De dromen van Joepie over het Nederlandse volk

Nee vaak zult u hem niet meer tegenkomen, onze gastschrijver Joepie, die u inlichtte over de economische situatie in Nederland en de rest van de wereld. En dan opeens … een hartekreet, die misschien niet aardig overkomt, maar wel aangeeft waarom het in Nederland  steeds weer mis gaat. Enfin, het kwam uit zijn tenen, maar zijn wij het van harte met hem eens.Het Nederlandse volk.

Ik reis vaak naar en verblijf vaak langere tijd in andere landen,  en het eerste wat me ELKE KEER weer opvalt als ik na langere tijd in NL verbleven te hebben weer voet zet op de bodem van een ander land is DE VRIENDELIJKHEID VAN DE MENSEN ALDAAR. Het maakt niet uit naar welk land ik reis hoewel er wel verschillen zijn tussen de mensen in Niet-EU landen vergeleken met EU landen, maar zelfs in de andere EU landen zijn de mensen veel vriendelijker dan de Nederlanders.

Het tweede wat me opvalt is de communicatie in andere landen en hoe de mensen met elkaar en met mij omgaan. Het is elke keer IN ELK LAND WEER EEN WARM BAD als ik bijvoorbeeld zakelijk met iemand communiceer, wat een ongelooflijk verschil met hoe de mensen zakelijk met mij in Nederland communiceren.

In Nederland krijg ik elke keer weer het gevoel dat ik een achterlijke, verderfelijke debiele gek ben die totaal onprofessioneel is als ik weer eens tracht een dame van het callcenter van bijvoorbeeld POSTNL duidelijk te maken dat PostNL voor de 1002de keer een pakket van mij heeft weten te laten verdwijnen. “Nee meneer dat is uw schuld, u hebt de zaken duidelijk niet op orde, u bent chaotisch en onprofessioneel bezig, daarom is PostNL dit pakket kwijtgeraakt, trouwens u hebt hiervoor wel degelijk getekend (maar ik kan op honderdentwee manieren zien dat ik het niet ondertekend heb) en probeer haar dat duidelijk te maken maar geen resultaat, ik ben achterlijk, dom, onbekwaam en een verderfelijke witte man en dat laatste op zich is al genoeg voor mij om mijzelf te moeten afmaken en dat maakt zij mij ook HEEL ERG DUIDELIJK NIET DIRECT MET ZOVEEL WOORDEN MAAR HET KAN TUSSEN ELKE ZIN OP INDIRECTE WIJZE FEILLOOS WORDEN OPGEMAAKT.

Wat een land wat een rotbevolking Nederlanders zijn verreweg de meest vreselijke, arrogante mensen met het meest verderfelijke en JALOERSE JAWEL JALOERSE karakter van alle mensen in de hele wereld. Het aantal NSBérs dat hier rondloopt en zodra ze maar de kans krijgen om een medemens voetje te lichten DIT AL KLAARKOMEND DIRECT ZULLEN DOEN, is zeker 99,9999999999% van de bevolking oorspronkelijke Nederlanders.

Als je succes hebt in het buitenland, het maakt niet uit welk land zullen de andere mensen in dat land je dit ALLEMAAL VAN HARTE GUNNEN EN blij voor je zijn dat je succes hebt dit is overal in de wereld hetzelfde….

Overal??? Nee er is een klein dapper landje waarvan de bevolking hiertegen in opstand komt in dit prachtige rotlandje zul je, als je als witte man succes hebt worden uitgekotst door de rest van de bevolking en zullen je medemensen er ALLES AAN DOEN OM JE SUCCES ONGEDAAN TE MAKEN, DE MEEST VERDERFELIJKE GEMENE EN ACHTERBAKSE NSB TECHNIEKEN ZULLEN HIERVOOR GEBRUIKT WORDEN.

Wat een vreselijk rotland wat een rotbevolking en dat geconcentreerd op één  kleine postzegel.

IK droom vaak over 1945 en dat de navigatie man van een of ander A-bom luchtschip een foutje maakte en boven Nagasaki of Hiroshima dacht te zijn maar och je boven Nederland was en niet één A-bom liet droppen boven deze hel maar 200 stuks en nadat ze gedropt waren was er alleen maar één grote krater over van wat ééns Nederland was, alle NSB’ers in één klap verleden tijd.

Ach je mag toch wel eens dromen niet?

