Update Arrestatie Carles Puigdemont – Finnen verraden de Catalaan aan de Duitsers ( video)

Nogmaals !!

Lezers hoe je ook denkt over de voormalige Catalaanse president Carles Puigdemont en de verkiezingen van de Catalanen over de afscheiding van Spanje, zoals wij in ons eerdere artikel al schreven,  “Zitten je vrienden wel bij de VARA, of…. bij de Finnen of…. bij de Duitsers”.

Hier een stukje Duitse tekst en foto van de Kieler Nachrichten  van hedenmiddag :

Lob für Polizeiarbeit

Schleswig-Holsteins Innenminister Hans-Joachim Grote (CDU) lobte die Polizei für den erfolgreichen Zugriff zur Vollstreckung des Europäischen Haftbefehls. Nach Informationen von KN-Online hatten die finnischen Sicherheitsbehörden das BKA am Sonnabend über die bevorstehende Autofahrt Puigdemonts in Kenntnis gesetzt. Das BKA habe das Landeskriminalamt mit der Festnahme betraut. An der Polizeiaktion waren neben Spezialkräften der Landespolizei auch Beamte der Bundespolizei beteiligt. Spanischen Medien zufolge haben auch die deutschen und dänischen Behörden zusammengearbeitet und beschlossen, dass Puigdemont in Deutschland festgenommen werden soll, weil zwischen Deutschland und Spanien bessere polizeiliche Verbindungen bestehen.

Wij nemen aan dat u e.e.a. begrijpt. De Finnen hebben nadat Puigdemont uit hun land vertrokken was, de Duitsers op de hoogte gesteld dat Puigdement onderweg was naar Duitsland.

Opvallend is dat om vanuit Finland naar Duitsland te komen je daarbij door Denemarken moet, maar de Denen Puigemont gewoon door lieten reizen, ofschoon de vraag gesteld mag worden of ook niet zij, de Duitsers informeerden, want Puigdemont werd slechts enkele kilometers na de Deens Duitse grens aangehouden.

Maar, en daar gaat het om, u ziet dat een individuele burger wat hij ook gedaan mag hebben, het slachtoffer wordt van in dit geval Spaanse politici, waarbij de regering in Madrid een bedenkelijke reputatie heeft als het gaat om corruptie en fraude.  Over de Duitsers zullen we maar zwijgen, eerst onder het valse voorwendsel van menslievendheid de poorten wagenwijd openzetten voor iedere willekeurige IS terrorist en dan nu de politie lof toezwaaien dat men deze “Spaanse burger ” heeft kunnen arresteren.

Zoals wij reeds schreven, “Moffen blijven Moffen ” en zet u schrap voor de Duitse suprematie in Europa, iets waar Den Haag  volop aan mee werkt en u het slachtoffer zult worden.

En voor de liefhebbers die het Duitse gevaar wel aan zien komen , deze :

 


12 Reacties

 1. JaapJan58 zei:

  Terwijl Belgische social media gebruikers boos zijn en schande spreken over het feit dat iedere willekeurige iS terrorist vrijelijk door de EU kan reizen en nu Puigdemont dankzij de gecombineerde “inzet “van Finnen en Duitser is gearresteerd, blijft het aan de Duitse en Hollandse zijde stil. De Duitsers geven hun politie en OM gelijk, wat kun je anders verwachten ? en de Hollanders ? ja even geen tijd , feestje .

 2. Vrolijk en Co zei:

  Sterk stukje Gestapo mentaliteit, want Puigdemont reisde na Finland ook nog door Zweden, niets aan de hand, daarna Denemarken, weer niets en toen sloeg de val dicht.
  Waar doet mij dit ook weer aan denken ?
  Maar gelukkig voor Puigdemont dat hij niet door Holland reed, want dat was kat in het bakkie geweest voor de Marechaussee , OM en wat we nog meer van die troep hebben.
  Goed zo Duitse politie, dapper , zo kennen we jullie weer !

 3. andre zei:

  wat moet puigdemont in finland zoeken?

  ik kan maar 1 ding verzinnen en dat is dat stalin die geen rus was een 1 tweetje heeft gedaan met franco en ook dit gaat uitkomen let maar op.

  finnen dan moet ik denken aan marokko en ook daar gaat het als een speer met tegen de 5% pj dankzij het IMF want er moet haast gemaakt worden.

