Frans Timmermans wil vanaf 25 mei niet meer op de foto

Je zou het van de opper narcist uit Brussel nauwelijks verwachten, maar Frans kan haast niet wachten tot het 25 mei wordt. Dan treedt na 2 jaar praten, praten en nog eens … ja … praten eindelijk het “GDPR” in werking waar wij reeds eerder over schreven.

Maar Timmermans ziet weer eens een kans om daar een slagje uit te slaan, want zoals u in de onderstaande screenshot van zijn twitter pagina kunt zien, is Frans van mening, dat je “gelukkig “niet zo maar mensen kunt fotograferen, zonder hun uitdrukkelijke toestemming. In Nederland valt dit onder het hoofdstuk portretrecht en had dus diegene die de “verwarde aan trauma’s lijdende Syriër ” fotografeerde, eerst even moeten vragen “ligt u goed, uw haren in orde, de baard gekamd, mag ik dan even een kiekje maken ? ”

Overigens als u zijn tekst leest, ziet u dat onze Frans gelukkig is met het feit dat deze suggestie afkomstig zou zijn ( NEE dus ) van de European Islamic Council, waarbij Frans was vergeten om naar Specsavers te gaan, omdat een organisatie met deze naam niet bestaat. Wel “de Islamic Council of Europe ” , maar ach Frans, “what’s in a name ” ? Je ziet wel eens vaker details over het hoofd in je drang om je te profileren.

Je kunt maar een conclusie trekken, Frans Timmermans is een om aandacht smekende zielige stakker, die echter zijn positie misbruikt om de onderlinge spanningen in Europa nog eens een extra impuls te geven met o.a. de navolgende  tweet.

Mocht u zich nog afvragen uit welke hoek de wind van Frans waait, dan weet u het nu , los van de misselijk makende geur.

Het weekje van Frans.

En wij kunnen dit artikel natuurlijk niet afsluiten zonder u te informeren, wat het druk bezette leven van Timmermans deze week nog verder inhoudt. Daarvoor hebben wij even in zijn agenda gekeken en dan sta je versteld hoe die Frans dag en nacht voor u in de weer is, te beginnen bij vandaag ,waarbij het bezoek aan Berlijn a.s. donderdag  2 dagen in beslag neemt , dus daarmee is Frans ook vrijdag onder de pannen.

Dinsdag 22.05

Woensdag 23.05

 

Donderdag 24.05

 

En vanwege de kleine letters, deze week woensdag,  ontvangt Frans ook nog een prijs en wij feliciteren hem ook namens u.  ( wat zullen de Imams daarvan zeggen ? )

Ja, en dan zult u zich afvragen wat Frans tussen de afspraken door doet . Psst , niet verder vertellen dan staat hij voor een levensgrote spiegel en bewondert zich zelf.


6 Reacties

  1. formidabele zei:

    Had altijd dezelfde pretenties als zijn grote vriend Poetin met name om zijn populariteit te vergroten helaas lukt deze methode van pr niet?

  2. Sef zei:

    Heeft niks met sociaal zwakkeren,alleen voor zich zelf.Zie je als hij loopt te paraderen bij Roda.Deze man maakt de maatschappij van de gewone hardwerkende man kapot.
    Wegwezen schlemiel.

Comments are closed.