Joepie


8 Reacties

 1. check zei:

  @ Jopie,
  Ik weet niet hoe oud je bent en hoelang je in shithole Nederland woont, maar wat je schrijft is mij al > 40 jaar bekend. Ook ik heb veel gereisd en in veel verschillende landen gewoond en herken wat je schrijft. Afgunst, jaloersheid , nijd, het maakt niet uit , maar als je succes hebt in het leven kan je er op wachten dat iemand je een oor aan wilt naaien. Heb je een grote luxe auto , je kan er van verzekert zijn dat een sukkel er van voor tot achter grote kras op maakt. In een van de vele gelegenheden , was ik in Emden(Duitsland) Had om 10 uur een afspraak en was om 5 uur de deur uit gegaan, omdat het potdicht was van de mist. Toen ik bij de zakenrelatie binnenkwam waren ze aangenaam verrast dat ik op tijd was. Ik ben vroeg de deur uitgegaan want bij ons was het potdicht van de mist, maar het laatste stuk kon ik aardig opschieten gelukkig.Waar staat je auto , heb je een parkeerplek gevonden hier was de vraag. Geluk gehad sta pal voor de deur zei ik. Ik liep samen met de man naar het raam en zei kijk daar staat hij. Ah u rijdt ook Mercedes en nog wel een S type zei de man. Ja daar kan je mee opschieten , goede auto nietwaar. Zag hem denken en gelijk kwam hij met een compliment. U bent een succesvol man zo te zien, gefeliciteerd.
  Nooit in mijn leven heb ik dat in baggerland gehoord, erger altijd gezeik over de kosten van zo’n auto en dat ze wel dachten dat het daarom was dat ik deze kosten in het hoge uurtarief wat ik berekende . Hoe vaak ik niet een deuk of kras op mijn auto had zonder dat er een briefje achter de ruitenwissel was achter gelaten. Ik vertelde aan zeer weinig mensen in welke wijk ik in Rotterdam woonde. Deze wijk stond bekend als een wijk waar veel rijke mensen woonden. Ook nooit waar ik op vakantie naartoe ging. Kortom een land van kinnesinne waar ik kotsmisselijk van werd. Daarom een 20 jaar geleden gauw vertrokken en nooit spijt gehad. Zeker als ik het dagelijkse krakeel en de meest absurde idioterieën mag vernemen. U bent een slaaf, geen man of vrouw, gewoon een nummer en owee als u ooit uw stem verheft , dan gooien ze bij alle instanties waardoor u wordt uitgekleed , gewoon de telefoon op de haak. Tenminste als je ze ooit nog aan de telefoon kan krijgen, want slim als ze zijn gaat alles via internet , dat is eenvoudiger want uw bericht beland gelijk in de spambox .Shithole land ten voeten uit,

 2. Joepiedepoepie zei:

  En dit is al langer gaande

  Tijdens de tweede wereldoorlog was 90% van de NL bevolking fanatiek NSB’er, zo fanatiek zelfs dat dit veel Duitsers verbaasde, zelfs in het eigen Duitsland was meer weerstand tegen het nationaal socialisme dan in Nederland.

  Veel duitse soldaten gelegerd in België en bijvoorbeeld Frankrijk (wij zijn vaak negatief over Fransen en misschien deels terecht maar fransen zijn toch 100.000 keer minder laf en minder jaloers dan de gemiddelde Nederlander) en vooral in Joegoslavië en Griekenland waar de partizanen constant overvallen en aanslagen pleegden, hoorden van hun “collega’s” in Nederland en hoe fijn dezen het daar hadden, geen aanslagen geen aanvallen van lokale mililties het was een paradijs op aarde. Velen probeerden naar Nederland te worden overgeplaatst maar omdat het hier zo rustig en meegaand was, waren er relatief weinig bezetters nodig om hier de boel in de gaten te houden (temeer ook daar 90% van de nederlanders hen wat graag hielpen).

  Waarom waren de Nederlanders zo meegaand met de Duitsers?

  2 redenen kunnen hiervoor worden aangevoerd:
  1) door het laffe karakter van de Nederlanders was het makkelijk om de sterke bezetter (met de stront nat in de broek) te dienen want dan werd je lief gevonden en dan gebeurde er niets (wat zal het op de gemeentehuizen en de overige gebouwen waar de duitsers zaten gestonken hebben, de ramen moeten ook tijdens strenge winterdagen altijd open hebben gestaan)

  2) door het vreselijke jaloerse karakter van 99,99999% van de Nederlanders (dit zit helaas in de genen ingebakken en kan er blijkbaar niet worden uitgekweekt want hedentendage is het nog even erg zo niet zelfs nog erger geworden dan tijdens 40-45) zagen veel nederlanders hun kans schoon om via de NSB wraak te nemen op Nederlanders die wel door hard werken rijk en succesvol waren geworden (zoals bijvoorbeeld veel joden), zo konden ze gemeen wraak nemen en deze mensen verraden aan de duitsers, ook het kleine aantal Nederlanders dat wel tegen de Duitsers was (dit waren vaak oook hardwerkende en succesvolle mensen) werden door deze lopende Nederlandse rampen op twee benen bij de vleet verraden als zijnde tegen de |Duitsers of negatief sprekende over duitsers, kwam zo’n NSB ‘er dit ter ore (en er waren miljoenen NSB oren overal dus het was levensgevaarlijk om je uit te spreken tegen de bezetter) dan kon je binnen de kortste keren bezoek verwachten van vaak Nederlandse politie want ze wilden allemaal maar wat graag ook een pistooltje krijgen.

