Gefeliciteerd……….Halbe Zijlstra en Mark Rutte hebben Nederland op de wereldkaart gezet

Zouden er nog ergens op de aarde mensen zijn die Nederland niet weten te plaatsen op de wereldkaart, dan is in ieder geval vandaag bekend geworden dat ons land naast tulpen nog een ander export artikel heeft namelijk : LEUGENS en BEDROG.

En om dat mede te onderbouwen hier een screenshot van de Tampa Bay Times , een krant die zoald de naam het al aangeeft verschijnt in en rondom de plaats Tampa -Florida en 12 Pulitzer prijzen heeft gewonnen, prijzen die je verdient door buitengewoon werk op o.a. het gebied van literatuur en nieuws.

Voor zover wij weten heeft de krant van slapend Nederland dat nog niet bereikt en zal de kans dat dit ooit lukt net zo onmogelijk zijn als een Rutte, Zijlstra of andere politici die niet liegen en… daar naar goed vaderlands gebruik mee weg komen.

Luister daartoe even naar de slapstick van Winther  over de affaire Zijlstra die zelfs door Reuters de wereld in werd geslingerd.

U raad het al, bewondering voor onze duivemelker Zijlstra, die het toch maar had aangedurfd voor zijn leugen uit te komen en eveneens bewondering voor Rutte, die zijn minister hierin steunde.  Weer een voorbeeld hoe het journaille in ons land aan de hand van Den Haag loopt.

 

 


19 Reacties

 1. andre zei:

  minister van buitenlandse zaken hahaha en dan ook nog een afspraak op de rol hebben staan met Lavrov.

  man man man waar een klein landje weer eens groot in kan zijn en voeg daar ook nog eventjes aan toe Hans van Baalen die als oorlogshitser op maidan niet meer welkom is in rusland en dan hebben we nog een held waar angstvallig niets over is vermeld dat was de nederlandse ambassadeur Ron van Dartel. De mh17 psychopaten hebben Ron van Dartel terug geplaatst als ambassadeur in Polen alsnog lekker dichtbij rusland.

  En maar roepen dat het fantastisch gaat.

 2. Marten zei:

  Vanmiddag werd in de leugenbank verteld dat Halbe Zijlstra had
  verteld dat hij met de koningin op de kooi was geweest en
  dat Rutte,Buma en Pechtold daar ook waren.

  Maar ja wat is waar in de leugenbank worden soms ook fabels verteld

 3. Jommy zei:

  Ik las zonet ergens dat Wilhelmina de Tweede Wereldoorlog gewonnen heeft en Maxima el Caballo in al haar goedertierenheid Mother Theresa van haar plaats verdrongen heeft.
  En -ik zou het bijna vergeten- Emiel Roemer heeft de diepe borden uitgevonden en Marco Kroon wasd er bij in Stalingrad.

  Man, man, man wat een land zijn we. Ik schaam me onderhand om effe over de grens te gaan tanken.

 4. JoMMy zei:

  …en natúúúúúrlijk hoeven er geen consequenties getrokken te worden. Heeft toch gezegd dat hij het een beetje verkeerd heeft ingeschat?
  Nou ja: dan mag Marleen Barth ook weer terug, toch?

 5. pietje zei:

  2 vieze vuile huichelaars ! a.u.b. stem nooit meer op hun partij ! We worden zoooooooooo bedrogen door die vieze ratten ! Denk na VVD is voor rijke mensen PVDA gaat ook die kant op dus…… waar stemmen wij op ! Ik op geert !!

 6. willie zei:

  Het gaat lekker met de partij voor Volksverlakkerij Verloedering en Destructie! Een partij met een groot potentieel aan leugenaars en verraders van het volk in de Kamers in Den Haag. O, o, Den Haag! We kunnen er zo een heel zooitje de revue laten passeren uit de afgelopen tien jaren en daarvoor. En ja, die Hans van Baalen, dat was ook om het schaamrood op de kaken te krijgen, wat een paskwil maar hij wordt goed beloon daar in de EU.Ik hoop dat over MH17 echt de ware geschiedenis naar buiten komt, want daar zijn wij ook nog niet klaar mee: het stinkt! Het is een pre als schaamteloos je liegt, bedriegt, dingen achterhoudt, konkelt, hielen likt, alles weglacht etc. etc. Het is een slangenkuil!

