Nigeriaanse asielparasieten in Italië roosteren hondje en introduceren hun eigen maffia in Europa

En met dit bericht wijzen wij binnen enkele dagen weer eens op het misdadige gedrag van kansloze, niet begrepen Nigeriaans tuig , dat niet slechts in Italië maar  ook geleidelijk aan de weg naar onze contreien weet te vinden. En weer komen deze “mensen” uit een veilig land, dus zijn hun asielaanvragen per definitie al onhaalbaar, tenzij er middels eveneens misdadige advocaten weer aan een oplossing wordt gewerkt.

En wat betreft deze toga bende, betaald door de overheid zien zij een gegarandeerde bron van inkomsten op zich afkomen, en dat onder het motto dat iedereen recht heeft op een advocaat. In tegenstelling tot wat velen denken hoeft een strafpleiter zich echter niet als pro deo advocaat aan te melden of kan slechts een beperkt vakgebeid waarin hij of zij actief wil zijn, aangeven. De advocaten die in het algemeen gelukszoekers ter zijde staan, zijn dus gewoon medeplichtig aan de steeds groter wordende migranten crisis waar op dit moment angsvallig over wordt gezwegen!

Dierenrechtenactivisten sloegen alarm toen bleek dat in een Italiaans AZC een groep Nigerianen bezig was een gevangen hondje dat keurig   van zijn huid was ontdaan op een BBQ te leggen voor een smakelijke maaltijd, zoals zij tegenover de toegesnelde Carabiniere verklaarden in hun land van herkomst heel normaal is.  E.e..a. vondt plaats in het AZC in Vibo Valentina ( Calabria).

De Nigeriaan die de leiding had om het feestmaal toe te bereiden , is 29 ,  en inmiddels overgebracht naar een ander AZC in het hotel Miragolo in de plaats Nicoterra. Hij verklaarde dat hij niet wist dat dit soort praktijken in Italië verboden zijn.

De man was erin geslaagd om de hond te villen en te hakken en was bezig met het grillen ervan voor zichzelf en enkele vrienden toen hij door politieagenten werd tegengehouden. De jonge vrouw die de politie heeft gebeld, werkt ook mee aan een pro-dierorganisatie in het gebied.

Uitleggen aan de politie dat zo’ n praktijk “normaal is waar we vandaan komen”, drong de migrant erop aan dat hij de hond niet vermoordde, maar hem dood had gevonden langs de kant van de weg en had besloten hem te grillen. Hij pleitte ook voor onwetendheid over de Italiaanse wetten die het eten van katten en honden verbieden.

Nigerianen vormen een ware criminele plaag in Italië, temeer hun aantal Italië binnengekomen personen in 2017  inmiddels is verdubbeld ten opzichte van 2016. 15.7% van de migranten die Italië bereiken komen uit Nigeria en 8.4 % uit Guinee, eveneens een veilig land.

De Nigerianen  zijn de afgelopen weken het brandpunt geweest van veel lokale media-aandacht, met berichten over de groei van een “meedogenloze” Nigeriaanse maffia op Italiaans grondgebied en de brute moord op en aan stukken snijden  van een achttienjarig Italiaans meisje, Pamela Mastropietro, , nadat zij door een Nigeriaan op brute wijze was verkracht.  Dit had tengevolg dat een boze Italiaan toen hij het nieuws hoorde naar huis terugreed en zijn pistool haalde om daarna 5 Nigerianen neer te schieten. Lees hier.

Mastropietro’s aan stukken gesneden  lijk werd eerder deze maand ontdekt in twee koffers buiten de centrale Italiaanse stad Macerata, maar ontbrak haar nek, hart en geslachtsorganen. Het lichaam was ook ontbeend en gewassen in bleekmiddel.

Een vooraanstaande Italiaanse criminoloog zei dat de modus operandi in dit geval overeenkwam met de typische methoden die de Nigeriaanse maffia hanteerde.

Wat we gezien hebben in het geval van Pamela zijn dezelfde methodes die de Nigeriaanse maffia systematisch gebruikt in Nigeria en elders,”zei Meluzzi. Het is een routine om slachtoffers in stukken te snijden en in sommige gevallen delen van hun lichaam op te eten “.

Ook verontrustend zijn de berichten over het feit dat het percentage vrouwelijke Nigeriaanse migranten die als prostituee naar Italië komen, uit vrije wil of onder dwang en als virtuele slaven van de Nigeriaanse maffia wordt geliquideerd.

