Verontwaardiging van 2e Kamer over inkomsten verhoging ING directeur Hamers ,LACHWEKKEND

Niet vaak wordt zo duidelijk hoe politieke partijen staan te dringen om even in de kortstondige belangstelling te komen als nu voor de gemeenteraadsverkiezingen.  De aangekondigde verhoging van het inkomen van ING CEO Ralp Hamers kwam als een geschenk uit de hemel, want wat konden we lekker scoren door de verontwaardiging te laten blijken.

Moe , maar voldaan konden de uitgeputte Kamerleden toasten op het feit dat zij middels hun protest toch maar eens duidelijk aan de kiezer hadden laten weten, dat dit soort elitair gegraai in ons genivelleerde volksrepubliekje absoluut niet kan. Dat hadden ze toch maar mooi verhinderd en dat voelt goed aan.

Of er een dergelijke gemaakte verontwaardiging ook had plaats gevonden als er geen verkiezingen op handen waren wagen wij ernstig te betwijfelen en…. als het gaat om het schaamteloos uitdelen van belastinggeld aan wat zich in onze eigen DDR , het koningshuis , noemt, dan kunnen wij u verzekeren, dat geen  Kamerlid het zou wagen zich hierover in het openbaar uit te laten, laat staan kritiek uit te oefenen. Dat is slecht voor de loopbaan, waar de bazin van het grote politieke banencarrousel  nog altijd van achter de schermen bepaalt wie waar en wat mag doen.

En dacht u nu werkelijk dat Hamers zijn centen niet ontvangt ? Dan bent u net zo dom als een Kamerlid, ofschoon daar niet zo veel voor nodig is als wij naar het intellectuele gehalte van die 150 manentjes en vrouwtjes kijken die beweren u te vertegenwoordigen. Met uitzondering van een handje vol evenaren zij in domheid met de kabinetsleden, maar ook dat is in Nederland inmiddels een koud kunstje.

Zoals een van onze reageerders opmerkte, er zijn talloze manieren om een CEO of andere leden van een bedrijfstop te belonen, maar ging de ING top in haar arrogantie net even een brug te ver, hetgeen ook wel weer verklaarbaar is. Met 3.2 miljoen mensen die naar de ontknoping van “wie is de mol keken ” , het gretig opgezogen nieuws dat Jinek moeder wordt, het mateloze verdriet van Yolante over het verlies van haar vriendin en tenslotte  Imca Marina die hoopt voor de koning te mogen optreden, word het culturele peil van de gemiddelde burger weer duidelijk weergegeven.

Stakkers !


3 Reacties

 1. check zei:

  Ons kent ons bij de financiële wereld en hun politieke zakkenvullers nietwaar ?
  Eerst bij de belastingbetaler moeten aankloppen , nadat president directeuren op een vreselijke en schofterige manier hun zakken hadden gevuld. Terug storten of op zijn minst justitieel onderzoek met eindresultaat verbeurdverklaring van alle bezittingen plus een tiental jaren brommen, geen spraken van. Met een geleerd gezicht allerlei commissies benoemen , vol met leeghoofden en dan met een dik nietszeggend rapport komen , met feiten die iedereen allang wist.Het bestuur van shithol land is corrupt en verrot , maar helaas geen Trump die eens de bezem erdoor haalt. Want iedereen is anti Trump, maar waarom dan. Hij doet en voert uit wat hij zijn kiezers heeft beloofd en heeft maling aan de nieuwe wereldorde, zoals al die vorige slaven als president hebben uitgevoerd. Rusland is nu de vijand en waarom ? Omdat Poetin schijt heeft aan de pooiers van de nwo of andere criminele organisaties als een Bilderberg. Geen de Rothschild als centrale bank van Rusland zoals in de meeste landen van de wereld. Poetin en Trump breken deze macht en daarom zijn ze de vijanden van het volk. Het zal toch iedereen met een greintje verstand duidelijk zijn waarom het allemaal draait. Maak Rusland weer de vijand , boycot het land en voila de nwo heeft het weer voor het zeggen en kan op een wereldoorlog of gewoon een nieuwe wapen wedloop is natuurlijk weer lekker zakken vullen. De Engelsen stappen uit de EU waanzin en gelijk zijn het de paria’s van Europa. Stel je voor als binnen een paar jaar blijkt hoe geweldig het daar gaat, net zoals bij die andere non EU landen, dan hebben ze een geweldig probleem. Daarom willen ze haast maken om de weg terug onmogelijk te maken, door een centrale bank, een fiscale EU , een EU leger en alle macht aan Brussel. Met medewerking met de criminele in den Haag. Laat Poetin maar komen misschien is dat de enige manier om van deze oplichters af te komen , helaas

 2. nobody zei:

  Geef mij ook maar Poetin en Trump, wat was ik blij om te zien dat die geweldige man het gewonnen had van die griezelvrouw, maar ze moeten het nu wel even doen natuurlijk, en wat de ING betreft, ik heb nooit begrepen waarom jullie prachtige Nederlanders daar je geld stallen, hoe dom kun je zijn. Nou moet ik uitkijken want anders staat de Gestapo hier weer voor de deur. Als ik toch denk aan mijn grootouders, wat een respect, die in de hongerwinter uitgehongerde geraamten uit de randstad opvingen en die weer dik en rond en gezond weer terug gingen, zonder één bedankje, och zei mijn grootje, ze sturen vast nog wel een kaartje, nietssssssssssss. Dank voor stank. Wat die Rotterdammers niet wisten, was dat er ook onderduikers waren, die hebben elkaar nooit ontmoet. Men was bevreesd voor alles. En nu weer terug naar het geld, en de ING jullie mensen zijn debet aan alles wat er gebeurt in je mooi landje, ik vertrouw niemand meer. Ik ga nooit meer naar de stembus want dat is een lachertje, vorig jaar nog op mijn tandvlees naar een stembus gelopen: Oekraïne weggestemd, en moet je die viespeuken zien, alles wordt je door de strot gedouwd, en nog erger… op PVV gestemd en ze mogen niet meedoen, m.a.w. WIJ dus worden compleet aan de kant gezet.
  Ik zeg Poetin en Trump, oh de deurbel toch geen Gestapo?

 3. Bozeburger zei:

  Bulderend van het lachen drukken banken ons door de strot dat ze geen keus hebben om de burger nog maar 0.05 procent rente te geven op zijn spaargeld, terwijl er ongelooflijke miljarden onder de directies worden verdeeld.
  Wanneer oh wanneer komt het volk in opstand?

Comments are closed.