EU wurgt uw vrije nieuwsvoorziening, maar noemt dit de beste EU regel ooit

Of er glazen met bubbels afgelopen vrijdag werden geschonken ter viering van wat de EU technocraten de beste EU maatregel vinden sinds het bestaan van deze zich steeds meer als een dictatoriaal regime manifesterende club , weten wij niet. Maar het feit dat de nog wel bij de les willen blijvende  EU burger met deze maatregel zgn. er beveiliging van uw privacy bedachte regel, weer een stuk meer gemuilkorfd is en geen vrij nieuws meer kan ontvangen, is overduidelijk.

Verschillende de vrijheid lief hebbende lezers mailden ons, dat wat zij ’s morgens doen, even een blik werpen in met name de Amerikaanse pers niet langer meer kan. Aan hand van het zgn. IP nummer kan de krant zien waar de lezer is gevestigd, d.w.z. land en regio en is dat in de EU, dan zal de krant die niet aan de EU dwingelandij en dictatuur mee wil doen, u de toegang weigeren. Immers er dreigen torenhoge boetjes, en ofschoon de kans van de EU om deze in b.v. de VS te innen, klein is, doen de Amerikanen datgene wat veel Europse burgers al lang hadden moeten doen, denken en uitvoeren, “stik maar met je zoveelste bedenksel, wij gaan ons organiseren, want wij laten ons door Brussel niet voorschrijven wat goed voor ons is, althans wat de EU bonzen daar van maken, of zoals in Nederland al lang het geval is, Den Haag met meelopende MSM.

En voor diegenen die zich afvragen waar wij het over hebben, het gaat om het privacy en cookie acceptatie beleid. De laatste dagen voor de deadline 25 mei, ontving u talloze E mails  waaruit u zou meten dat de  AVG erop gericht is om uw privacy te beschermen.

Uw internet gebruik bepaalt welke advertenties u te zien krijgt en dat legt  de macht in handen van diegene die via cookies de meeste gegevens over lezers of bezoekers verzamelt. Of die AVG dus haar doel zal bereiken, is onduidelijk, maar voorlopig zijn talloze bronnen van informatie indien u in de EU woont voor u afgesloten.

Voor alle zekerheid, wij versturen bij Geennieuws  zelf geen cookies via ons systeem, en zoals u gemerkt zult hebben plaatsen wij ook geen advertenties meer, om daarmee ondanks het feit dat wij in de VS gevestigd zijn , u niet lastig te laten vallen door zaken waar u niet om heeft gevraagd. En mocht u uw sporen zo ver mogelijk uit willen wissen, kijk even op onze “Terms of Use “waarin u aan het einde links kan vinden hoe u uw cookie sporen die u via bezochte sites heeft verzamelt, weer kunt wissen.

En dan voor de IT bollebozen, voordat u ons vertelt hoe een lezers zijn internet identiteit, dus zijn IP nummer kan verdoezelen, bespaart u zich de moeite, daarvoor zijn er talloze IT hulppagina’s……… waar u wel even moet toestaan dat men u een koekje van eigen deeg geeft.

Tenslotte , in Parijs ( 250.000 demonstranten ) en andere steden in het westen zijn er weer talloze  protesten om de vrijheid van het individu te beschermen, dus mensen die het niet met de EU maatregel eens zijn.  Morgen, zondag , een grote demonstratie in Berlijn tegen het beleid van Angela Merkel. 

Wij zouden zeggen, trek u daar niets van aan, de AD heeft een uitstekende mogelijkheid om via een interactieve kaart te kijken waar er dit weekeinde festivals zijn, maar u krijgt dan wel voor onderweg wat koekjes mee.

Vanuit een “freedom of speech” Atlanta, een prettig weekeinde.

 

 


6 Reacties

 1. andre zei:

  oh wat hebben ze een hekel aan die russen doe maar een VPN bij kaspersky lab. betaalbaar en heel functioneel.

  Bruxxel mag dat dan wel willen, maarja met nitwits a la Frans Timmermans gaan ze het niet redden om de freedom of speech de nek om te draaien en met hun gezwets uit de nazi bunker te Bruxxel heb ik verder geen oren naar.

 2. Roepiedeltoetie zei:

  Frans wil al niet meer in beeld verschijnen?
  Heeft ie daarom een sinterklaas baard laten staan?
  Enigszins te begrijpen dat de dictatoriale regels niet meer van deze tijd zijn en het opleggen van banden uit den boze zijn?
  Italië Spanje en Griekenland Hongarije, Servië, Polen zullen zijn lessen niet vergeten is te hopen voor hem?

 3. Johan P zei:

  Zie ook de censuur in GB, waar Tommy Robinson niet alleen is opgepakt en ter dood is veroordeeld (nou ja, officieel niet natuurlijk, maar een internationaal bekende islamcriticus veroordelen tot een gevangenisstraf tussen bijna uitsluitend islamieten komt aardig in de buurt), maar waar de rest van de pers verboden is om er verslag van te doen.
  Dus GEEN verslag van het onderwerp waar Tommy mee bezig was (de rechtzaak tegen een grooming-gang die honderden slachtoffers heeft gemaakt) maar OOK geen verslag van het feit dat iemand die daar wel verslag van deed werd opgepakt en in recordtijd werd veroordeeld.
  Nee, vooral geen vrije pers en geen vrijheid van meningsuiting.

 4. joepiedepoepie zei:

  @Johan P.

  Tommy Robinson berichtte over de verkrachtingen en trafficing van minderjarige kinderen (vaak niet ouder dan 10 jaar) van britse moslim verkrachtingsbendes.

  Deze bendes leverden ook veel minderjarige kinderen aan de Britse elite en het britse establishment (waaronder britse politici en de leden van het Britse koningshuis), die deze kinderen gebruiken voor hun “rituelen” en om hun pedofiele behoeften te bevredigen. Uiteraard mag dit niet naar buiten komen, dus zal dit als een kaars uitgaan.

  Dit is ook de reden dat de britse grooming gangs gewoon hun gang kunnen blijven gaan in het VK, niet alleen omdat ze moslims zijn en omdat het establishment en de politie bang zijn voor moslims maar vooral omdat de elite niet naar buiten wil laten komen wat er gaande is, en wat hun rol is in het geheel.

Comments are closed.