Momenteel komt ongeveer 80 procent van de Nigeriaanse meisjes en vrouwen die naar Italië migreren, terecht in de prostitutie, een vorm van seksuele slavernij waar meisjes en vrouwen geen beroep op kunnen doen. Ongeveer de helft van de prostituees die momenteel in Italië werken, zijn Nigerianen.

De Nigeriaanse smokkelaars hebben de Europese migrantencrisis uitgebuit om meisjes over de Middellandse Zee naar Italië te smokkelen om zich te laten prostitueren. Vanaf 2014-2016 zijn er meer dan 12.000 Nigeriaanse meisjes en jonge vrouwen in Italië aangekomen, waarvan er ongeveer 9.400 in de prostitutie werken.

Hier de foto van wat er van het hondje overbleef en nog meer narigheid van onze gezellige nieuwkomers!

 

 

 

 


12 Reacties

 1. Robert-Panamá zei:

  Ik heb vanaf 1937 to1976 in Lagos- Nigeria gewerkt. Een vuile smerige stad vol met primitieve zwarte mensen. In Rio de Janeiro barst het ook van de zwarten
  mensen, die zeer misdadig zijn. De president van Brazilië heeft zojuist het leger ingeschakeld om de taken vnde de politie over te nemen.

 2. Tom zei:

  De hel, dit soort schoften de EU landen inhalen is al jarenlang beleid en wordt willens en wetens door het voltallige fascisten EU kartel met aanhang gepromoot en gefaciliteerd namens de krankzinnige Coudenhoven Kalergi filosofie

 3. Truitje zei:

  afschuwelijk, hier zijn geen woorden voor, arme dieren die zó gemarteld worden.
  Van mij mag dit tuig branden in de hel.

 4. vladi zei:

  ik ben een man van 44,ik ben dakdekker en vind mezelf wel een stoere vent,maar nu zit ik te janken als een klein kind.

  ik heb al veel gezien,maar dit slaat alles.

  ik hoop zoeen zwarte niet tegen te komen want dan draai ik vijf jaar de cel in.

  fff

 5. check zei:

  @ Robert

  Ik ook m.n. 4 jaar in dat godvergeten grafland vol met criminelen. twee keer een coup poging meegemaakt . eerste van de luchtmacht die Victoria eiland wilde bombarderen want daar zitten de regering en ik zat in het Holiday inn . Tweede in Apapa toen er een tank voor onze gate van de compound stond. Het is het grootste tuig wat je kan voorstellen als criminelen geboren en dat zit tjokvol in de Bijlemermeer in Amsterdam . Ruim 90 % wat aan komt spoelen in Europa is gewoon crimineel en levenslang parasiet . Geen enkel land in Afrika is normaal en economisch gezond. Als er geen halt wordt toegeroepen aan deze criminelen kan je lachen, want nu zitten er 2 miljard en over 30 jaar is dat het dubbele m.n. 4 miljard JOEKELS DIE ALLEMAAL NAAR Europa WILLEN. Dat begrijpen die imbecielen in de politiek niet. Ook niet die arme mensen industrie , dat zijn gewoon misdadigers die hun zakken vullen en maling aan hun eigen land hebben.

  Zeg het vaak wat moet je met dat tuig , kunnen helemaal niets en zeker in een geautomatiseerde en straks totaal gerobotiseerde land niets te zoeken.

 6. mikkie zei:

  Zullen we massaal dit artikel naar ALLE kranten sturen? En naar JINEK/PAUW, DE WERELD DRAAIT DOOR en NIEUWSUUR? EN NATUURLIJK HET NOS JOURNAAL!

 7. B. van Dokkum zei:

  Beste O zo Intelligente Nederlanders, Ik heb maar een advies voor jullie: Hou (gvd) dan eens op met het stemmen op de Leugenaar Ruttels, de lamzak Van Haersma Buma van de Schoorsteen tot Bezemsteel, de landverrader Pechtold van de Bilderberg, de Holocaust-overlevende Asscher, Seegers de o zo Vrome, en hun partijen. Hou daar nou eens mee op! Maar wat zie ik na elke verkiezing weer staan of zitten?
  Ja hoor, de Intelligente Nederlander (Respecteer je me niet???) heeft weer lopen stemmen. Eigen schuld, Dikke bult!

 8. *punt50* zei:

  “…Verlang niet dat alles zo geschiede als gij wenst. Leg u er bij neer dat alles zo geschiedt zoals het geschiedt…”
  (Epeticus)

  @Check: ik weet precies wat je bedoelt. Hoewel -wellicht net zoals jij- héél wat gewend zijnde denk ik nog wel eens met een huivering terug aan Burundi, Rwanda,Sierra-Leone en Congo; de ongevoelige beestachtigheid van dit volk -hoe bitter treffend- is “grenzeloos”. We hebben het vaak genoeg gezien.

