Angela Merkel op bezoek bij Donald Trump ; gaat weer af als de bekende gieter

Nee, vrienden waren ze al niet, maar de terechte minachting van Donald Trump voor de Duitse bondskanselier Angela Merkel openbaart zich nu weer eens duidelijk.

Na 8 en half uur heen vliegen, dezelfde tijd terug, zou je mogen aannemen dat de 2 de tijd nemen voor een uitvoerig gesprek. Maar Trump houdt het bij een gesprek van TWINTIG minuten, gevolgd door een lunch van 90 minuten met daarna een persconferentie van een half uur.

Dit is nog minder dan de ontmoeting van afgelopen jaar toen de twee,  2 gesprekken hadden van elk een uur.

Dit betekende dat Merkel gisteren werd gesignaleerd in een fast food gelegenheid J.Paul’s  in  Georgetown Washington waar zij een  classical cheese burger  voor  14, 95 dollar at te midden van nieuwsgierige toeristen.

De echo van wat Trump ooit zei ” Germans are bad , very bad “ komt hiermee wel duidelijk nog eens naar voren.

Was een Skype gesprek niet wat goedkoper geweest ?

 


6 Reacties

 1. Gerrit zei:

  Die Yuppen op de foto beseffen niet dat ze blij zitten te doen op de foto met een van de grootste massa moordenaars ooit.
  En misschien nog wel met de biologische dochter van adolf hiedler.
  (zijn echte naam)

 2. andre zei:

  iedereen op de foto die lacht heeft natuurlijk op die hamburger getuft op 1tje na en die mag hem opeten.

 3. Tasmanian devil zei:

  Deutschland heeft Europe voor de 3de keer in het verderf gestort. En dat in minder dan 110 jaren! Gruß Gott

 4. Jan zei:

  Alleen al die foto kost heel veel geld, denk aan de talloze beveiligers rondom de hamburgertafel, in de spiegel zie je er enkele. De jonge generatie toeristen op de foto zijn onschuldig, ze weten helaas niet beter. Heer Trump weet het wel, een zeer verdeelde EU met lidstaten die niet in staat zijn om hun eigen grenzen te beveiligen, hun verdediging op peil te houden, kortom een puinhoop, heb daar maar eens respect voor.

 5. pietje puk zei:

  Hoeveel mensen beseffen uberhaupt iets ?? we gaan ten onder door de massa slapende idioten die ons dan nog durven te beschuldigen dat we complot denkers zijn , pffff

Comments are closed.