EU commissaris vluchtelingenzaken Avramopoulos : Er zullen nog veel meer terreur slachtoffers vallen

Overal in de EU zullen in de komende jaren onschuldige mensen het slachtoffer worden van  terreuraanslagen ,aldus de EU-Commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap Dimitris Avramopoulos.

We kunnen de waarheid  ontkennen over meer slachtoffers in onze steden, we weten dat het een realiteit is waar we waarschijnlijk nog jaren mee te maken zullen krijgen,”zei Dimitris Avramopoulos, die voor het eerst ( geldgebrek  ? ) de slechte staat van de veiligheid van de EU erkent, overigens zonder  expliciet het woord  migratie dus de oorzaak, te noemen.

Donderdag heeft de voormalige burgemeester van Athene een toespraak gehouden waarin hij dit jaar 120 miljoen euro beloofde om de EU-steden te helpen de golf van terreuraanslagen die het continent de afgelopen jaren heeft getroffen, een halt toe te roepen.

Aanwezig waren de  Londense burgemeester Sadiq Khan  met de burgemeesters van Brussel, Manchester, Nice, Oslo, Marseille, Berlijn, Barcelona en New York. U ziet , de afwezigheid van een Nederlandse burgemeester bewijst dat afgezien van mogelijk een paar kleinere incidenten ons land niet van belang is in de internationale terreur, of, en dat is meer voor de hand liggend onze “notabelen ” zich liever niet in dit soort discussies mengen.

De EU commissaris beloofde in een poging het falende EU migratie beleid en de nauwelijks bewaakte buitengrenzen toch nog wat te verzachten, de aanwezige burgemeesters te beloven dat de EU hen terzijde wil staan met maatregelen hun steden veiliger te maken !

Wat hij daarbij vergat te vertellen is het feit, dat juist de EU in Brussel  voor een groot deel de oorzaak is dat bij voorbeeld 6 van de Jihadisten betrokken bij de aanslagen in Parijs, de EU binnenkwamen als “normale” vluchtelingen !

En wat eveneens niet ter sprake kwam is het feit dat juist de EU in samenwerking met Duitse en Nederlandse censuur fanaten de nog vrije journalisten en de sociale media in hun activiteiten trachten te belemmeren, de enige bronnen van informatie die de oplettende en geïnteresseerde burger nog ter beschikking staan.

De door een persoonlijke vriendin van de Duitse bondskanselier Merkel geleide censuur organisatie Arvato, deel van de Bertelmann Stiftung, die onlangs nog premier Rutte een “opstapje “verleende , of de felle reacties van Katja Ollongren  om in eigen land bepaalde websites het werken onmogelijk te maken, maken duidelijk dat men zich in Brussel zorgen maakt.

En à propos de vrijheid van onafhankelijke journalisten. Wist u dat ofschoon Nederland nog steeds goed scoort op de lijst van Reporter ohne Grenzen, ons land staat nog steeds met plaats 5 aan de top van de meest “vrije “landen  qua berichtgeving, ons land wel 3 plaatsen is gedaald in de afgelopen 2 jaar, een teken dat het met de vrijheid van de pers in Nederland bergafwaarts gaat. Overigens staat Duitsland op plaats 16

Daarom een charme offensief van Avramopoulos, die normaal gesproken een warm aanhanger is van nog meer crimigranten de EU binnen te laten, maar nu ook begint te begrijpen dat de spanningen in de EU oplopen en men in Brussel niet weet hoe daarmee om te gaan.

 

 

 


6 Reacties

 1. Truitje zei:

  Wat zijn die zogenaamd grote leiders in feite toch simpel,
  haal heel de wereld in huis maar niet verwachten of voorzien dat daarmee terreur wordt binnen geloodst die er nooit meer uit gaat.
  Al die narigheid is gerelateerd aan ISLAM.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Ik denk dat we ons meer zorgen moeten maken om de steeds maar toenemende anti-terreur maatregelen die door regeringen worden getroffen dan om die terreuraanslagen zelf. Het blijft een beetje vreemd dat hoewel alle communicatiemiddelen worden uit-gespioneerd die aanslagen toch niet voorkomen kunnen worden. Ook geeft het te denken dat bij die aanslagen steeds de ID-bewijzen van de daders keurig voor het oprapen liggen.

  In Nederland is nooit een terroristische aanslag geweest. Nòg niet, Maar ons land wordt wel degelijk geteisterd door terrorisme en die terroristen zijn op het Binnenhof te vinden. Paf van het eten en rood van de wijn. Op jaarbasis jaagt ons justitieapparaat in heimelijke samenwerking met de politie en de “gezondheids”-zorg zo’n 500 mensen de dood in door intensief misbruik te maken van bevoegdheden. Bij die slachtoffers zijn ook mensen die het ongeluk hebben gehad strafbare feiten begaan door de overheid te hebben ontdekt. En over die doden van justitie, véél en véél meer dan bij welke terroristische aanslag dan ook, daar horen we nooit iets over.

  Het is allemaal een kwestie van “juiste” berichtgeving.

 3. stormram zei:

  @ truitje, Nee truitje,
  al die narigheid is gerelateerd aan die zgn. “grote leiders”. Die hebben de opdracht (het bevel) gekregen om de islam binnen te laten.

 4. AllIWant zei:

  We zien wat gebeurt.
  Dreigingen en angsten worden uitvergroot tot alibi voor wurgwetten die een optimale controle door big brother mogelijk moeten maken. Om de restanten van een volkomen versleten kapitalistisch systeem grondig op te kunnen opruimen.

  We leven op een vulkaan die ZAL uitbarsten.
  Steeds duidelijker wordt wie daarvan de schuld zullen krijgen: ‘de Russen’!

 5. check zei:

  Laat hij zijn Griekse grote bek houden. Wij krijgen nog 312 miljard van hun dus wat doet deze loser er nog. Vandaag ons geld terug anders verkopen we zijn corrupte oplichters land morgen op de velling per opbod . zie we wellicht wat van ons geld terug

Comments are closed.