EU financiert verblijf van uitgeprocedeerde illegalen in Nederland

Dat u in een vreemd land woont, is de meesten onder u bekend. Dat politiek correct den Haag, waarbij wij in eerste instantie moeten denken aan de christelijke en linkse partijen gevold door een gechanteerde VDD er hard aan mee werken dit imago niet slechts in stand te houden, maar zelfs te verstevigen, toont dit voorbeeld aan.

Een groep reeds enige jaren, sommige van de “leden” zelfs al 16 jaar uitgeprocedeerde “asielzoekers”, moest weer verhuizen. De groep bekend onder de naam “Wij zijn hier “ zorgt al tijdens in de gelukszoekers knuffel hoofdstad Amsterdam voor problemen, verhuist zoals wij reeds enige jaren gelden schreven van het ene gekraakte pand naar een ander gekraakt pand, waardoor de teller nu op 33 panden staat en verhuist nu weer.

Hilarisch amusante beelden, waarvan wij enige hier tonen, want u ziet dat deze voornamelijk Afrikaanse mannen datgene doen wat hun ouders en zij in Afrika ook al deden EN DOEN, namelijk die rare gekke gehate “witte mannen” het werk op te laten knappen, zelf wat doelloos heen en weer lopend, maar geen spoor van activiteit vertonend.

De groep beweert dat zij niet illegaal in ons land verblijven want zij hebben nooit asiel aangevraagd. De zon ging op een ochtend op en oeps, daar waren ze.

Wel hebben ze een bericht op Facebook geplaatst dat wij hier tonen :

En laat nu die Elthetokerk ( Gereformeerde gekkies  op haar eigen website publiceren dat zij worden gesteend door de EU !  Nu u weer

En wilt u genieten van een boze Somalische “dame” die in Amsterdam haar rechten claimt, maar vergeet het over haar plichten te hebben, net als een Afrikaanse collega van haar in Utrecht, even deze link aanklikken en doorscrollen en u niet laten afschrikken of u een Facebook pagina wenst : NEE niet nu !

U kent hopelijk inmiddels uw plaats , of nog steeds niet ?

 


2 Reacties

 1. eva110 zei:

  Heb eens even op de facebook pagina gekeken, degene die op dit soort berichten reageren zijn volgens mij rijp voor de inrichting.
  De een wil voor ze koken, de ander vraagt of ze het wel warm hebben enz. enz.
  Misselijkmakend als je bedenkt dat deze groep illegaal is en hiet niets te zoeken heeft.

 2. Ad zei:

  Tenenkrommend, heb je groot gelijk in eva!
  En dan is er ook nog een bede om een electriciën. En bij zo’n vrijstaand pand kan je onmogelijk aan de lokale wietkweker vragen, of hij even een illegaal lijntje kan leggen naar de buren. Gewoon gas, water en licht afsluiten IN DE STRAAT. Niks hoofdzekering eruit, maar blokzekering. Dat hun respectievelijke regeringen ze niet terug willen hebben is niet meer dan logisch, daar hadden ze ook niets aan die lieden, en willen ze die lui ook niet terug.
  Dus: op naar het EU/VN schrob-putje van planeet Aarde, Nederland, waar je genoeg medestanders vind, die door de gemeenschap onderhouden worden, en het intellect missen om in te zien, dat we niet iedereen van dit systeem kunnen laten meegenieten, ook niet tijdelijk, zonder dat dit tot de absolute ondergang van dit zelfde systeem zal lijden.
  En laat dat nou net de bedoeling zijn, van de gemiddelde ( christelijke ) politicus. Daarom ziet het oplossen van een probleem er bij het CDA als volgt uit: Je hebt veel last van, bijvoorbeeld piratenzenders: geef ze allemaal een zendvergunning! En mensen die na 30 jaar worden gepakt zonder rijbewijs: niet een oor aannaaien, omdat ze al die tijd onverzekerd hebben rondgereden, gééf dat rose papiertje nou gewoon, en doe er een fraaie auto bij, als ze in die tijd geen brokken hebben gemaakt. En er gaat een waarschuwings-lampje branden in de cockpit; bolletje eruit gedraaid, problemen opgelost.

