Weer een moslim terreur aanslag in Frankrijk, politiek reageert zoals gewoonlijk met holle frases

Een 30 jarige Fransman van Marokkaanse afkomst  heeft eerst in de Zuid Franse stad Caracassonne en later in het vlak daarbij gelegen plaatsje Trébes 2 aanslagen gepleegd waarbij 4 doden vielen en de aanslag pleger door de Franse M.E werd doodgeschoten. De man had de vrijlating geëist van Salah Abdeslam.

De afloop  van de gebeurtenissen over deze zoveelste terreuraanslag in Frankrijk zijn zelfs in de Nederlandse MSM  uitvoerig belicht, zodat wij daar niets aan toe hoeven te voegen.

En unisono stonden de EU regeringsleiders en niet te vergeten Stef Blok die in Brussel weer eens voor een gezellig rondje niets opbrengende luchtballonen blazen bijeen waren , klaar om hun steun en solidariteit uit te spreken. Van weinig soelaas voor de nabestaanden van de door de aanslag getroffen slacht- offers. Argeloos naar de supermarkt U gaan, een soort Jumbo en dan niet meer thuiskomen, het kan ons allen overkomen.

Bewondering voor de helaas afgelopen nacht aan zijn verwondingen overleden Franse ME officier, die op vrijwillige basis de plaats van een gegijzelde Supermarkt mevrouw overnam en toen de ME haar aanval inzette door de gijzelnemer zwaar werd verwond. Ziet u een Nederlandse politieman zoiets al doen ? Mogen wij even in herinnering brengen dat terwijl een Palestijn een Joods restaurant in Amsterdam aan het vernielen was, Allah Akhbar roepend TWEE Amsterdamse politieagenten niet ingrepen, omdat zij eerst moesten wachten op aangevraagde versterking !!! Holland op z’n best !

En weer zullen moslim organisaties ook hun medeleven uitspreken, waarna alles weer gewoon zijn loop neemt en we wachten op de met zeker- heid komende volgende aanslag. Maar daadwerkelijk eens harde niets ontziende maatregelen nemen, daar loopt de EU politiek met een grote boog omheen.

Nu is het natuurlijk onmogelijk om alle niet echte Fransen , of zo u wilt niet echte Nederlanders bij  kop en staart te pakken en het land uit te zetten. Veelal hebben deze mensen een Frans c.q. Nederlands of ander EU paspoort en nationaliteit en eigen burgers uitzetten mag nu eenmaal niet. Daarbij komt, dat om de circa 4.5. miljoen in Frankrijk woonachtige moslims te “repatriëren” is een logistieke operatie die zelfs de Duitsers, toch zoals uit de geschiedenisboeken blijkt niet voor een kleintje vervaard niet 1,2,3, voor elkaar kregen. En dat zelfde geldt natuurlijk voor alle EU landen inclusief Nederland waar wij tussen de 1.2. en 1.5 miljoen moslims in ons land hebben.

Ook het feit, dat de dader van de bovengenoemde aanslagen reeds eerder veroordelingen aan de broek had o.a. wegens verboden wapenbezit is ook weer dankzij de milde en nooit aan de huidige “oorlogsomstandigheden” aangepaste wetgeving , geen wettelijke motivatie om de man vast te zetten.

Regelmatig lezen wij TERECHT zeer boze reacties op onze site, reacties die uit het hart van de schrijvers zijn geschreven en die wij begrijpen, maar nogmaals gelet het bovenstaande niet uitvoerbaar achten. Boten , terugsturen naar ….. boot voor de kust laten zinken , enz. Nogmaals begrijpelijk want de frustratie van de gewone getroffen burger neemt zienderogen toe, terwijl de politiek even pro forma zich verontrust voelt om daarna weer het luxe in een eigen schijnwereld geschapen leventje voortzet, de enkele uitzonderingen daargelaten.