 4. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  De banken persen deze arrestatie bij de Spaanse regering af: als Puigdemont en de zijnen niet worden gearresteerd en de “democratie” (het kapitaal-fascisme) niet wordt hersteld in Catalonië dan draaien de banken eenvoudig de geldkraan dicht voor Spanje. Zolang het misdadige monetaire systeem van de Federal Reserve niet wordt veranderd zal er niets veranderen aan de fascistoïde politiek van ook de EU. De Duitse en Spaanse regering hebben zichzelf weer eens met een bruine saus overgoten. Franco, Hitler, Guernica……waar kennen we deze namen toch van? Ik weet zeker dat de “gewone” Duitser zich doodschaamt voor deze misselijkmakende arrestatie en ik hoop nu maar dat iedereen inziet dat het Duitse volk en de Duitse regering heel verschillende belangen hebben.

  Overal waar Merkel tijdens haar verkiezingscampagne is geweest is ze uitgejouwd en zelfs met tomaten bekogeld. Iedere dag zijn er in Duitsland “Merkel muss weg” demonstraties. Dus neem deze ranzige arrestatie het Duitse volk niet aan.

 5. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Kijk maar eens onder de noemer “Merkel ausgebuht und ausgepfiffen”. Dan weet u precies hoe het Duitse volk over hun nieuwe Führer denkt.

 6. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Bedankt voor de aandacht aan deze arrestatie GN. Heel belangrijk dit en ik vermoed dat deze arrestatie nog een lange staart gaat krijgen.

 7. JoMMy zei:

  Ben ongelooflijk blij dat ik over 12 dagen op veilige afstand woon van dit doorgedraaide continent. (En daarbij nog driekwart. van mijn ABP over houd!

 8. Marco zei:

  Voor de een symbool van vrijheid en onafhankelijkheid, voor de ander een politieke prutser die zich probeert te onttrekken aan de consequenties van zijn onbehoorlijk bestuur.
  De vrijheid van de een is de onvrijheid van de ander. En de Duitsers worden weer ‘Moffen’ genoemd, omdat ze zich formeel houden aan internationale afspraken.

 9. Jules van Rooyen zei:

  Het spijt me, beste redactie, maar ik kan me niet vinden in uw opzet. Die Piegdemont was een opportunistische opstandeling tegen de Spaanse verkozen regering. Catalonië is onderdeel van Spanje, en nu zal hij veroordeeld worden, conform de wet. Geen enkele regering kan tolereren, een situatie, waarbij een provincie zich afsplitst van de natie. De enige die zich hier wel op toelegt, is die vervloekte Brusselse EUSSR, die de lidstaten wil oplossen, die naties en volken wil opheffen, om, ongekozen, de absolute macht in Europa te veroveren.

 10. Lies zei:

  Nu hebben we politieke gevangenen in de EU. Hoezo democratie en vrijheid van meningsuiting?

 11. check zei:

  @ Jules van Rooyen,

  Veel lezers begrijpen de situatie in Catalunia totaal niet . Van de 7 miljoen Catalanen die in Catalunia wonen is meer dan de helft geen originele Catalaan , maar zijn veelal afkomstig uit het toen arme zuiden , die naar Catalunia zijn geëmigreerd omdat daar werk was. Die willen helemaal geen afscheiding van Spanje, integendeel juist niet. Dankzij deze mensen is Catalunia opgebloeid want de zuiderlingen werkte voor een laag salaris. Wat veel mensen niet weten dat de vorige president Mass en nog een aantal kornuiten de boel hebben getild. Mass is veroordeeld en heeft gevangen gezeten, maar helaas hebben ze hem niet uitgekleed zoals dat IN NL gebeurt , want hij heeft nog steeds een grote villa aan zee hier op Menorca., Puigdemont is een hufter , geen knip voor zijn neus waard en een enorme lafaard. Hij is tig keer gewaarschuwd , maar heeft het volk opgehitst en doorgedramd met een illegaal referendum dat gewoon een farce was. De tegenstemmers zijn gewoon niet gaan stemmen en wat de voorstemmers betreft zijn veel op diverse zgn stembureaus gaan stemmen , dus veelal 4 of 5x gestemd. Puigdemont is een gesjeesde jurist uit Girona en een enorme klaploper die over de hoofden van de argeloze burger zijn zakken wilt vullen.
  Ik woon al 18 jaar in Spanje , heb vrienden en familie in Catanunia wonen. Om geen ruzie te krijgen stel ik me neutraal op, maar geef ze een ding mee m.n. dat het economisch ONBESTAANBAAR is dat de Catalanen hun eigen broek kunnen ophouden. De gedachte was, dat ze in Brussel wel de hand konden ophouden als het fout zou lopen.
  Nogmaals Puigdemont is een loser en lafaard , want als hij een echte vent en leider was geweest dan was hij gewoon gebleven en pal voor zijn daden blijven staan. Nu heeft hij zijn zin, want de economische schade is mega , maar veel erger de enorme tweespalt onder de bevolking. Het ga zelfs zover dat familie, vrienden niet meer met elkaar willen praten.

Comments are closed.