Hoe wilt u het hebben, economie groeit of wordt juist geremd ?

Ook vanochtend de krant van slapend Nederland gelezen ? Wie moeten we nu geloven, de Telegraaf of de Telegraag of… en dat is het meest verstandige uw eigen gevoel en datgene wat u dagelijks om u heen ziet ? Wij adviseren het laatste.

Allereerst hier 2 screenshots van de Telegraaf voorpagina van vanochtend, redelijk verwarrend of weer een van de Haagse illusionisten trucs ?

Terwijl de NOS vanochtend jubelend  het bericht doorgaf dat het CBS , het kompas waarop de Haagse bemanning vaart, had verteld dat Nederland momenteel de snelst groeiende economie van alle Europese landen heeft, men vergat er alleen bij te vertellen dat dit te danken is aan de weldoener van Den Haag, St. Marcus, wij, d.w.z. eigenlijk moet dat zijn “zij “gaan er dit jaar 3 procent op vooruit en het zelfde wordt verwacht in 2019, de kristallen Haagse bol was net van het stof ontdaan, “I can see clearly now  … ” blijkt dat dit weer deels teniet gedaan wordt door een gebrek aan vaklui en dat weer volgens een andere overheidsinstantie het UWV.

Nederland zit te springen om IT-ers , (zouden die de systemen van de overheid eindelijk eens in orde moeten gaan brengen ?) , electriciëns en andere ambachtslieden, waarbij aan het einde er ook nog een tekort blijkt aan verpleegkundigen.

En is het u opgevallen, dat al de mensen die op het overigens aardige plaatje  van de Telegraaf staan blanke Nederlanders zijn, met uitzondering van de verpleegkundige, want die is zwart ! Is dat een waarschuwing, wat weet de Telegraaf meer dan u ?

Maar er is afhankelijk van welke kant u het bekijkt ook hoop. Er wordt niet gezocht naar die grote groepen “hoogopgeleide “vreemdelingen, die nog tot voor kort met hun door Den Haag gewenste komst ons land , dus u voor een ramp zouden gaan behoeden.

De eerste taak van onze nieuwe minister van BuZa, Stef Blok zal dan nu wel luiden, “Steffie ga naar donker Afrika, een knappe Hollandse jongen trekt daar zeker aandacht en probeer wat zwarte dames naar ons land te lokken , zodat het in de vaderlandse ziekenhuizen gaat lijken op  die van Ouagado, veel lachen, d.w.z. voor het personeel en oom Piet die ’s morgens als hij zijn bed uit wordt getrokken opeens meent dat Sinterklaas dit jaar eerder is begonnen dan normaal.

En nu wij het toch over cijfers hebben, cijfers die vroeger, maar dat is lang geleden indien ze van de overheid kwamen een juist beeld gaven van een situatie , nu nog even deze :

3.500.000 Criminele delicten in ons land blijven in rook gehuld 82 procent van de misdaad leidt niet tot vervolging. En de overheid maar zeggen dat de criminaliteit in ons land daalt. Ja, dat klopt want aangifte doen ? U wordt ronduit uitgelachen.

Denkt u er maar even over na !

 

 

 

 

xxx


5 Reacties

 1. AllIWant zei:

  Al die (onopgehelderde) criminele delicten dragen zeker bij aan onze economische groei.
  Want economie heeft geen geweten, vraagt niet waar het vandaan komt, of met wit, grijs of zwart geld wordt betaald.

  Maar het wordt nóg beter als (los nog van de ‘aftapwet’) ook de belastingdienst, FIOD en marechaussee komende zomer gaan spioneren, infiltreren en afluisteren en daartoe weer legers specialisten moeten aantrekken.

  Als we het zwartboek van de recherche mogen geloven is de georganiseerde misdaad al zover doorgedrongen in de bovenwereld dat de penoze hiervan niet wakker zal liggen.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Het is maar net hoe een overheid met statistische methoden omgaat. In het land van de leugens trekt de economie makkelijk aan….maar voor wie? Want in de alledaagse praktijk wordt de arme genomen en de rijke geschonken. En dat is een politieke keuze. Ook diegenen die nog wat spaargeld hebben zitten al een tijdje in het vizier van de overheid en raken allemaal hun spaargeld kwijt. Want als de rente op je spaargeld lager is dan de percentuele prijsstijgingen van de eerste levensbehoeften dat word je natuurlijk sluipenderwijs onteigend. De staatschuld loopt alleen maar verder op, momenteel met 335 Euro per seconde. In plaats van criminele bankiers achter slot en grendel te zetten heeft de Nederlandse regering iets heel anders gedaan: door de bankenredding is staatschuld onder Balkenende en Bos sterk toegenomen.

  En wie mogen opdraaien voor de rente op die steeds groter wordende staatsschuld? Dat zijn de mensen die moeten werken voor de kost en waarvan nog steeds een groot deel zo achterlijk is dat ze steeds maar weer opnieuw op het Haagse tuig van de richel blijven stemmen.

  Succes ermee!

  Ikzelf heb er geen enkele behoefte aan om door criminelen te worden geregeerd en woon nu in een land waar de regering er voor de mensen is. Een referendum houden -de meest directe vorm van democratie- is hier heel gewoon. Mijn nieuwe minister-president heeft het IMF, Monsanto en Soros het land uitgetrapt. O ja, en nog een zakkenwasser: de Nederlandse ambassadeur.

 3. nobody zei:

  Als ik aangifte doe (wat ik amper doe) krijg ik per direct de crisisdienst op mijn nek, waar ik wel niet mee bezig ben, hoe ik dit durf te wagen… ! het is nog erger, je moet maar bloed moeten prikken in het ziekenhuis en je wordt geholpen door een baviaan uit donker Afrika die je arm lek prikt en daardoor de hele nacht een bloeding hebt gehad, gebeld met dienstdoende praktijk en kreeg te horen hoe ik het durfde te wagen om te zeggen dat ik niet geholpen was door een blanke Nederlander. Die kannibaal prikte er op los en keek niet op of om, het zijn beesten, beesten, beesten.

  En beesten horen weer terug in eigen hok.

 4. only you zei:

  Hoe harder de economie groeit des te meer stagneert het verloop ervan, mn alles loopt vast en draait over zijn toeren, dat heb je als er geen maat genomen wordt?

Comments are closed.