In Italië klonk de laatste wake up call voor Europa en wat Nederlanders daarvan kunnen leren

De vraag die we ons inmiddels mogen stellen, zeker na de afgelopen Italiaanse verkiezingen, wat smelt er sneller, het ijs op de poolkappen of de belangstelling voor Europa d.w.z. de EU. Overduidelijk mag zijn dat een ongelimiteerde immigratie, niet de door velen zoals Merkel en Rutte gebrachte culturele verrijking heeft gebracht, die u werd voorgespiegeld.

Zestig procent van de Italianen die hun stem uitbrachten deden dat voor een partij die anti migratie is, EU sceptisch en pas daarna zich bezig houdt met de ronduit belabberd slechte situatie op de Italiaanse arbeidsmarkt.

Zal de nieuwe Italiaanse regering bestaan uit een niet werkbare coalitie zoals de nieuwe GroKo in Duitsland of de al even slechte coalities van Rutte 2 en 3, coalities gesmeed om de desbetreffende regeringsleiders in het zadel te houden, maar niet om een land op een juiste, correcte wijze te besturen, waarbij u het “America first” van de president van de Verenigde Staten, Donald Trump rustig mag vervangen door “Deutsche zuerst”, of “Nederlanders vooraan” , daarbij doelend op de oorspronkelijke bewoners van die landen, die met hun inzet van het land gemaakt hebben wat het nu is en zien hoe door slechts op eigen belang gebaseerde kabinetten, alles wat zij hebben opgebouwd in rap tempo wordt afgebroken.

De belangen van Nederland werden en worden verkwanseld om een coalitie in stand te houden, en wij  zullen het blijven herhalen, om de figuur Rutte het land de finale doodsteek te geven, ondanks jubelende berichten van braaf aan het Haagse lijntje lopende instanties als het CBS en het CPB.

Wat kunnen wij van de verkiezingsuitslag in Italië leren ? Als je de MSM mag geloven niets, want met wat schampere opmerkingen dat het in Italië nooit iets zal worden, sinds het einde van de 2e wereldoorlog , 65 kabinetten  en Italië nooit tot de EU had mogen toetreden , wentelen Nederlanders zich in zelfgenoegen.

Wij hebben het toch maar mooi voor elkaar, de criminaliteit daalt ( daar er geen aangiftes meer gedaan worden omdat die voor ruim 80% niet worden behandeld ) veiligheid is nauwelijks een woord dat veel bewoners met name van de grote steden nog kennen ( in Amsterdam kun je binnenkort Israëlisch eten onder camera toezicht, de dader van de een paar weken geleden gepleegde vernielingen die een herhaling aankondigde loopt gewoon vrij rond) , IS aanhangers komen het land binnen, worden vriendelijk ontvangen, krijgen na een korte straf  van 3 jaar een enkelbandje om, waarna zij een schiethal op zolder kunnen beginnen. De IT systemen van de overheid zijn als ze al werken ( nee ) niet op elkaar afgestemd, zodat als u langs de grens woont de kans maakt eerder een Duitse politieagent en ambulance aan te treffen dan een Nederlandse. De belastingdienst tracht het hoofd boven water te houden om met gestolen gegevens “belastingontduikers “op het spoor te komen. Uw telefoon of internetverbinding is inmiddels een pretpark geworden voor een zooitje ambtenaren, die met het oprekken van een wet, waar uw 2e Kamer vertegenwoordigers mee instemden , gezellig kunnen meelezen of luisteren. Een referendum, raadgevend of bindend, zo ver het ooit bestond ( EU / Lissabon) werd het gewoon net als het Oekraïne referendum opzij geschoven. U, de burger zou te dom zijn om deze “hogere  politieke balanceerkunst “te begrijpen. Nog mits netjes schrijven wat je denkt ? Binnenkort afgelopen. De censuur waakt voor uw geestelijk welzijn.

Zijn dit zaken om trots op te zijn, hebben wij het over Italië ? Nee, we hebben het over Nederland, waar economische gelukszoekers binnen 6 maanden een huis MOETEN krijgen, terwijl u daar 6 jaar op wacht. Nederland waar iedere 1e, 2e of 3e generatie nieuwkomer met alle egards wordt behandeld, er in een nacht in een straat 4 auto’s in brand worden gestoken en de politie droogjes opmerkt dat het weleens om opzet zou kunnen gaan.

Had al veel eerder wat opgestoken van Beppe Grillo en zijn Cinque Stelle beweging, de man die onvermoeibaar tegen de politiek in zijn land aanschopte, een politiek rattennest identiek aan het Nederlandse, een man die niet ophield te waarschuwen voor de vraatzucht van deze opportunisten en die nu na ruim 7 jaren zijn oproep beloond zag.

Was er ooit in Nederland iemand die zich ondanks dat hij of zij een gemakkelijk leven kon leden zich voor het land inzette ? Nee, en dat is begrijpelijk, want het zou parels voor het overgrote deel van de zwijnen betekent hebben.

Het is in Nederland inmiddels een verloren strijd, want het met elkaar eens zijn, de rangen sluiten, de schouders er onder, het was en is  allemaal tegen dovemans oren.

En daar zult u het mee moeten doen !


4 Reacties

 1. Ariën Ebeltjes zei:

  Volgens mij is Nederland nog steeds een veilig land.
  Alleen zijn we niet meer veilig voor onze overheid.
  Dit is niet iets van het Rutte tijdperk.
  Dit is ingezet door Lubbers.
  Kok heeft destijds ook behoorlijk huisgehouden.
  Ik heb wel het idee dat steeds meer mensen wakker worden.
  Het positieve is dat er maar een paar procent van de mensheid ziek is, de rest is van goede bedoelingen, slapen alleen maar.

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Goede bedoelingen hebben we niks aan we moeten de gelukzoekers naar huis sturen.
  Als een Nederlander 6 jaar op een huis moet wachten (en dat is zo) heet dit discriminatie
  en daarom zouden onze niksnutten van de gemeente en regering naar huis moeten.
  We hebben niks aan die lui.Meteen uit Europa stappen geen euro meer want met een paspoort kopen MOET je pinnen en ons WETTIG BETAALMIDDEL is niets meer waard.
  Eerst paspoort kopen ondertussen gepind ophalen en dan zeggen ze doodleuk U moet hier pinnen en dan zeggen NEE hier is cash geld, kijken of ze het willen? Hier doen ze er alles aan om oewe leste cent af te pakken, ik snap het niet meer. NEXIT graag. Stemmen is niet nodig de uitslag is al bekend.

 3. Marco zei:

  @Ariën Ebeltjes: de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.
  Was het niet al Lubbers die zei: “Nederland is ziek”?
  Chronisch of neurotisch slaapziek, voor mijn part. We zijn zo moe, want we hebben ’t altijd druk, druk, druk.

  “Laat ‘ze’ het maar oplossen, want ze worden ervoor betaald”.
  “Wij betalen belasting en gaan – misschien – naar de stembus. Voor nog méér medeverantwoordelijkheid hebben wij echt geen tijd. Bovendien doen ‘ze’ toch wat ze willen”.

Comments are closed.