De toevloed van economische gelukszoekers beschadigt Duitsland

Een gewetensvraag : zou een Nederlandse krant een dergelijke titel durven plaatsen, waarbij het woord Duitsland uiteraard vervangen wordt door “Nederland ” ? U en wij kennen het antwoord, geen van de MSM zou zich er aan wagen. En als dan de man die de uitspraak openlijk durfde te doen ook nog eens in een openbare brief 1.300 !!! mede ondertekenaars op zijn artikel krijgt, dan moet Nederland zich diep schamen.

De schrijver van het artikel heet Uwe Tellkamp en is een bekroonde nationale en internationale auteur. Maar nadat hij openlijk durfde te schrijven dat de massa immigratie Duitsland beschadigt, liet zelfs zijn uitgever, Suhrkamp, hem vallen. Dat viel in slechte aarde bij 1.300 vooraanstaande Duitse schrijvers waaronder niet de minsten. Wij zagen namen als Henryk Broder, Tilo Sarrzin om er maar 2 te noemen en massaal schaarden zij zich achter Tellkamp.

Maar net als in Nederland zijn er ook in Duitsland volop “Gutmenschen “te vinden, die de uitspraken van Tellkamp schandalig vinden. En wat doe je dan ? Er ontstaat een shitstorm, je wordt in de hoek van het extremisme geplaatst en de associatie met de Pegida en de Alternative für Deutschland ( AfD) is al snel gelegd. Ook dit soort reacties kennen wij in eigen land. De onkunde van de huidige politici die er voor gezorgd hebben met de open deuren politiek, heel Europa te veranderen in een stortplaats van economische gelukszoekers, een vuilstortplaats waarop de kleine en inmiddels ook de grote criminaliteit welig tiert, heeft immers geen ander antwoord.

Zelf het Duitsland instituut in Nederland vond het nodig er enkele regels aan te wijden, die wij hier citeren :

De schrijver Uwe Tellkamp, die met zijn boek Der Turm de Deutsche Buchpreis won, heeft controverse veroorzaakt door zich aan de zijde van AfD en Pegida te scharen. 

Tellkamp beweerde donderdag in een podiumdiscussie onder meer dat 95 procent van de asielzoekers naar Duitsland komt om een uitkering te krijgen. Uitgever Suhrkamp liet op Twitter weten dat zijn uitspraken voor eigen rekening zijn. De discussie ging over het uitsluiten van extreemrechtse uitgevers van boekenbeurzen. Vorig jaar op de Frankfurter Buchmesse kwam het tot opstootjes bij de stand van een rechtse uitgever. Tellkamp sprak zich toen uit tegen een meningsdictatuur. Ook donderdag sprak hij van de dictatuur van een bepaalde politieke gezindte.

Maar met zoveel openlijke kritiek op het door kanselier Angela Markel geïnitieerde “wir schaffen das “fiasco door deze vooraanstaande auteurs, moesten de Duitse MSM wel bakzeil halen.

Tijdens de Buchmesse in Frankfurt had Tellkamp zich o.a. ook ingezet voor het meer toelaten van uitgevers met rechtse simpathiën , hetgeen hem ook al niet in dank werd afgenomen. Toen hij tijdens een TV debat ook nog stelde dat vluchtelingen in feite economische gelukszoekers zijn en 95 procent van de in Duitsland aangekomen migranten uitsluitend deze motivatie hebben , mede om in Duitsland te genieten van de sociale voorzieningen, is er in Duitsland eindelijk een discussie ontbrand, over zaken die tot nu toe keurig net als in Nederland onder het tapijt geschoven worden.

De discussie is geopend en nu de kurk van de fles is, waait deze lang onderdrukte geest door Duitsland.

 

 


5 Reacties

 1. only you zei:

  Dat hadden ze vantevoren kunnen weten, de azteken en incas zijn niet voor niks ten onder gegaan Door de Spanjaarden ?

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Ik leg graag mijn oor te luister bij Duitse economen -van oudsher de beste!- en ik vond deze uitleg:

  Het huisvesten van een migrant met familie is kostbaar. Het huisvesten van veel migranten is dus heel kostbaar. Een land moet daarvoor extra geld lenen van de bank. Zo heeft Duitsland voor het jaar 2017 25 miljard extra moeten lenen voor de huisvesting van migranten. Daardoor wordt de staatsschuld hoger en zo “verdienen” banken geld aan werkende mensen die immers voor de rente van het verstrekte geld moeten opdraaien. De migrantenstroom is één van de nieuwe kunstmatige economieën zoals ook de sterk toegenomen wapenproductie dat is. Deze door de “elite” geïmplementeerde economieën kunnen ons natuurlijk nooit dienen.

  We zullen dit soort economieën moeten zien voor wat zij zijn: de laatste stuiptrekkingen van een steeds ernstiger haperende economie.

 3. andre zei:

  trump zn sancties beukt erin en aan de andere kant de kinderen van merkel, ja dan gaat het borrelen bij de duitsers. Nederland met begrafenis ondernemer Rutte “ierdeen het graf in” is in staat van ontbinding dus daar zal het wel even gaan duren voor er iets gaat borrelen. Maar ik krijg trouwens nog 120 euro van Merkel.

  Hotel de Saxe te Dresden, ja de voertaal was vroeger in de handel frans dus vandaar die naam. De hele nacht hebben van die irritante lichten mij uit mn slaap gehouden. De volgende dag toch maar eens gaan kijken wat dat achterlijke nu was op dat plein. Dit was Merkel haar kunstwerk van 3 bussen rechtop met politie autos ernaast voor de provocatie en beveiliging.

  Dresden heeft ook nog een mooie erfenis gekregen van de psychopaten in de vorm van een straat naam, de Washingtonstraße.

  Zijn boek is verfilmd https://www.youtube.com/watch?v=5Pq1tqDFYP8

 4. Axel zei:

  De term ‘economische gelukszoekers’ dient men breder te trekken dan dat. Veel breder.

  De toevloed van deze infiltranten die behalve op het gebied van criminaliteit, uitblinken in achterstand op bijkans elk gebied en mijlenver afstaan van de westerse beschaving, zijn een regelrechte aanslag op diezelfde beschaving.
  Een kind kan bedenken dat wanneer je als ontwikkelde natie of continent de ‘3e wereld’ binnenhaalt je na relatief korte tijd zelf een 3e wereld land/continent zult zijn geworden.

  Kortom, stop de input van kansloos volk en repatrieer -met terug werkende kracht- hetgeen wat niet van origine in Europa thuis hoort richting ‘roots’ landen.

 5. formidabele zei:

  Al mijn antwoordende voorgangers hebben min of meer gelijk.
  We moeten als naties niet willen overheersen maar elkaar respecteren in elkanders bestaan, die bemoeizucht van de globaliseringsgedachte leidt op zich al tot segregatie en oorlog, willen we dat of juist vrede, laat dan elkaar in zijn waarde?
  En stel als natie regels op, die vrede en veiligheid voor de burgers waarborgt, en niet die de burgers als slaaf van deze gedachte willen verworden?

Comments are closed.