Duitse bruine pers – Süddeutsche Zeitung – heeft kritiek op FvD en Nederlands koloniaal verleden

Een Duitse snotneus, Thomas Kirchner, sinds enkele jaren de correspondent van de Süddeutsche Zeitung, een met de EU gedachten besprenkelde krant heeft zijn mening geventileerd over Theirry Baudet , het FvD en het Nederlandse koloniale verleden, dat als u het artikel leest “alles” met elkaar te maken heeft.

Nu is het een ieder vrij om zijn of haar ( journalistieke) mening te verkondigen en daarbij mag , nee moet je soms zeer kritisch zijn om de lezer wakker te schudden. Wat Kirchner echter voor volledig niet onderbouwde bagger van zijn chef redacteur mag plaatsen, toont aan dat de Duitse genen in de laatste 70 jaar nog niet zijn veranderd.

Kirchner die liet weten dat hij sinds hij in Brussel werkt geen Pommes Frites daar meer eet omdat deze volgens hem in Brussel in rundervet worden gebakken , ook niet van Belgische chocolade houdt – het waarom laat hij achterwege – maar kennelijk is Kirchner een liefhebber van “Kinderschokolade”ook gelet het niveau van zijn gekrabbel,  bevestigt de gedachte dat het met de IQ van Duitsers , zeker in het geval Kirchner slecht is gesteld. Maar dat laatste was u natuurlijk al bekend.

En hier kunt u door aanklikken deze bruine linkse bagger lezen, althans als u niet al over uw nek gegaan bent na de hier boven geplaatse screenshots.

 


5 Reacties

 1. Robert-Panamá zei:

  Vergelijk het gemiddelde IQ van een Bosneger, Aboriginal met o.a. een Chinees of Japanner.

  De meest succesvolle mensen hier, zijn de Chinezen, halfbloeden en blanken.
  Uitzonderingen zijn er natuurlijk.

  Het cordon sanitair rond de FvD wordt uit angst steeds groter.

 2. andre zei:

  baudet kan nooit zo zijn zonder een senior en als ik naar de poppenkast balie tv heb gekeken is het wat mij betrteft een mislukt verhaal. pim was anders en had zijn eigen mening met een visie die hij kon uitten. baudet is een clown en thomas kirchner kan je een ijsje geven daar is hij ook blij mee.

  wij denken in hokjes en dat is oh zo fout maar wel leuk

 3. Axel zei:

  Na de zinsnede ‘heiklen Kolonial- Vergangenheit’, abrubt gestopt met lezen. Reden?
  Wanneer men bijv. weet dat tussen 1904 en 1908 imperialistisch Duitsland een vreselijke en onmenselijke uitroeiingsoorlog gevoerd heeft tegen de Herero, Nama, Damara en San volkeren in de voormalige kolonie ‘Duits Zuid-West-Afrika’, nu de republiek Namibië en volgens de criteria van de VN Genocide Conventie van 1948 de toen door de Duitse troepen begane wreedheden en slachtingen als genocide gekwalificeerd moeten worden,
  ligt er voor deze Thomas Kirchner -alvorens anderen de maat te nemen- een schone taak om eerst maar eens “der heiklen Kolonial- Vergangenheit’ van zijn eigen ‘Deutsche Reichgenossen’ onder de loep te nemen……

  Het gevaar wanneer je je eigen geschiedenis niet kent maar wel andermans ‘vermeende’ beerput denkt te moeten opentrekken is dat je vervolgens in je eigen beerput verzuipt.

  Maar goed, ‘links’ versus ‘geschiedenis’ is nooit een goede combi geweest. (wél een vermakelijke)

 4. Sybe Boeinga zei:

  Herr Kirchner, falls sie dies lesen, villeicht erstmal nachdenken :

  “Der Marinestab etwa dachte an ein deutsches Kolonialreich Mittelafrika — vom Senegal bis zum Indischen Ozean. Und das Kolonialpolitische Amt der NSDAP, dessen Chef General Ritter von Epp sich schon als künftigen Kolonialminister sah, plante 1942 bereits Erb- und Rassengesetze für ein deutsches Afrika-Reich.

Comments are closed.