Vuurwerk van Nigel Farage : hoe je de EU kunt vernietigen ( video)

Gaat u er even voor zitten en geniet van het verbale vuurwerk van Nigel Farage, die uitlegt waarom zijn land de EU verlaat en zijn toehoorders uitlegt waarom ook zij hun politici moeten bewegen voor hun land het zelfde te doen.

Natuurlijk een stuk retoriek en niet zonder eigen belang. Maar los van het inhoudelijke waar we over kunt discussiƫren, kent Nederland een man of vrouw die toehoorders zo in de ban weet te houden met een spitsvondige toespraak ?

Over de achtergrond van Farage doen veel verhalen de ronde, maar vast staat dat als het gaat om een onderbouwd EU sceptisch verhaal, Fraage altijd volle zalen weet te trekken, waarbij de Engelse taal zich voor sarcastisch plaagstoten zeer goed leent mist je daartoe over de nodige vaardigheden beschikt.

En die heeft Farage, daar kunnen we op vertrouwenĀ  ! De EU verbaal vernietigen, het is hem toevertrouwd !


2 Reacties

 1. Joost B. zei:

  En zoals altijd met Farage een bevlogen speech uit het hoofd met enkel een paar steekwoorden op papier, vergelijk dit eens met het armetierige optreden van Prutte jongstleden bij dat Duitse instituut waar hij nog geen drie woorden uit het hoofd kan opzeggen zonder weer op het inlegvelletje onder zijn neus te moeten spieken..

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Ik was al blij met de uitspraak : hoe je de EU kunt vernietigen maar helaas ik denk dat het daarbij blijft want hier luisteren ze niet naar het gewone volk.
  Ze rotzooien maar aan daar in Brussel met nog 27 gekken, die zelfs geen vragen stellen bij de beoogde opvolger van Juncker.
  Een teken dat het een rotzooi is en er niemand is die deze Job kan uitoefenen naar behoren.
  Dus een NEXIT is ZEER op zijn plaats. VANDAAG NOG.

Comments are closed.