  Maar wat gebeurde er nu na de tweede wereldoorlog.

  Direct nadat de laatste Duitser zijn hielen had gelicht uit Nederland had opeens 90% VAN DE BEVOLKING BIJ HET VERZET GEZETEN.

  Dus tijdens de oorlog zat bijna iedereen actief voor de Duitsers te werken en toen de duitsers weg waren zaten ze plotsklaps allemaal bij het verzet.

  En hedentendage is dit in de geschiedenisboeken opgetekend als één van de grootste geschiedvervalsingsverhalen uit de 20e eeuw.

  Ook in het buitenland gelooft men dat de Nederlandse bevolking tijdens de tweede wereldoorlog heldhaftig vocht tegen de nazi’s en dat de duitsers het maar heel moeilijk hadden in Nederland met een bevolking die massaal in het verzet zat.

  Es ist zum kotzen wat een vreselijk land wat een dramatisch grenzeloos vreselijke bevolking.

 3. Joepiedepoepie zei:

  check,

  Gewaardeerde reageerder hier heb altijd met veel plezier en instemming uw reacties alhier gelezen, dat ter zijde..

  Man, man man, ik heb een webwinkel die de laatste jaren mag ik zeggen (dankzij zeer hard werken mijnerzijds en wat geluk) heel leuk is begonnen te lopen.

  één keer in het begin toen het al goed liep maakte ik de fout dit aan iemand te vertellen, trots uiteraard en toch wel wat fier op wat je bereikt heb. Nou met die persoon kon ik daarna niet meer door één deur die veranderde subiet van een leuke Jekyll in een vreselijke mister Hyde, een volledige persoonsverandering alsof er twee personen schuilgingen in deze Nederlandse heer.

  Daarna nooit meer opgeschept tegen niemand, me wordt vaak geniepig gevraagd hoeveel omzet ik nu heb en hoe het gaat (het gaat in dit kleine rotdorp als een lopend vuurtje dat joepie een webwinkel heeft), nou dan heb ik een omzet van ongeveer 1500 euro per maand en verdien ik rond de 700 euro, net minder als een uitkering maar ik kan het ermee doen.

  Dan vinden ze je ook nog zielig en zijn ze met je begaan (in werkelijkheid leedvermaak, ze vinden het prachtig te horen dat je een beetje een bottomscraper bent zonder succes)

  Het is met geen enkele pen te beschrijven, er moet in de loop van de geschiedenis iets goed fout zijn gegaan met de nederlandse volksaard, waren we ook al zo in de gouden eeuw? ik waag het toch te betwijfelen maar wie weet?

 4. Marco zei:

  ‘Dromen (ook nachtmerries) zijn bedrog’ en: ‘Dromen kunnen niet je problemen oplossen, dat moet je zelf doen’ (Leo Krans, psycholoog)

 5. Stijn zei:

  Wat is het nu, ‘sweet dreams’ of generaliserend cynisch geneuzel van een neuroot, waarbij de ‘droom’ slechts als verontschuldiging dient, of als vlag die de lading niet dekt?

  “…maar zijn wij het van harte met hem eens”.
  Niet verrassend, wel veelzeggend. En ‘geruststellend’.

  Naar de dokter of gewoon wegwezen is mijn advies.
  Als Nederlanders zich een dergelijke onzinnige kwalificatie (compleet met genocide!) zonder protest laten aanleunen zijn ze inderdaad geen knip voor de neus (neer) waard.

 6. Marco zei:

  Wij houden hoop. Want als het diepste punt van de neerwaartse spiraal is bereikt kan het alleen maar beter worden. Tóch?
  (Zwetend wakker schrikken is ook mogelijk)

 7. check zei:

  Zoals zo vaak vraag ik me steeds weer af wat de Nederlander bezielt. De laatste decennia door Rutte belogen, bedrogen en verkocht. Zou je denken na 4 jaar geen hond die op deze ziekelijke leugenaar stemt. Niets is minder waar zit er nog steeds en als je de Goebbels propaganda leest wederom dezelfde leugen. Geen cent extra naar Brussel.Net zoals met Griekenland , de extra afdracht aan de EU. Geen hond die de straat opgaat of de ruiten van het torentje ingooit. Voor de zoveelste keer staande genaaid ,want hij heeft net zoals vorige keer de cheque al klaarliggen of zoals we hem kennen al overgemaakt. Dus mafklappers waar hebben we het oer ?

  Nog even dit: steeds komt bij mij de gedachte op dat hij een minimaal klein oortje in heeft opdat hij via een club aan experts zijn antwoorden klaar heeft. Het is net een sprekende buikspreekpop, maar dat hebben de sukkels in shithole land nog steeds niet in de gaten

 8. Roepiedeltoetie zei:

  De Europese union is een echt roversnest aan het worden, ze vragen aan de staten nog geen eens toestemming voor alle veranderingen?

Comments are closed.