  Maar de oplossing is eigenlijk zo simpel.

  Laat ik eerst even vooropstellen, dat de zieligheids-industrie tegenwoordig het doel is, en de asielzoeker het middel, vroeger was dat misschien andersom. Nu verdienen vluchtelingenwerk/ advocatuur een goed belegde boterham, en kunnen de mensen die hier ( mogen ) blijven dienen als nagenoeg gratis personeel, voor onze goed Christelijke tuinders, louche ondernemers, en alle andere Ruud Lubbertjes van onze samenleving.

  1 Als je regels opsteld, hou je daar dan ook aan. Probeer ze niet immer en
  altijd op te rekken; dat geld voor het mensenrechten- verdrag net zo goed,
  als voor het verdrag van Dublin. Anders kunnen wij ( handels )verdragen
  ook aan onze laars lappen als bepaalde landen hun -zich niet gedragende-
  onderdanen niet terugnemen, verdrag “null and void “.

  Als je op die manier je kinderen opvoed worden het verwende etters die met jou de kachel aanmaken. Je loopt dan ook nog eens een keer de kans, dat je ze in het gevang mag opzoeken, omdat ze iemand vermoord hebben, uit pure frustratie, omdat ze een keer hun zin niet kregen.

  2 Geef asielzoekers gratis rechtsbijstand, maar voor de éérste maal
  procederen, en slechts na dat de identiteit van de persoon in kwestie voor
  de volle 100% is vastgesteld. Een grote vent met baard en snor, die zich
  uitgeeft voor 14 jarige kan niet ! Alle jurispredentie die zo’n onderzoek als
  inhumaan betiteld; in de shredder ermee !

  3 Betaal vluchtelingenadvocaten uitsluitend voor de éérste rechtsgang; een
  eventueel beroep/ bezwaar mogen ze zelf bekostigen. Verplicht
  inkwartieren van asielzoekers, bij de voorstanders hiervan. Dan gaat de lol
  er gauw van af. Ik heb mijn eigen hobby’s, en die bekostig ik helemaal zelf;
  ik zou het leuk vinden, als iedereen dat deed.

  Weet u nog, van die Nigeriaan die géén asiel kreeg, omdat hij van oorlogsmisdaden werd verdacht, en zich al 18 jaar lang tegen uitzetting procedeerde? Die zou met vrouw en 2 dochters alsnog uitgezet worden. Maar dat was inhumaan, z’n vrouw en dochters hadden immers niets gedaan? Dan “meneer” maar alleen terug. Nou dat dacht u, zijn gezondheid lied ineens te wensen over, en na 22 jaar zit deze parasiet hier nog.
  Lijkt wel een beetje op die dader van de aanslag bij Lockerbie, die terminaal ziek was, maar eenmaal uit de gevangenis en terug in Libië wonderbaarlijk herstelde; hij leeft nu nog. Zou de gezondheidszorg in dat land misschien beter zijn dan in Nederland?

  Weet u nog destijds met die Iraniërs, en dat de VARA/BNN zo’n voorstander was van die ajahtolla’s, en wat vonden ze het goed, dat de Amerikanen door dat gespuis 400 dagen werd gegijzeld? Heeft u ze nog gehoord recentelijk? Ik bedoel maar! Bart de Graaf ligt in z’n graf te tollen.

  En waar blijven nou die Oeiegoeren, en moeten we nou die Rohinja- Moslims niet allemaal adopteren? Laatstgenoemden schoten op de politie, omdat ze “onafhankelijkheid” wilden, maar er werd teruggeschoten. Inhumaan hé.

  Het houdt niet op, het houdt nooit op. En zeker niet vanzelf.

Comments are closed.