Halbe Zijlstra volgt zijn grote voorbeeld Mark Rutte : LIEGEN en ook nog stoken

De tijden dat indien zich een politiek schandaal in ons land voordeed, je haast automatisch naar de PvdA keek, lijken voorbij. Nadat er via de kabinetten Rutte 1 , 2 en nu 3 zich de kampioen leugens vertellen als premier aan het hoofd van ons land heeft genesteld, heeft er een wisseling van de wacht plaatsgevonden en Halbe Zijlstra wilde niet achter blijven.

Op een partijcongres – zie video – vertelde Zijlstra dat hij aanwezig was geweest bij een bijeenkomst in de datsja van de Russische president Poetin. De VVD aanhang smulde want dat zou de geruchten dat Zijlstra de post als minister van BuZa als snoepje voor het geduldig op zijn beurt wacht van Rutte gekregen had, weerleggen.  Twijfels over de talenkennis van Zijlstra, zijn diplomatie ervaring , afgezien van 3 jaar voorzitter van de lokale Duivenvereniging in zijn toenmalige woonplaats in Friesland waren in een klap de wereld uit.

En nu blijkt dankzij een onderzoek van de Volkskrant dat Zijlstra heeft gelogen, nooit bij de door hem geciteerde bijeenkomst was geweest, deze ook nooit had plaats gevonden en Zijlstra slechts had geluisterd naar zijn spindoctors, die ook wel begrepen dat je met een dergelijk figuur als minister van BuZa je, je niet met goed fatsoen op het wereldtoneel kan vertonen.

” Een beetje onhandig “is het commentaar van Zijlstra zelf  en daarmee is in ons land waar alles de grote beerput in verdwijnt  de zaak weer van de baan en zetten we ons schrap voor het volgende schandaal.  Niet dat deze elkaar steeds sneller opvolgende leugens en halve waarheden bestraft worden dat er een eis tot aftreden komt, of nog beter een politicus de eer aan zich zelf houdt en aftreedt. Het woord “eer “is al lang uit het woordenboek van elke zich zelf respecterende politicus geschrapt of heeft daar zelfs nooit in gestaan. Dat is een van de voorwaarden om in de politiek vooruit te komen en hoeft u onze “Hagenezen “niets meer te vertellen.

Hier een listje met wat leugens van de VVD :

Maar er is hulp op komst want coalitiepartner D66 ook niet te beroerd voor een leugentje is van mening dat de openheid van Zijlstra om zijn leugen te bekennen moet worden gewaardeerd !  Dacht u nu serieus dat Zijlstra zonder dat de Volkskrant hem betrapt had met dit leugen naar buiten was getreden ?  Indien “ja ” slaap dan rustig door !

 


7 Reacties

 1. Axel zei:

  Pas als de -politieke- leugen definitief onhoudbaar is geworden komt de waarheid naar voren. Zie hier, de NL politiek in een notendop.
  Dat het grootste deel van de NL politici van leugens, bedrog en -valse- propaganda aan elkaar hangt, dat wisten we al en kijkt (bijna) niemand meer op. Een groot deel van de kiezers interesseert het vooralsnog -gezien de verkiezingsuitslagen- dan ook matig of niet. Dat door deze houding het land uiteindelijk geregeerd wordt door hele- en halve criminelen is voor de diezelfde kiezer blijkbaar een ‘bijkomstigheid’.

  Wat H.Zijlstra betreft die heeft zich aan de vooravond van zijn Rusland bezoek ws gerealiseerd dat de Goelags in Siberie weliswaar zijn opgedoekt echter dat er nog altijd Russische strafkolonies zijn alwaar criminelen worden opgeborgen.
  Hij neemt alvast de vlucht naar voren.
  Zou dit ‘Rusland bezoek’ niet hebben plaatsgevonden had de leugenachtigheid van dit sujet nooit aan het licht gekomen.

  En wat was ook weer de reden van dit bezoek??
  Oh ja, de verspreiding door de Russen van NEP nieuws……………..

  Cynischer dan dit wordt het niet!

 2. watergeus zei:

  waar je mee omgaat word je mee besmet halbe heeft veel geleerd van rutte liegen zoals het gedrukt staat zeker in verkiezings tijd dus neem alles wat een politicus beweert met een kruimeltje zout en kijk naar hun daden als ze hun tweede agenda gaan uitvoeren als ze er eenmaal zitten dan weet ik zeker dat je nooit lid zal worden van welke politieke partij ook

 3. willie zei:

  Als je de VVD zo eens alleen al de laatste 10 jaren de revue laat passeren, dan moet je toch wel een erg grote betonnen plaat voor je kop hebben als je niet ziet hoe de VVD liegt en bedriegt, ik noem maar een aantal heren: Edith Schippers, Neelie Smit-Kroes, Halbe Zijlstra, Mark Rutte, Jan Kees de Jager, Hans Hoogervorst, Gerrit Zalm, Van Opstelten, Joris Demmink en meerdere ons-kent-ons-figuren. Allemaal diefjes en diefjesmaten. Mijn walging van zeker de laatste tien jaren is nog niet verdwenen. Waar staat de VVD voor: Volksverlakkerij Verloedering en Destructie? Enfin, ik denk dat als er nu een figuur uit Den Haag gelogen heeft (en wie doet dit niet daar?) deze nu niet zo gauw naar buiten zal komen met een bekentenis hetgeen dan wel weer jammer is want de waarheid dient gezegd te worden.

 4. nobody zei:

  Als je geen charisma hebt, zoals H Zijlstra moet je iets anders bedenken heeft ie gedacht. Complete loser toch maar dat wisten we al met die VVD’ers. Hij moet zich kapot schamen dat hij geen oprjochte frys is.

Comments are closed.