Maar stel nu eens, dat er een regeringsleider is die het lef zou hebben, hard op te treden,  dan is het hek van de dam. Grenscontroles, 10 minuten wachten, we horen het geweeklaag al. Op straat minstens eenmaal per week worden aangehouden met de vraag om legitimatie , zo niet aanwezig 48 uur achter de tralies voor onderzoek, de wereld zou te klein zijn.

Met z’n allen, zeker in Nederland heeft u gekozen voor een slappe hap politici van welke partij dan ook. Zelfverrijkers, nepotisme, fraude, noem het maar op en het einde is nog niet in zicht. Maar u wilde het toch ? Bent u ooit de straat opgegaan , zoals in andere EU steden, waar voor minder 50.000 of meer mensen gingen demonstreren en de zaak plat legden zoals momenteel om andere reden in Frankrijk. Nee, eerst zoals bij de lerarenstaking weten of er geen vrije dag wordt afgeschreven, het vervoer gratis is en er gezorgd wordt voor het natje en droogje. En anders je ziek melden, want dan scheelt het niet in de snipperdagen !

Begrijpt u nu waarom veel Nederland ontvluchte ECHTE Nederlanders hebben begrepen dat het in ons land vechten tegen de bierkaai is en waarom zij zich soms schamen in het buitenland als Nederlanders te worden herkent ? En, het zijn veelal mensen die in het buitenland waar het gras zeker niet altijd groener is , een nieuw bestaan hebben opgebouwd met hard werken en niet zoals wel eens schamper wordt gedacht, “rijke patsers “.

De orde en regelmaat waar wij zo vaak over schrijven, de waarschuwingen die wij in directievergaderingen 40 jaar geleden in Nederland uit lieten gaan, waarin wij waarschuwden voor de toestroom van mensen, de zgn. gastarbeiders,  die qua cultuur en geloof nooit in ons land zouden passen, wij werden uitgelachen, somberaars genoemd, met name door centrum links geöriënteerde collega’s,  die wij nu horen klagen. Nee je moest ze niet terugsturen, ze zouden wel integreren. U weet wat er van terecht is gekomen. En dacht u nu , dat het met de talloze vluchtelingen die nog steeds dagelijks in Nederland worden toegelaten, anders is gesteld ?

Nederland is niet meer te helpen, want een mentaliteitsverandering komt er niet. Zelfs de man die uit wanhoop een einde aan zijn leven trachtte te maken door van het balkon in de 2e Kamer te springen heeft spijt dat hij de Kamerleden en andere aanwezigen heeft doen schrikken.

Spijt ? De boek zakt je op de enkels.

 

 

 

 


6 Reacties

 1. Eelke Piers zei:

  Ze hebben bijna allemaal een dubbel paspoort. Het zal dus geen kunst zijn om de nederlandse nationaliteit af te nemen. Niet alleen voor criminaliteit maar ook omdat de verplicht zijn om in te burgeren en dit meestal nalaten.
  Dan is de Islam een staatsgevaarlijke ideologie dat al reden genoeg is om ze het Nederlandschap te ontnemen.
  Deze buitenlanders dan interneren tot ze zelf graag naar huis willen

 2. only you zei:

  Laat de held, die de dood vond, enige tijd terug nou net ook bij oefening ontzetting terreur school aanwezig te zijn?
  Dit laat je raden?

 3. Gerda zei:

  Volgens onze politiek correcte pers was het natuurlijk weer een ” verward persoon “. Niets aan de hand hoor ! Slapen jullie maar lekker verder

 4. Joris zei:

  Als iedere Nederlander was gaan stemmen, hadden we ook meer Nederlanders in de gemeenteraden gehad.

 5. Fenny zei:

  De islamitische ideologie met zijn eigen wetten en cultuur, zit in de Nederlandse politiek en in bijna alle gemeenteraden.
  Hoelang blijven de Nederlandse wetten nog gehandhaafd????
  Hoe erg is dit voor een (nog) democraties Nederland

Comments are closed.