Twee nietsnutten die de media beheersten, Boef en Eurlings

De discussies over de Algerijn Boef en de Limburger Eurlings schijnen maar niet te willen stoppen. Waarom  Algerijn ” en ” Limburger” ?  Gelet hun gedachten over vrouwen en de al dan niet fysieke onderstreping daarvan,  vermoeden wij enige gelijkenis in de genen van deze twee volksgroepen.

Terwijl de een de vrouw als hoer betiteld omdat zij niet aan het beeld dat achterlijke volksstammen als Noord Afrikanen over de rol van de vrouw in de samenleving hebben voldoet, doet de ander een nog een schepje boven op met als gevolg ernstige gevolgen voor zijn slachtoffer.

Maar de ophef in de vaderlandse media is weer een uitstekend voorbeeld hoe het zit met de schijnheilige vaderlandse moraal, een mengeling van Calvinisme, Katholicisme  samen een grote  kluit gemalen poppenstront vormend.

Boef is gewoon een van de vele in ons land vegeterende rotzakken, die de traditionele opvattingen over de rol van man en vrouw in onze maatschappij  nog nooit tot zich heeft kunnen nemen, hetgeen mede te danken is aan de genen die iedere Noord Afrikaan dus ook een in Frankrijk geboren Algerijn met zich mede dragen.  Hij is een voorbeeld van de hangjongeren cultuur die dankzij  het wegkijken van de overheid / polititiek in ons land welig tiert en waaraan eveneens wegkijkende burgers inmiddels zijn gewend. Er wordt telkens weer gedoogd en goed gepraat, want die rotzakken als Boef zijn immers onbegrepen, kansarm  en slachtoffers.  Dat hen daardoor is toegestaan dat zij een vuile golf van haat tegen alles wat Westers of Nederlands is mogen spuien, dankzij zonder enige moraal en slechts op winst uit zijnde platenmaatschappijen en concertzalen , ach dat nemen wij inmiddels voor lief.

Maar even doordenkend, het “geval Boef ” betekent wel dat ons, de Nederlanders de spiegel wordt voorgehouden. Hij toont ons door zijn verachtelijke houding hoe wij , de burgers, die dit allemaal toestaan meewerken aan deze verachtelijke nep cultuur. En niet slechts Boef, maar vele van dit soort rotzakken die volop een podium krijgen uitgenodigd worden in de zogenaamde journalistieke afval programma’s zoals Pauw of Jinek, waar enige tijden geleden een soortgelijk rotjochie, de Turkse vlogger Ismail Ilgun ook al een podium kreeg bij het AD.

En in feite geldt hetzelfde ook voor de eens door Jan Peter Balkenende als kroonprins van het CDA geziene nietsnut, Camiel Eurlings. Slechts dankzij de juiste relaties kon Camiel de ladder bestijgen naar een zandkasteel loopbaan. Wij herinneren ons nog de uitspraak van iemand ie hem goed kende, en die zei dat Camiel zelfs niet de capaciteiten had om als assistent filiaalhouder van een lokale bank te kunnen functioneren.  Maar zoals gangbaar in de politiek waar kennis en kunde niet van belang zijn, maar slechts ellenbogen werk en kontkruiperij , wist Camiel het tot minister te schoppen, om daarna toen het CDA gelukkig even van het politieke  toneel was verdwenen, de KLM een vernietigende stoot in de rug te geven.  Na daar te zijn ontslagen volgde een zeer kort  rondje American Express maar dankzij goede relaties met het koningshuis wist hij in 2013 een baantje bij het IOC te bemachtigen

En daar is nu ook een einde aangekomen, nadat Eurlings vrijdagmiddag zijn terug treden bekend maakt, uiteraard niet vanwege zijn eigen functioneren in de maatschappij, maar ter wille van de sport !  Dat hij zijn baan de mooiste vrijwilligersbaan noemde die hij ooit heeft gehad, jaarvergoeding een ton en gratis reizen, getuigt van de dubbele moraal die ons land beheerst.

Wie van zijn vriendjes gaat nu op zoek naar een andere bezigheid voor Camiel.  Zelfs Willem Alexander zal voorlopig Camiel wel even mijden, maar ongetwijfeld zal er bij de CDA overleg volgen waar zij deze nietsnut weer kunnen stationeren.

.

 

 

 


4 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Heel goed geschreven, zo gaat het er in ons land aan toe, we moeten nodig allemaal
  een upgrade krijgen om dit stelletje eens goed onder handen te nemen,TUIG van de richel is het. Fatsoen moet je doen, is niet aan hun besteed.
  Dus terug naar Algerije en Limburg en nooit meer zien bah bah

 2. vladi zei:

  @Tonnie,mensen doen vaak neerbuigend over Limburg.
  Ik ben van en van Valkenburg ik heb Martin Eurlings zijn herkiezingsfeest platgelegd en heb een gruwelijke hekel aan Camiel de homo die klappen krijgt als ik hem zie en van andere omdat hij vrouwen slaat en ons land verneukt.

  Dat heeft niets met een woonplaats of provincie te maken.

  fff

 3. Frits II zei:

  Hahaha. Onbetaalbare, gratis humor uit het buitenland.

  * Camiel is een ‘Boef’, dus zijn de Limburgers en de Algerijnen (vermoedelijk!) familie van elkaar!

  Kon door de lachtranen de rest van het verhaal niet lezen, maar de schrijver krijgt bij deze postuum de vetleren versierselen, behorend bij het Broederschap in de Orde van de Dubbele Zotteklap!

  Alaaf!

 4. Gradus zei:

  Vladi: de gedragingen van Camieleke zijn tot dusver typisch limburgs: theadraal en altijd naar anderen wijzend!

Comments are closed.