Paus Fransiscus : Donald Trump is geen christen en het antwoord van Trump hierop. ( video 2 x)

Af en toe valt er nog wel eens wat leuks te zien op het world wide net. Zoals paus Fransiscus bekend van zijn rol in het Videla regime, waarbij 2 van zijn parochie genoten spoorloos verdwenen, die in een interview met de YouTube zender van het Vaticaan vertelt dat hij Donald Trump geen christen vindt.

Hier de 1e video met Engelse ondertiteling :

En dat liet Trump natuurlijk niet op zich zitten. Nu kunt u van de man denken wat u wilt, maar gevoel voor droge Amerikaanse humor en recht voor de raap uitspraken kan hem niet ontzegd worden. Hier video 2


5 Reacties

 1. joepiedepoepie zei:

  de paus is geen instrument van de mexicaanse regering, maar wel een instrument van de satanistische NWO, hij is een puppet die nuttig is voor de machtselite en ook achter de plannen staat.

  Het hele vaticaan is trouwens een satanistische kliek, en dit al eeuwenlang.

  Fransiscus is wel één van de allermeest verdorven pauzen van de afgelopen decennia, de twee borgia pausen was waarschijnlijk echter erger.

 2. Eelke Piers zei:

  Het wordt tijd dat deze paus het Nieuwe Testament eens gaat lezen. Daarin verteld Christus haarfijn hoe hij als voorbeeld moet leven.
  Heeft ook iets te maken met de splinter en de balk

 3. Jules van Rooyen zei:

  Bij alle welgemeende ophef over deze paus, beste redactie, moet wel bedacht worden dat hij de puppet is van het duo Obama en Killary-Clinton en het systeem. “Regime change”, is niet enkel beperkt tot enkele staten, maar ook de pauselijke zetel in het Vaticaan. De eeuwenoude talmud strijd tegen het Christendom, is zo oud als Golgotha, en drie dagen later, Christus Verrijzenis uit het graf. Dat hebben de farizeeërs nooit kunnen verkroppen. Het begon met de gevangenzetting van Petrus en Paulus in Jeruzalem, de Christenvervolgingen in Rome tijdens en de eerste drie à vier eeuwen van onze jaartelling, tot en met de in bezitneming van de Amerikaanse talmud kolonie met de oprichting van de private Fed bank in New York, in 1913. De Amerikaanse regering is de gewapende arm van de Wallstreet banksters en de huidige talmud staat, in het Midden Oosten. Daarvoor was dat de Engelse regering tot aan 1945, in dienst van de City. Hoe het gaat aflopen, valt niet te zeggen. Misschien kan het tij keren als Trump ook het buitenland beleid in handen krijgt. Daar is hij nu van afgesneden. MIsschien zal dat het einde betekenen van de voortdurende regime changes en de diabolisering van Poetin.

 4. dolphin zei:

  wahaah de paus , en dan ook nog deze in t bijzonder, vertelt over een ander dat ie geen goede christen is .
  Mn levenlang hoor ik dit ook al uit de monden van atheisten die dat tegen christenen zeggen , tja zij zijn de bijbelexperts uiteraard.

  Maar deze paus denkt dat wij zo dom zijn te geloven dat hij de leider is van een christelijk instituut , en dat wij niet weten dat de hele katholieke kliek inclusief regeringen valt onder de oude babelonische kliek en al zn vertakkingen tot de islam toe en dat hun motto altijd :”geloof wat je wilt als het het maar niet de joods/christeijke basis is , en laat ons de zaken regelen”. geweest is.

  geef ze macht en ze zullen het misbruiken voor zichzelf ten koste van alles wat ons lief is !

 5. Fenny zei:

  Gisteren op tv gezien hoe de paus ( vriend van max) toen hij nog aardsbischop was , de pedofielen de hand boven het hoofd hield
  Wat een vreselijke bende al die geloven
  Ze zijn er voor hun eigen genot BAH

Comments are closed.