De Duitse GroKo, een 175 pagina’s tellende fopspeen, zaten de Duitsers en u hierop te wachten ?

Bijna zes maanden zonder een regering die tot handelen bevoegd was, dat was het resultaat van de Duitse parlementsverkiezingen van het  afgelopen jaar en een herhaling van wat de Duitse burgers ook al in de vorige Merkel 3 periode kregen voorgeschoteld, een grote coalitie ( GroKo) tussen CDU/CSU en de SPD.

En om u te laten zien hoe ook de Duitse burger door de politiek bij de neus genomen wordt, wij drukken ons dan voorzichtig en netjes uit, hebben wij de moeite genomen het zogenaamde GroKo verdrag eens voor u door te lezen en hier voor de echte aanhangers van politieke leugens ook op muisklik af te drukken.

175 Pagina’s met gezwollen gepraat, beloftes die iedereen gelukkig ook maar weer snel zal vergeten, want ze worden immers toch niet nagekomen, maar de burger is weer even rustig .

Waarom toch enkele woorden hieraan wijdend, terwijl de meesten onder u met het in Nederland heersende gemeenteraads verkiezingen gelieg dagelijks het maagzuur krijgen. De producent van Rennies beleeft hoogtij dagen. Eenvoudig, omdat de politieke leugens die in de grotere EU landen om Nederland heen verspreid worden, uiteindelijk ook van invloed zijn op wat er ten dele in ons land gebeurt.

Zo is het b.v. interessant eens te lezen ( vanaf pagina 103) hoe onze Oosterburen om denken te gaan met de vluchtelingen  problematiek. Duitsland wil dit jaar niet meer dan 180 tot 220.000 asielzoekers opnemen, om gebeurtenissen zoals in 2015 te voorkomen. Maar Berlijn wil tevens dat de Dublin 3 overeenkomst op de schop gaat, hetgene betekent dat een vluchteling niet langer slechts daar asiel kan aanvragen waar hij voor het eerst de EU s binnengekomen, maar in elk land van zijn keuze en… desnoods zou het hem ergens toch niet bevallen of wordt zijn aanvraag niet in de ogen van de aanvrager adequaat behandeld ook nog in een ander of meerdere andere EU landen.

In duidelijke tekst, gaat de aanvraag in Duitsland niet op rolletjes, dan is de weg naar Ter Apel slechts letterlijk en figuurlijk een paar kilometer en de gevolgen kent u.  Slechts Bible Belt bewoners krijgen hiervan een warm gevoel van binnen, maar uw kind dat net een woning toegewezen zou krijgen moet weer een paar jaar langer in de wacht. Niet dat wij het er niet graag voor over hebben, wij zijn een vriendelijk volkje.

Tevens wil de Berlijnse Führer dat landen die zich niet aan een “eerlijke “verdeling van de naar de EU gekomen vluchtelingen willen meewerken, hiervoor middels minder EU subsidie bestraft worden.  ” Wer nicht hören will, soll bestraft werden ” is het motto en ook daarmee hebben wij ervaring een 70 jaren geleden terugkijkend.

Kortom de GroKo vestigt nog eens de nadruk op wie er in de EU in feite de baas wil zijn en daar hard aan werkt, hetgene ook nog eens bevestigd werd door de plotselinge bevordering van Martin Sellmayr in Brussel, waardoor er nu op 5 EU sleutelposities Duitsers zitten.

Zum Wohl !

 


1 reactie

  1. Tonnie van der Heijden zei:

    Maak het ze maar makkelijk de Gelukzoekers.
    D666 zorgt wel voor een woning, dat staat op hun posters op straat, maar niet voor onze kinderen.
    Ik ga dadelijk ff kijken of er nog woningen zijn want volgende week weten ze niks meer.

Comments are closed.