Nieuwe islam terreur aanslagen komen eraan, de vraag is echter waar en wanneer

Nadat in Frankrijk n.a.v. de recente Islamtische terreuraanslag in Carcasonne en Trebes er 4 doden en een aantal gewonden te betreuren zijn en de politiek zoals van ouds weer jammert en weeklaagt, om daarna de burger weer in de steek te laten met de door die zelfde politici veroorzaakte problemen, is de vraag waar en wanneer de volgende aanslag plaats zal vinden.

En maak niet de vergissing dat aanslagen slechts plaats vinden in grote steden zoals Nice, Parijs, Londen, want het voorbeeld Trèbes toont aan dat zelfs in een gemeente met net iets boven de 5.500 inwoners het noodlot kan toeslaan. Iedere Nederlandse gemeente zou hier voor in aanmerking kunnen komen.

Maar de politieke zachte heelmeesters laten weer stinkende wonden achter, wonden die door blijven etteren en waartegen geen enkele politicus maatregelen durft te nemen, behalve dan wat opgewonden getwitter of een berichtje in de MSM.

Het enige EU land dat ondanks een centrum linkse regering iets aan de terreur wil doen is Denemarken. De alles goed praat lobby van hulporganisaties wordt  het sluiten van de subsidiekraan aangezegd, de bouw of het zich ontwikkelen van getto’s wordt aangepakt, het land duldt geen niet westerse immigratie meer en er komen zelfs dubbele straffen voor misdaden begaan die in verband  staan met de getto criminaliteit.  Wat er van dit in Denemarken als 22 stappen plan terecht zal komen is zoals gewoonlijk in de politiek nog maar af te wachten.

Maar de gekte van de rechterlijke macht blijkt in vele gevallen een stok tussen de spaken te steken van maatrgelen die de paar overgebleven nog wel over lef beschikkende politici durven te nemen. Een IS “strijder “die in belgië zijn straf had uitgezeten, zijn belgisch paspoort hem was ontnomen zou moeten worden teruggestuurd naar zijn geboorteland Marokko. De Belgische rechter bepaalde echter dat dit niet kon, want e.e.a. zou in strijd zijn met artikel 3 van de rechten van de mens, dat inhoudt dat personen niet mogen worden teruggestuurd naar hun land van herkomst, als hen daar gevangenisstraf en erger dreigt.

De haast misdadig opererende advocaten die dit soort gevallen behandelen zou hun lidmaatschap van de orde ontnomen moeten worden, daar zij zich indirect schuldig maken of in ieder geval meewerken aan terreur, maar uw weet  inmiddels dat zeker in ons land de realiteit geheel anders is.  Zelfs het afnemen van b.v. een Nederlands paspoort is haast ondoenelijk, weer ingegeven door een volkomen verouderde wetgeving die nooit heeft voorzien in deze huidige chaos.

En om u nog een beter beeld te geven wat ook u achter ook achter de door u veilig gewaande dijken staat te wachten, lees eens het artikel in de Washington  Post:    “‘The Jihadist plan to use women to launch the next incarnation of ISIS’ .

De schrijvers Saoud Mekhennet en Joby Warwick waarschuwden  voor het inzetten van vrouwen en kinderen bij terreuraanslagen :

Islamic State Leaders have issued explicit directions to female returnees to prepare for new missions that include carrying out suicide attacks and training offspring to become futures terrorists… For the children of ISIS target practice start at age 6. By their teens, they’re ready to be suicide bombers.”

De zgn. Jihad zal zich na het verslaan van de IS in het nabije Oosten verplaatsen naar Europa en dus ook naar Nederland, ook al tracht Den Haag door het verzwijgen en laten wegkijken u doen geloven dat de situatie in ons land niet zo erg is als elders.

 

 


3 Reacties

 1. Fenny zei:

  De islam met hun ideologie en eigen wetten (de sharia) zitten al in onze NEDERLANDSE POLITIEK EN GEMEENTERADEN met onze NEDERLANDSE WETTEN
  In islamitische landen is GEEN democratie
  Moslims die trouw zijn aan het land van herkomst en 2 paspoorten hebben horen niet in de politiek van Nederland thuis.
  Die hebben hun eigen agenda

 2. formidabele zei:

  Ze hebben ze met hun beleid nog bijna expres binnengehaald en achteraf lopen heremieëren?
  Exact het beleid vanuit PLAN21 door de NWO: ‘SCHEP WANBELEID EN CHAOS,DAN BLIJVEN WE AAN DE MACHT’?

Comments are closed.