 7. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Vorig jaar hebben heel veel Nederlanders na diep nadenken weer op de VVD gestemd. De kiezers hebben dus steeds heel veel pech bij het nadenken.

 8. Oostwegel zei:

  Dat wordt dus in het openbaar lachen met Lavrov. Zeker als het gesprek op de MH17 komt en het oerdegelijke Nederlandse onderzoek, waaruit de Russische betrokkenheid moet blijken.

  Zijlstra heeft zichzelf en NL de das om gedaan. De vraag is alleen: waarom nu, na vier jaar zwijgen?

 9. j.C zei:

  Binnen niet al te lange tijd zal bekend worden dat mh 17 is neergeschoten door vliegtuig zoals gelijk in het begin werd geraporteerd door bbc verslagever die ontslagen is.
  De russen zullen zijstra voor de keuzen stellen of jullie vertellen het zelf of wij de russen in samenwerking met usa zullen het doen .
  Nu kunnen ze lekker zweten in den haag

 10. Liz Smith zei:

  En dan Rusland altijd beschuldigen van nepnieuws,waar een klein landje groot in kan zijn,maar wat mij het meest verbaasd is het feit dat Zijlstra nu zijn leugens bekent. Betekend dit dat het nu maar massaal geaccepteerd moet worden al dat gelieg,bedrog en gedraai,want ja hij heeft toch toegegeven dat het niet handig was? Ja en de VVD, de meest corrupte en criminele partij van ons land, houd natuurlijk weer een hand boven zijn hoofd. Om doodmoe van te worden. Sorry Halbe maar gewoon opstappen en ook geen wachtgeld want je hebt gefraudeerd(zelfde regels als er gelden in de bijstand voor het gewone volk) laten we gelijk een wet maken dat als politici de fout in gaan,exit kabinet. En niet voorgedragen worden als toekomstig lid van b.v. de raad van State, zoals laatst Teeven daarvoor was voorgedragen. List en bedrog moet niet beloond worden dus.

 11. Tonnie van der Heijden zei:

  Kan Halbe nog aanblijven als hij alles bij elkaar liegt en Rutte ook, en naderhand weer iets anders zegt Het was een beetje Dom ,waar heb ik dat meer gehoord?
  Een of andere pampagirl weet wel hoe het moet.
  VVD is een leugenaarsnest al jaren en PVDA deed rustig mee met het spel.
  Nu maar voortaan iets nuttigs gaan doen als er verkiezingen zijn, ook Geert komt van de VVD, dus ga niet nodeloos stemmen als je weet mijn stem beland in de papierbak net als vorig jaar. We zijn al te vaak genaaid dus laat hun de fouten maar maken wij blijven THUIS. Wedden dat ze dan weer gewonnen hebben?

 12. annehilverda zei:

  Heerlijk Helder Halbe is zijn bijnaam in de Kamer.Het is een communistenvreter.
  Dat zo’n man duiven hield in zijn jeugd ! Misschien was het al de bedoeling om geheime berichten te kunnen versturen in tijden van nood?
  Een slimme man is op zijn toekomst voorbereid.

 13. Loekie zei:

  Het NSB volk is er zelf schuldig aan. Weinig geleerd sinds 1940. Baggerlanders ten voete uit!
  Volgende verkiezingen weer VVD!

 14. Hans zei:

  De leugen-bekentenis van Zijlstra kan een cover-up zijn voor een nog veel grotere leugen: de Russen hebben de MH17 niet neergeschoten maar Israel met een Sukhoi Scorpion. Getallenfetisjisten weten het allang. Israel strafte hiermee zowel de Nederlandse pensioenfondsen voor terugtrekking uit de bouw van nederzettingen op geroofd land als het Maleisische oorlogstribunaal dat Israel veroordeelde wegens misdaden tegen de menseijkheid. Tevens werd de aandacht afgeleid van de zoveelste oorlogsmisdaad tegen de Palestijnen in Gaza op dezefde dag dat het KLM-MH17 toestel werd neergehaald.

 15. wally zei:

  dit volk moet de de burger het voorbeeld geven
  ze zijn nog rotter dan rot
  list en bedrog zijn schering en inslag hoe lang pikken we dit nog
  om zo belazerd te worden

 16. wally zei:

  Oja zelf de koning sprak over nep nieuws
  wie komt er mee voor de dag
  dat hele zooitje aftreden daar in den haag .

Comments are closed.