De Brusselse Akela , Judith Sargentini verklapt haar geheimen over democratie ( video)

Het is niet vaak, dat politci een inzage willen geven in wat hen echt beweegt. Maar een uitzondering is onze histerica Judith Sarrasani die in een vlaag van openhartigheid, kenmerkend voor Groen Links u in een paar minuten uitlegt wat democratie is.

Het is hemeltergend dat dit soort op de kosten van de gemeenschap parasiterende nitwits de kans krijgen om gedurende 4 minuten  hun waanzin van een autocue af te lezen, maar… ook dat behoort tot democratie, ofschoon in goede oude tijden dit soort mensen onder een spanlaken werden afgevoerd naar de veilige bescherming van een gesloten inrichting. U zit de wereld devalueert en we zitten er bij en kijken er na, zonder zelfs een poging om dit soort verbale escapades een halt toe te roepen.

Democratie punt 2 volgens een lid van de voormalige communistische partij. U kent de gevolgen !

 


5 Reacties

 1. only you zei:

  Vraag het Johan de werktuigboukundige? Die woont in Hongarije En het bevalt hem naar wens?

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Ook wij worden benadeeld door Art. 7 Onze gelukzoekers krijgen alles en wij bevolking moeten daarvoor ons eigen kapot werken, en krijgen niks.(In Syrië kunnen ze gratis naar het ziekenhuis)
  Onze zorg gaat niet omlaag, daarentegen onze pensioenen zijn al 20% verlaagd. Doodat er niks meer bij komt.
  Onze pensioen leeftijd is 68 en in sommige andere landen 50.
  Ra ra hoe kan dat een een VER EEN IGD Europa?
  Hef die zooi op en wij zullen weer gelukkig zijn. Geen open grenzen geen gelukzoekers
  Geen gerotzooi met pensioengelden, Geen gerotzooi met zorg ,die niemand meer kan betalen. Vaste banen voor de mensen, en het mooiste we houden geld over voor de bejaardenhuizen en hulpbehoevende.LEES DIT AUB RUTTE…..

 3. andre zei:

  Beste Judith U heeft het over een rechtsstaat en daar neem ik dan maar even voor het gemak nederland en niet hongarije.

  u meent onafhankelijkheid van de rechterlijke macht voor alle lidstaten, zover ik weet is nederland ook lid want dat is zo afgesproken toch? Bent u onze secretaris genaraal van justitie alweer vergeten? Niet echt onafhankelijk en ook heeft niemand deze meneer gevraagd behalve het koningshuis, net zoals niemand U heeft gevraagd gelijk het EP/EC of dit koningshuis.

  Beste Judith u heeft het over persvrijheid maar in nederland moeten wij wel 960 miljoen elk jaar aftikken en we worden voor 960 miljoen euro voorgelogen het ganse jaar.

  En dan nog de bescherming van de fundamentele rechten als burger in nederand, nou beste judith je zou maar een huis huren in amsterdam watergraafsmeer, u weet wel onder die burgemeester Jozias van Aartsen of gewoon eens een antwoord krijgen van de overheid als ze weer eens iets verzaken en je leeg stelen.

  Zeg beste Judith vertel nu eens eerlijk hoeveel U per maand vangt van ome Soros? Als u dit eerlijk zegt dan zal ik u eerlijk vertellen wat ik van u vindt.

  met vriendelijke groet

  andre

 4. Margareta zei:

  Haar overleg met zogenaamde experts en hulporganisaties bestond enkel en uitsluitend van links georienteerde mensen die eveneens als zij door Soros betaald worden. Zij heeft absoluut geen benul van wat de rechtsstaat in Hongarije inhoudt, erger nog wanneer zij haar basis aantekeningen in Hongarije op tafel legde, moesten er heel veel correccties worden aangebracht om ten slotte geen elementaire fouten te maken.

  Haar bezoek aan Hongarije was dan ook binnen een halve dag bekeken en zij heeft met niemand van de huidige regering overlegd of gesproken. Op de laatste zitting in Brussel waren ook alleen maar uitsluitend balliberalen aanwezig, terwijl de Hongaarse regering het recht werd ontnomen om zichzelf te kunnen verdedigen. Wel lieten zij iemand aan het woord van de linkse mszp om over het Hongarije zijn ongenoegen te kunnen spuiten.

  Deze FIDESZ heeft een tweederde meerderheid behaald door de stem van de Hongaarse mensen die nog door de linkse partijen, nog door Brussel worden geaccepteerd en zij pakken alles aan om de Hongaarse regering steeds moeilijker te maken. E.e.a. om druk op het land uit te oevenen en ze te dwingen om migranten op te nemen. Door bemoeienis van Soros zijn ze nu ook al demonstraties aan het organiseren, waarin leden van Antifa zijn uitgenodigd om chaos in het land te scheppen.

Comments are closed.