Minister Stef Blok : dom of bang,maar waarschijnlijk beide.

Is minister Stef Blok, ook wel bijgenaamd “de onzichtbare ” dom of bang , of in het ergste geval een combinatie van beide, die hem daarmee overigens uitstekend geschikt maken voor een ministerspost in het kabinet Rutte.

U heeft reeds kunnen lezen dat de tweede Slaapkamer zich bezorgd heeft geuit over de financiering van talloze moskeeën in ons land. Nu moet u zich van die bezorgdheid natuurlijk niet al te veel voorstellen, want indien u het nog niet wist, alle Kamerleden volgen alvorens zij hun prevelementjes van een stukje papier af mogen lezen , met uitzondering van een paar, een cursus toneel spelen. Daar wordt met name nadruk gelegd op de vakken; schrikken, geschokt zijn, en je bezorgd opstellen, hetgeen de paar laatste Nederlanders die nog zijn overgebleven dat zij via de Kamer vertegenwoordigd worden de laatste strohalm biedt dat zij in een geordende democratie leven.

Stef, de onzichtbare , heeft nu verklaard dat hij niet blij is met het feit dat Nieuwsuur en het NRC bekend hebben gemaakt wie de grote geldschieters achter de bouw van de moslim gebedshuizen in ons land zijn, die ervoor zorgen dat de inmiddels moedeloos geworden burger, in de steek gelaten door de overheid, zich moet voegen naar een stukje in de EU ongekende Multi culturele samenleving.

Want, gaat Stefje verder, door deze gegevens bekend te maken , dreigt de regering het zicht te verliezen op de informatie die zij nu via ??? vanuit de Golfstaten en Saoedi Arabië ontvangen.

Het klinkt als een 6e rang spionage thriller, Nederlandse inlichtingendienst mannen gehuld in witte gewaden, die de kasstroom vanuit de Golf naar Nederland volgen , Arabieren met ogenschijnlijk onschuldige koffertjes  die op Schiphol landen en de inhoud van deze koffertjes bij nacht en ontij aan de dienstdoende opper imam afgeven.

Lezers, waar de belastingdienst, althans wat daar nog van over is, het liefst nog je bloedgroep willen weten, de Nederlandse Bank in staat is iedere banktransactie te monitoren, is de regering voor informatie afhankelijk van “geheime lijsten “die beter maar niet in de openbaarheid gebracht kunnen worden ( aldus volgens Blok).

Of is het angst, angst dat indien deze geldstromen en hun afzenders bekend worden gemaakt, de woestijn langjurken Nederland weer in een oliecrisis zullen storten, die onze Ome Joop den Uyl zo manmoedig wist te weerstaan, door ons allen op de fiets of benenwagen te dwingen ?

Blok, doe ons een plezier, is er nu niets te bedenken dat je een knal van een fout maakt en zelfs Rutte je via de zijdeur met wachtgeld  moet laten vertrekken ? Dit kun je het Nederlandse volk toch niet langer aandoen. Gewoon lekker met vakantie naar de camping ophoepelen en nooit meer terugkomen !

We zouden je zelfs dan echt aardig beginnen te vinden.


5 Reacties

 1. Jan zei:

  Inderdaad. Heer Blok is een minister van BuZa zonder smoel, gedraagt zich als een gebedsmatje voor de wereldwijd goed georganiseerde islampolitici in hun streven naar de onderwerping van Nederland. Wanneer mogen we een keer echte actie verwachten van onze duur betaalde politici die als kerntaak hebben voor de veiligheid van de Nederlandse burger te zorgen?

 2. Wil zei:

  Jullie vergeten nog te vermelden dat zo’n haatbaard uit een moskee ook nog op de Nederlandse televisie mag verkondigen dat alle vrouwen hun geslachtsdelen verminkt mogen worden en iedere niet moslim en ook Syrische alaviet (weet niet precies hoe die stroming heet)
  vermoord mogen worden.

 3. only you zei:

  Die vent dacht met slopen van sociale woningnood, e er kan nu ook niks kapot wat ik in mijn handen krijg?

 4. Stijn zei:

  Arme Blokkie. Dit signalement verdient-ie niet.
  Oké, flaboyamt is andets. Als fractieleider deed hij al ingetogen zijn verhaal, met zachte stem. Alsof hij er bij voorbaat van uit ging dat toch niemand luisterde. Peddelend door het Haagse naar weer een volgende formatiebespreking, fietse hij – met de stijl van een vermoeide, oude, doch goudeerlijke diender – altijd op gepaste afstand achter zijn breedlachende voorman.
  Hém kun je vertrouwen en voor een boodschap sturen. Alleen boodschappenbriefje niet vergeten.
  Blok is dus als MinBuZa het perfecte gezicht van het vaderland in den vreemde.

Comments are closed.