In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, de links extreme terreur.

Iets anders kunnen wij er toch niet van maken. De linkse terreur die al tijden welig in ons land tiert en zich bij gebrek aan politiek inzicht van de inwoners nog steeds kan verbreiden, begint veel te lijken op de wijze waarop in Moskou de verkiezingsstrijd voor het presidentschap wordt gehouden. Ben je niet pro Poetin dan ben je automatisch tegen hem en zult dat merken.

Indien op een plein in een willekeurige Nederlandse stad of dorp mensen te flyeren waaruit duidelijk hun politieke voorkeur naar voren komt, zoals PvdA, SP of Groen Links, of zelfs D66, VVD , CDA en de Bible Belt aanhangers CU en SGP, dan is er weinig of niets aan de hand. Passanten zullen al dan niet beleefd de hen voorgehouden folder met alle daarin vervatte verworvenheden die u te wachten staan als u op deze betreffende partij stemt de folder weigeren of aannemen.

Doe je het zelfde  zoals afgelopen week in Amsterdam, een extreem linkse broednest, en behoor je niet tot de daar gewenste partijen zoals  het Forum voor de Democratie,  dan is de kans groot dat je wordt lastig gevallen en zelfs fysiek wordt bedreigd.

Geen geschrokken of verontruste Kamerleden, die staan te dringen hun reacties via de MSM onder uw aandacht te brengen. Een verdacht  teken. Zou men dit  stiekem het duo Baudet / Hiddema  wel “gunnen ” ? U weet de NSB genen zitten nog sterk geworteld in menige Nederlander en het zou ons niets verbazen. Immers de opmars van het FvD baart zorgen in het linkse kamp en dan is het laten struikelen  en daarna wegkijken een geliefde bezigheid.

Terwijl , en wij benadrukken  dat er GEEN overeenkomst is tussen beiden, Pegida zelfs maar aankondigt ergens in het land een demonstratie te willen houden, is de politie er als de kippen bij om de wereld tegen deze “boosdoeners” in ons mooie genivelleerde landje te beschermen en wordt een betoging meestal vroegtijdig afgebroken.

Staan er echter een aantal keurige Amsterdammers op een plein folders uit te delen, dan is dit voor het linkse tuig een reden om duidelijk te laten merken dat iedereen die het niet met hun verknipt gedachtengoed eens is dat op hardhandige wijze te laten merken, terwijl hun domme bekken kwijlen van woorden als democratie die echter slechts uit een  richting uiting bestaat, “je bent het met ons eens of anders …… ” en daar kan FvD  partijlid Annabel Nanninga inmiddels over meepraten.

Amsterdam is altijd een rood nest geweest en de resultaten zijn overal zichtbaar, schulden, verval, chaos en nu ook anarchie.

Je kunt het eens of oneens zijn met het FvD, en hun beide boegbeelden, die zeker niet altijd als 1 en 2 op onze hitparade scoren, maar de wijze waarop tuig meent hun mening op te moeten leggen aan argeloze passanten , aan mensen die voor hun politieke mening uitkomen, mensen die veelal meer geestelijke bagage in hun pink hebben dan het linkse rapaille waarvoor zij op een democratische wijze waarschuwen, dat toont aan dat ons land in een ernstige mate van verval is.


2 Reacties

  1. andre zei:

    niet alleen ons land, dit is dan maar een straat voorbeeld van je gelijk bij elkaar meppen. kijk naar catalunia daar is het boven in het nazi regime dat regeert. eerst zeggen we schrijven nieuwe verkiezingen uit met vervolgens hallo hier ben ik weer en dan roepen ik wil niet meer met je praten en als je hier komt beuken we je in elkaar. dit is pas nazi en wat er in rood amsterdam gebeurt is verdeel en heers, precies hetzelde.

    dus waar zitten de nazi s? rothschild, het brits nl koningshuis samen met de paus. hieronder hangen de bankmannetjes als een soros, goldman sachs, jp morgan, rockefeller, maar ook een elon musk en een eric schmidt van google die al meer dan een eeuw de boel bij elkaar lopen te fucken en te moorden.

  2. Qvic zei:

    Te veel mensen denken nog steeds dat FvD een PVV light is. Niet is minder waar, de FvD gaat voor het grote geld. Iedereen die hun geld bieden vertegenwoordigen zij dan. Dat is het verschil. Ze doen net als of zij voor democratie op willen komen, alleen geldt die democratie enkel voor hun zelf en niet voor de bevolking.

Comments are closed.