55.000 betogers aanwezig in Brussel tegen pensioen maatregelen

Even leentjebuur gespeeld om u te laten zien, hoe elders en in dit geval België mensen gemotiveerd protesteren tegen de pensioen maatregelen van de regering.  Uiteraard spelen de komende verkiezingen zeker een rol , maar kunt u zich nog het volgende herinneren ?

Nederlandse leraren wilden wel staken en demonstreren, MITS er voor gratis vervoer naar de Amsterdamse Arena gezorgd zou worden, er een eveneens gratis drankje en hapje zou zijn en niet te vergeten, de stakingsdag niet op de vrije dagen in mindering gebracht zou worden !

Wij citeren “het laatste nieuws ” van woensdag j.l.

Duizenden betogers zijn rond 11.00 uur vertrokken voor hun protestmars tegen het pensioenbeleid van de regering. De betoging verloopt rustig. Dat meldt de politie. Er is sprake van hinder bij het openbaar vervoer. Ook scholen blijven dicht, en in crèches, zieken- en bejaardentehuizen zal de betoging zich eveneens laten voelen, net als aan de overheidsloketten. Een overzicht.

Voor het gehele artikel klik hier.

 


5 Reacties

 1. Corné zei:

  De pensioen LEUGEN… https://tinyurl.com/ybl7x2h9https://tinyurl.com/ya3acg5b …in “optima forma” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rien ne va plus, het pensioengeld is niet meer van u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En DNB.. https://tinyurl.com/y8oh5jag ..gaat vrolijk door met de leugens, Klaasje Knot weet immers dat de dikke NEEderlandse vleespot gereserveerd is voor de EU “solidariteits unie”..en als die gevaar loopt…bedankt nog Jetta Klijnsma PvdAsocialen en van haar opvolger Koolmees van DDR666 moet je uiteraard ook niets goeds verwachten!!! https://tinyurl.com/ycrwxc4c https://tinyurl.com/ycqckzgr

  En de VerNEEderigNSBlander…zal niets massaal ondernemen immers eens een meelzak altijd een meelzak!!!

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Wij kunnen dat schijnbaar niet, onze pensioenen gaan ook naar de kloten,en dat danken we allemaal aan onze graaiers.
  Maar wij worden niet geïnformeerd zoals onze zuiderburen.
  Bij ons gaat alles stiekem.
  Opzouten K kabinet we hebben geen jatters nodig, als je dit bij een van onze supermarkten doet krijg je een boete van 181,00 euro dacht ik en bij jullie gaat het om MILJARDEN.
  Blijf met je fikken van andermans geld af. DE GEVANGENIS IN MET JULLIE.

 3. AllIWant zei:

  Nederland het minst democratische land van Europa?

  Noot redactie : De gehele reactie kunt u als artikel morgen op deze site lezen. Te treffend om gewoon als reactie te laten staan en “Alliwant” bedankt.

 4. c.w.j.saathoff zei:

  de foto boven geef aan wat de nederlander slikt van de purpol uit den haag
  ik ben nederlander ik staak niet laat de ander het maar op knappen en dan wel mee proviteren van het behaalde resultaat

Comments are closed.