  Inderdaad: we halen de hel binnen!
  Erger nog dan in “Dantes Inferno” zal het worden en ik denk dat maar weinigen zich daar een voorstelling van kunnen maken. Bij het openlijk aan de rand van de weg oppeuzelen – misschien zelfs in uw eigen mooie Brugmankeuken, ná de kaping van uw huis- van onze viervoetige huisgenoten, zullen de noodzakelijke houtskool, kruiden en sambals met slaafse ijverigheid aangedragen worden door figuren als Sylvana Simons -die natuurlijk verwacht eindelijk voor vól te worden aangezien- en andere waterdragers.
  De “Nederlander” oproepen tot verzet is volkomen zinloos. Die is al volkomen murw gemaakt. Die vreest voor zijn baan of om voor racist te worden aangemerkt. Dit overigens terwijl onze regering in enkele zinnen hele bevolkingsgroepen weg zet.
  Aartsleugenaar Rutte, venijnig en altijd verontwaardigd Kereltje Pechtold (Ja, die van dat appartement, waarover geen woord meer vuil gemaakt wordt), slijmerige Buma, glad-gluiperige Klaver en last but not least- de altijd verkouden ogende en droevig uit de waterige ogen kijkende Asscher: jullie liggen aardig op schema.
  In Wassenaar zijn de koffers reeds gepakt en is men begonnen aan de laatste noodzakelijke banktransacties; er zich terdege van bewust zijnde dat Engeland deze keer niet ver genoeg zal zijn.
  En ditmaal komen ze NIET meer terug.
  Wat zal resten, zijn de eeuwenoude, vermolmde botten en de lucht van ontbinding van de recent geplaatste aanwinsten in de kelder van Delft, zodat we die tot het einde der tijden (wat overigens niet zo lang meer zal duren als het op deze manier doorgaat) in dankbare herinnering mogen vereren. En vooral mogen onderhouden.
  Nee, ik roep niet op tot “openlijk verzet”.
  Ondanks de door velen van ons o-zo-graag geloofde “heldendaden” in met name WOII en vorige eeuwen (en waar we zo goed aan verdiend hebben.)
  Ik vertrouw simpelweg op medelanders, die genoeg woede en verontwaardiging kunnen opbrengen om
  “Het zwaard van de Islam” terug te brengen naar de proporties was het eigenlijk is: namelijk een prullerige kopie van een Zwitsers zakmes!

 9. nobody zei:

  In reactie op *punt 50*
  Epeticus leefde als geboren slaaf en in het begin van onze jaartelling, wij leven in 2018. Filosoferen is geweldig en een kunst, vooral als je er tijd voor hebt. maarrrr ik leg me nergens bij neer zoals de lijfspreuk van die arme man want hij had niets te wensen en geen kansen dus……. maar wij wel, sterke oeroude Nederlanders, we laten ons niet onder de voet lopen door een met opzet in gang gezette horror invasie van een allesverslindende en vernietigende en ziektemakende en minachtige klaargestoomde kannibalen om onze oude culturen in Europa bewust en op onze eigen kosten weg te vagen op een gruwelijke manier. Ik heb geen woede meer maar een allesverterende diepe diepe haat naar die kannibalen, mijn leven wordt nooit meer zoals het was toen ik zag wat ik zag, mijn netvlies is ingebrand en wordt nooit meer wat het was en dat hoeft ook niet. Mijn besluit staat al heel lang vast.
  U kunt vertrouwen op deze medelander.
  Wat een hel

  p.s.
  o ja, alle (zgn.) nederlanders in het mooie buitenland lekker weer stemmen gaan op horrorproduct M. R. , doen hoor en dan weer lekker het zwembad inplonsen.
  Wat een nutteloos leven.

 10. *punt50* zei:

  Beste @Nobody: Ja, een hel zal het worden.
  Ook ik leg me nergens bij neer. Geen sprake van!
  Ligt absoluut niet meer in mijn aard, na een serie volkomen zinloze en vernederende uitzendingen naar Afrika.
  Ik heb daar dingen gezien waar ik regelmatig nog gillend van wakker word: als dat een soort “toekomstverwachting” is geweest, dan vrees ik het ergste voor onze kinderen, de generatie van de huidige mid-veertigers. En hun kinderen? Zó ver durf ik al niet meer vooruit te zien.

  Het wordt een kwestie van het verdedigen van de eigen voordeur, hoewel ik vrees dat ons lange tijd van te voren de wapens al ontnomen zullen zijn.
  Nec Plus Ultra !

Comments are closed.