeleid door de Trump administratie en een van de meest consequente tot nu toe.

  Ambtenaren van de binnenlandse veiligheid in het binnenland zeiden dat zij een einde maakten aan een humanitair programma, dat bekend staat als de Tijdelijke Beschermde Status, voor Salvadoranen die legaal in de Verenigde Staten mogen wonen en werken sinds een paar verwoestende aardbevingen hun land in 2001 hebben getroffen.

  Salvadoranen waren veruit de grootste groep vreemdelingen met een tijdelijke beschermde status, die hen beschermden tegen uitzetting als zij illegaal in de Verenigde Staten waren aangekomen. Het besluit kwam slechts enkele weken nadat meer dan 45.000 Haïtianen bescherming verloren na de aardbeving van Haïti in 2010, en het suggereerde dat anderen in het programma, namelijk de Hondurezen, ze binnenkort ook zouden kunnen verliezen. Nicaraguans verloren vorig jaar hun beschermingen.

  Dus als u goed leest ziet u dat de mensne uit San Salvador enz. enz een tijdelijke status hebben via de TPS. Het zou te ver voeren deze ook nog te vertalen, u kunt hem vinden op het www. maar het gaat om een noodregel waaraan nu een einde komt. Dat heeft niets met belasting betalen te maken etc. zoals de pers dat voorstelt.

  Migranten begrepen dit niet of wilden dit niet begrijpen en nu is het zoals u in NL zegt “huilie, huilie ” hetgene niet verwonderiljk is in een land waar regels en wetten er nog maar uitsluitend voor zijn om door daders en OM overtreden te worden.

  Henk / Paris

 4. Tasmanian devil zei:

  Gewoond en gewerkt o.a. Sudan, Congo, Gabon, Nigeria and South Africa. Behalve de laatste zijn het shit hole countries bestuurd door assholes, waarbij de laatste er weer bij hoort.

 5. Vingerprint zei:

  @Henk/Paris:

  – What’s in a (nick)name?
  – Borrelen doen we niet, de (buitenlandse) krant lezen wel, zelfs de betaalde +versie.
  – de mensen die in de VS dreigen te worden verjaagd hebben nog geen ‘definitieve status’, maar komen oorspronkelijk wel uit ‘shitholes’, zoals meneer Trump zei.
  – een dergelijk onderscheid wordt in de beschaafde wereld (‘de westerse cultuur’) in de regel ‘racistisch’ genoemd.
  – zoiets als meneer Wilders en zijn ‘minder, minder’ uitspraak, maar dan in het kwadraat.
  – wetten zijn er (niet alleen in dit land) om overtredingen vast te stellen, overtreders te vervolgen en daarmee de gemeenschap te beschermen.
  – het tot stand komen van formele wetgeving en het handhaven ervan zijn vooral in Nederland inderdaad een ander verhaal (maar topic was VS)

 6. Tonnie zei:

  Wij zijn blij met Trump,hij zegt de waarheid en die mag hier in Nederland niet gezegd worden.
  Als wij dit voorbeeld eens zouden volgen, alle mensen die niets toevoegen aan ons land en alleen maar geld kosten ERUIT.
  Zou een mooie opruiming zijn.(Helaas kan dan het hele kabinet te beginnen met Rutte opstappen hoewel ze niet allemaal een andere afkomst hebben)

 7. check zei:

  @ Robert, Henk,

  Toen ik Trump hoorde over shitholes landen heb ik keihard moeten lachen. Heel toevallig noem ik in eigen kring steevast dat soort apenlanden precies zo. Ben er geweest en niet om aan de pianobar te hangen zoals veel van die rooie gutmenschen dat omwille van eigen zakkenvullen doen. Ik herhaal nog eens dat er 2,5 miljard zwarten en arabieren richting Europa willen afreizen. Niet omdat ze het daar zo goed hebben en ondanks hun geweldige opleiding daar banen zat hebben. Het merendeel is zwaar geïndoctrineerd door de islam en zoals we allen weten moeten die helemaal niets van de blanken cultuur hebben. Integendeel ze haten ons als de pest en ondanks dat willen ze allemaal graag naar Europa komen. Was tiental jaren geleden al zo als je met verlof ging toen wilde ze graag met je mee . Wat ga je daar doen vroeg ik steevast , want daar moet je keihard werken voor je kost. Schaapachtig keken ze je dan aan , want ze wilde allemaal alleen maar luxe , een grote auto, een paleis en veel bedienden . Maar zeker niet om eens keihard te gaan werken en/of studeren. Dankzij de rooie arme mensen helpers is heel Afrika naar de bliksem geholpen , ze moesten immers worden bevrijd van de blanken . De ene actie na de andere anti Macro, anti Shell anti cacao , koffiebonen van blanke ondernemers en niet te vergeten heel veel blanke boeren verjaard en erger vermoord. Wel ze hebben hun zin gekregen dat rooie geteisem , oorlogen, armoede, honger, criminaliteit en niet te vergeten geen scholing en ziekenhuizen. Maar daar hoor je het rooie vullis niet meer over !!! Om erger te voorkomen zijn er twee opties . Koloniseer het hele continent , net zoals de Chinezen nu doen of nog beter leg er een groot mijnenveld om Afrika heen. Dat is de enige manier voor Europa om het te overleven , want binnen 30 jaar zitten daar 4 miljard springhanen in Afrika en die willen allemaal naar Europa toe. Wat mij betreft kunnen die in hun eigen shithole afzinken.

 8. only you zei:

  Van opruimen Hebben deze migranten weinig of niks geleerd, want opvallend dat deze mensen hun spullen gewoonweg voor hun voeten weggooien?
  Niks vreemd als je ziet hoe ze in hun puinhopen leven, dat je het gevoel krijgt,dat het toch voor ze opgeruimd wordt?

Comments are closed.